172102
  • TS Zolly
    De kinek van nagyobb igaza???

Iszol egy sört?
  • mesor
    Igaza van Zeronak meg neked is.
    Mondjuk nálam a stat nagyon alacsony prioritású.
  • TS Zolly
    Ez is ok. De rengeteg tört, nem ranked szerver van. Tele is szokott lenni jópár. Miért nem oda mennek a nem statbuzi klánososok? Azé, mert jól mutat a különféle plecsni akármelyik weboldalon, meg a rangjelzés a neved elött a ranked szerveren. Most öszintén! Nincs igazam??? Magának hazudik aki azt mondja, márpedig nem.
  • TS Zolly
    Pont te beszélsz??? Neked is dugó van!
  • ERykk
    ha jól emlészem már a hts-ben megmontam neked hogy rosszul vagyok a nyalizástól
  • ERykk
    Milyen néven játszol?
  • HTS s3rg1nh00
    nemtom melyik squadot erősítetted,az enyémben ma kva nagy volt a TW,kivéve amikor Daquing-on egyedül heliztem(2 JCSR-es kolléga nagy bánatára)
  • dicehater
    Most jövök a GS szerverről: köszönöm mindenkinek a kellemes játékot, rég láttam már csapatot ennyire jól játszani/szórakozni. Külön köszönet a Karkand utolsó 2 menetéért, nem hittem volna, hogy amcsiként sikerült betörni ilyen könnyen, ráadásul az ellenfél is nagyon jól osztotta a pofonokat még az általam szekált repülős mapokon is jól helytálltunk. Ha mindig ilyen színvonalas lenne a játék (legalább ezt megközelítő) mindig csak magyar szervereken lógnék, remélem ez jelenti a fényt az alagút végén, hogy talán mostantól előtérbe kerül a teamwork
  • Running
    Figyelem, akit érdekel a Kubra Dam Dogfight map, az 10-kor jöjjön fel a Horda szerverére. Keresőbe: horda és megtalálja. ip.:ip: 195.228.74.105

Akinek nincs meg a map az a www.szurkulet.hu oldalról letöltés menüben megtalálja a linket.
  • Deqwator
    mert anyukád
  • j4n3k
    Miért veszitek komolyan amit irok?:)
  • atomboy
  • Deqwator
    janek írt 1priv. üzit nekem ,beszartam a röhögéstől
    "Mit röhögsz te f**zarcú? neked is van blogod...."
    jó lenne ha nem küldözgednél ilyen szarokat,és nincs blogom te kis sz***ágó b*zi;)
  • kBagyula #83800
    Ez mekkora egy loller-blogger... :))
  • Danee
  • dronkZero
    Ez mind OK, de igazából abból indult ki a dolog, hogy azt mondtam, hogy szerintem a klánosok nem statbuzulni, hanem war(éles-/fun-/gyakwar) hiányában gyakorolni járnak fel publicra. Tehát nem a sok pontért, hanem a pályaismeret, rutin stb. miatt. Nyilván nem lehet ott úgy játszani, mint egy waron, de a gyakorlatból nem jön ki addig sem az ember...
    Pl hiába van meg a sniperen kívül az összes unlockom, nem használom őket, mert waron úgysem lehet.
    Na, jól körbejártuk most már a témát, asszem... :)
  • Danee
    loál, még leosztana egy iylen kis senkiházi mint te.... gyökér
  • Fsensei
    Nem tom, de én mintha láttalak volna BF2-zni mostanában Janek...
  • j4n3k
    Ilyet ilyenért nem szoktak osztogatni :
    látszik hogy csak 1 éve vagy az sg-n.
  • Deqwator
  • Danee
    vagy ezis megteszi
  • Mester01
    HBD Drang!
  • Danee
    rakj a neve mellé 1 ilyet, és soha többé nem emlitem meg:
  • Kandurex
    Elég lesz már a Janek üldözésből!

(már unom csillagozgatni a hozzászólásotokat :))
  • Danee
    Janek, vedd már észre magad. Mi alapján szolsz be te valakinek, mikor a szomszédom tetves hörcsögét többre becsülöm nálad...
    Drang, bf2-es, Sztani barátom volt klántársa, ez megér nekem annyit hogy boldog szülinapot kívánjak neki, de látom, ennyi kis intelligencia sem szorult beléd hogy ezt felfogd.
    Szar lehet ugy élni hogy mindenki utál, szerintem ezt már csak kínodba csinálod, kis s**gfej
  • Mester01
  • joebacsi
    édes vagy cuncimókus
  • HTS s3rg1nh00
    ilyen rendőrnyelves izén már elég sok filmet leírtak...mind szuper :)
  • item
    Picit Off: Rendőrnyelven...

"Csillagok háborúja
    Elkövető D. Vader birodalmi állampolgár, aki később a kapitányságon magát Jedi lovagként aposztrofálta, tettét egy 87, illetve 0 pengehosszúságú általa fénykardnak nevezett elektronikai eszközzel követte el, amelynek pontos működési mechanizmusát a kirendelt hatósági szakértő nem tudta megállapítani. Az elkövető a későbbi áldozattal, O. van Kenobi-val (aki régi ismerőse)
    valamikor délután fél 4 és 4 között találkozott a Halálcsillag nevű szórakozóhelyen.
    Elkövető sérelmezte, hogy az áldozat megjegyzéseket tett sötét ruházatára, valamint jelenlegi munkakörét is éles hangon kritizálta. Előbb vitatkozni, majd dulakodni kezdtek melynek során O. van Kenobi a helyszínen életét vesztette. "

• Deqwator
    ezt a szöveget honnan loptad sz*ros?
  • j4n3k
    Van egy mesterem, de nem nevezem meg. Nem tehetek arról hogy én a sötét oldalon állok. ti meg a jón:)

atomboy: nem tagadtak ki mert állnéven vagyok.

gyík: azt nem mondtam hogy ide nem jövök, csak azt hogy nem bfezek.

prothor: ugyesen nyalsz.
  • Repülő Gyík
    B-vel kezdődik a neve?
    /csak kérdezem/
  • atomboy
    A CS-sek maris kitagadtak? Mi kovetkezik.... UT? COD? :)
  • mesor
    Mi van gyökér unatkozol?
    Lassan azt kezdem hinni hogy van egy mestered akit most nem nevezek meg. Nagyon másolod valakinek a stílusát!

Jó lenne ha nem látnánk itt többet!
  • Repülő Gyík
    Előkerült ismét a "soha többet nem jövök ide" csávó? :)
  • ERykk
    Ügyesen lopkodsz...
  • item
    "az nagyon rúrva volt, hogy az amcsik fexenek a fűbe" (részlet a katonák voltunk topicból, ala janek)

Még te mersz másokat leugatni mikor te sem tudsz írni ??
    Inkább neked kellene a helyesírás könyv!
  • kBagyula #83776
    Épp néztem a megnyitott topikjait. A "Katonák voltunk" című odab@sz rendesen... szerintem alkalmatlannak nyilvánították volna ha beleesett volna a hadköteles időszakba.
  • Deqwator
    ugylátszik megint se**ekurták a suliba ,azt itt próbál erősködni
  • kBagyula #83774
    Sokat nem, csak saját magát minősíti.