172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Te az a típusú gyerek vagy, akit ha pofán vernek vissza mégy még egy maflásért. 

-
7th azt mondja takarodjál! -
hájgok holnapra meg szombatra keresünk 8v8cq ellenfeleket jöhetnétek mondjuk egy 7th,horda +shrank mix. :)
csak kérdezem lenne-e kedvetek
ti úgyis barátságból játszotok eggyütt..(mindeg hogy menyire kaptok ki), lényeg hogy eggyütt lehettek :D -
Bala10 #163336 hátakkormeg honnéttuggyák, hogy ottvan az a tróger vagy mi? -
lol,BF2-ben a teamspeaken biztos magyaraztak... de kitudja meglehet aztse tudja miaz...
Kulonben a VOIP-on meg a Skype-n van vmi. trojai amit 1antivirus program sem ismer fel...es nem lehet eszrevenni hogy a gepen van... -
Bala10 #163334 szerintem nem is ő írt, csak diktálták neki melyik gombot kell lenyomni. Bééé, mondom bééé! nem az! a másik.... ajjmá.
na az a Bé! ügyes vagy. következő AAAAAAAAaaaaaa..... -
Használd b+ azt a q... "válasz erre" gombot, mert fingunk sincs kinek írsz!
/a fórumozás sem az erősséged/ -
1.
A professzor azt fejtegeti, hogy a sperma glukóz-tartalma viszonylag magas. Egy orvostanhallgató leány megkérdezi:
- Jól értettem: a férfiak spermája tele van glukózzal, mint mondjuk a cukor..? - A professzor igenlő válaszára így folytatja:
- Akkor miért nem édes..?
A kitörő röhögésből rájön, mit mondott, belepirul, de meghallja a professzor egzakt válaszát:
- Azért nem érzi édesnek, mert az édességet ízlelő bimbók a nyelve hegyén vannak, nem a torkában.
2.
A professzorasszony bejelenti, hogy másnap vizsgatesztet írat, ezért csak az maradhat távol, aki súlyos balesetet szenvedett, fekvő beteg vagy meghalt egy közeli hozzátartozója. A tanulócsoport heccmestere jelentkezik:
- Igazolt távollétnek számít a szexuális kimerültség is?
A professzorasszony megőrzi nyugalmát a kitörő röhögésben is, és így felel:
- Az nem igazolt mulasztás. Attól még nyugodtan eljöhet, legfeljebb a másik kezével írja meg a tesztet. Ha meg esetleg nem tudna leülni, akkor állva.
3.
Az anatómiaprofesszor megkérdezi:
- Tudja-e valaki, melyik emberi testrész képes kilencszeresére megnőni?
A nagy hallgatásban csak egy szende hallgatólány jelentkezik:
- A pénisz. - Mire a professzor.
- Nem. A pupilla. De gratulálok a barátjához... -
Kis rafkós...:) addig sincs itt?
-
Csábít a sötét oldal mi?
-
-
lajbi101 #163328 Köszi megprobálom. -
én a teljes újratelepítést ajánlom winnel cakkon púderrel együtt -
lajbi101 #163326 Én most nem őt védtem hanem magamra mert ha tudtok sem válaszoltatok meg ha igen akkor hülyeséget. És remélem soha nem tudod meg hogy: Játszom és 5-10 percenként kidob az asztalra és ha van kedvenc szerverem éppen akkor tuti mire ujra betőltöm fullon van vagy vége a pályának -
ja varezban nem tok segíteni ne haragudj bátyám (kabbe tövig) -
lajbi101 #163324 Juuuj te vagy a hős mert neked meg van eredetibe. Te vagy az ideálom. Nah figyelj te fasszópó köcsög én egy szóval sem mondtam hogy nekem nincs. Sőt nekem is megvan úgyhogy én is hős lettem. Igen nyomorék vagyok mert mikor szoptál megharaptad és most fáj.... -
mit szeretnél? én segítek ha tudok
-
Mit varsz azoktol, akiknek megvan eredetiben, raadasul meg megjelenes eveben vettek meg, ami hatszoros aron volt? Szoval jogos a kuss. -
lajbi101 #163321 Nem tudom irtam már a gamestar hardwer izéjének is de azt mondta hogy nem a hyper trehading a hibás. Mikor még a direktiksz 10 volt fent akkor elsem indult:). Szóval nem tudom.... de majd sikerűl valahogy. Jah az előbbi gondolatmenetet nem mindenkire irtam... -
Fogd már fel te nyomorék, hogy ez nem warez topik. Itt mindenkinek eredeti van. -
Na csak hogy én is bizonyíthassam lámaságom! 

Képfeltöltés nem engedélyzett?? Akkor megkerüllek te szar. XD
kéép -
Na csak hogy én is bizonyíthassam lámaságom! 

Képfeltöltés nem engedélyzett?? Akkor megkerüllek te szar. XD
http://href.hu/x/9z55 -
2 millóan játszanak ezzel a szarral, hogy lehetsz ilyen fasz hogy nem birod megcsinálni.. -
lajbi101 #163316 Szervusz. Olyan arik vagytok akármit kérnek tőletek az emberek basztok segíteni, de most az tök mind1 kinek. Azért mert ti esetleg profik (mondjuk kétlem) vagy kocka gecik vagytok attól még sok ember kezdő és egy kis segitségre lenne szügsége és kitől kérjen ha nem magyar embertől... De ugye itt az élő példa hogy a magyar sohasem segít egy másikon mert a legfaszabb nép a világon és ti is azt támasztjátok alá. -
vagyis inkabb ujreg fasz... -
helo alreg fasz... -
lajbi101 #163313 Kinek kussolsz te majom? Nagyképű lófaszok vagytok b+ -
csakis vedd meg a boltban vagy KUSS... -
AbFriend97 #163311 Nyilván ezen kívüli megoldást kérek
-
Vedd meg a boltban. -
AbFriend97 #163309 Sziasztok!
lenne egy olyan problémó hogy amikor elindítom a szervert akkor kilép a játékból szó nélkül... megvan az összes map,de patch-et nem tudok telepíteni mert nem lett telepí tve csak bemásolva a game... Ha tudnátok megoldást köszi! -
"Na mi van a gyors kocsikba? TURBÓ!!!"
-
nnna mi van beszartál ?
-
Bala10 #163306 tuttam én, hogy jófej vagyok. :D -
mongyá egy szerót ... -
JagFater #163304 Zolly b+ bajvan... :-)
-
nem jön inkább valaki lövöldözni?agyfaszt kapok egyedül
-
hogy hogy nem rögtön divizio-t linkelté 
-