172102
  • JCSR Wolfguy
    Véletlenül nem te voltál az aki azt mondtad egy vesztes meccs után hogy mész és felakasztod magad? :D Nem vagy te egy kicsit hirtelen természet? :)
  • atomboy
    Sose ertem, miert kell ekkora cirkuszt csinalni... Sztem eleg elnezest kerni, es a filet torolni a szerverrol. Nem kell abbahagyni, csak legkozelebb vigyazni, mit teszel.
  • Fsensei
    Nem tom mi a faszért szólt be neked sig...Szerintem semmi nincs abban hogy betetted ide, mert aki meg akarja csinálni az úgyis megtalálja 2 perc alatt.Szerintem itt nem neked kell elnézést kérned...
  • HTS s3rg1nh00
    szóval itt is megragadom az alkalmat,hogy elköszönjek,nincs itt keresni valóm...sajnálom amit ma este tettem,és elnézést mindenkitől,akit ezzel az egésszel megbántottam/tom/fogok,hülye voltam,kész...nyugodtan törölhető az összes hozzászólásom a 2 névvel együtt...nagyon bánt,hogy így fejeztem be...fogalmam sincs,mi történt velem...viszlát emberek,azt hiszem,már a csatamezőn sem találkozunk,ez alapján a viselkedés alapján még a pasziánsz is meghaladja az értelmi képességeimet...mindenkinek minden jót a továbbiakban,nélkülem:
    jó éjt,serginhoo
  • HTS s3rg1nh00
    törölje az összeset,meg mind2 felhasználónevem is...nincs mit keresnem itt többé
  • n003
    nem csinálsz a monitoroddal semmitse!! szépen feküdj le alunni majd a házigazda törli az elhamarkodott hsz-edet
  • HTS s3rg1nh00
    megyek b+ wowozni,az való nekem
    ennyi ésszel szabad lábon,ahogy haverom mondaná...
  • n003
    és nem kéne azonnal felkapni a taknyot se neked Sig se neked Serg
  • HTS s3rg1nh00
    ha bebaszom a monitort a sarokba se tudom kitörölni...na asszem megyek és
    holnap ne várjatok gyakon
  • atomboy
    Arra akar lyukadni Sig, hogyha bemutatod, hogy kell hasznalni, feler csitreklamozassal. Ilyet nem kene publikalni, mulktkor is le lett cseszve egy gyerek, mert leirta, hogy kell...
    Hogy mit csinal erre az EA, nem tudom. Foglalkozik egyaltalan ezzel a temaval?
  • HTS s3rg1nh00
    én vagyok rosszul basszameg,vagy ma tényleg nem 2006.04.03 van?mert a VIP tagságomnál azt írja,pedig 10 perce se vettem fel
  • n003
    naggyából leszarja .. te lüke lécci tényleg töröld vagy majd ránning wáld megteszi
  • Mester01
    nem tom mit kell hisztizni barki aki kiakarja hasznalni megkeresi neten!
    Nekem (5 percbe telt hogy rákeresek hogy hogyan csinaljak)
  • HTS s3rg1nh00
    hm...
    azt hiszem,egy ilyen bug kihasználása,majd erről egy-két kép az EA-nek elég a global ban-hoz...meg mondjuk egy acc törléshez,mert olyan mint a statpadding...
    direkt odaírtam,h.aki erre hivatkozik,kibelezem
    mellesleg ma épp egy kibaszott népszerű szerveren 1 csákó csinálta,mint mondtam,és nem volt admin...kíváncsi leszek arra,mit lép az EA ha küldöm a képeket...
    azt meg nem értem,aki a global bant kockáztatva csinálja...nekem is el kellett viselnem egy egész körön keresztül ezt a szart,de nem azt mondom,h.mindenkinek el kell...nekem se volt kellemes,h.akárhányszor szaladtam körbe,mindig leszedett a jóember...
  • SigS
    Szarom le a probaidodet meg hogy mit csinalsz, te most itt reklamozol egy olyan csalast amire nincs meg megoldas.
    En pl. nem akarok renitensekre figyelni mikozben jatszani megyek fel egy szerverre erted? Es mi van ha nincs fenn admin, sokeszu jatekostarsam??

"csiterek eltuntetese"??? Latom fogalmad sincs errol a temarol. Ez szelmalomharc...ajanlom atomboy-t O talan elmagyarazza neked hogy mukodik a dolog, 2-3 eve csinalja, esetleg kerdezz ra...
  • HTS s3rg1nh00
    nem mellesleg:ez a 2.üzenet,amit törölni tudok,de ha gondolod éjféltől nem írok
  • HTS s3rg1nh00
    gondoltam h.ez lesz...nem véletlen volt,h.felraktam...egy admin simán ki tudja szúrni ezt,HA figyel...ha nem,akkor van baj...ok,nem várhatom el,h.mindig figyeljen...de képet tetszik csinálni arról,aki használta,és küldeni az EA-nek is...vagy nem?ez is egy módja a csíterek eltüntetésének...ha meg azt akarod,nekem 8,bannolhattok az összes magyarról,nem bánom...sőt,lemondok a jelenlegi próbaidőmről,sehova nem jelentkezek,és nem látogatok többet SGre meg bf.hu-ra sem...na?attól neked jobb lesz?
  • uHs Gerzson
  • HTS s3rg1nh00
    :D hát ilyenkor szoktam kitalálni marha nagy baromságokat,egyszer-egyszer eltalálom
  • SigS
    Megbolondultal bazmeg?????
    Van 2 perced hogy torold azt a videot vagy sajat magadat is banlistara rakatod a magyar szervereken.
    Reklamozzad meg hogy kell megcsinalni, hatha holnap mar a fel magyar BF-es banda ezt a bugot fogja hasznalni!!!!!
    Aszittem tobb eszed van...
  • atomboy
    Qrva lassu ilyenkor a rapid...
  • ERykk
    Honnan tudtad?
  • HTS s3rg1nh00
    erre gondolsz:"Fell down on my knees and prayed "Thy will be done" I turned around,saw a light shining through,the door was wide open."?
  • ERykk
    Szerintem essél térdre és imátkozzál:P
  • atomboy
    Nekem ugy oldodott meg a problema, hogy feltettem megint az 1.3 patchet a map utan...
  • item
    Kezdetnek mondjuk ez is megtenné :
  • HTS s3rg1nh00
    kitöröltem mind2 custom mapot,még mindig kivág...elegem van,megnézem inkább üres szerveren...
  • item
    Szép mondhatom, Global BANLISTÁRA a kis -öt!
  • HTS s3rg1nh00
    a csávó kommander létére 30/0 k/d-vel végzett a körben...
  • item
    Kis férgek...
  • HTS s3rg1nh00
    ez van,a dobosok már csak ilyenek maradnak :D
  • ERykk
    Sárgák a fogai
  • HTS s3rg1nh00
    ez a kép jobb?:D
  • HTS s3rg1nh00
    hát,nem a rendes képet linkeltem,hanem a kicsit a galériából
    hup:te meg úgysem kapsz,de van egy igen érdekes válaszom,még biztos nem láttad:GOOGLE
  • ERykk
    Elméssz már a picsába
  • retteneteske
    Kissé szűkszavúan fejezed ki magad.Melyik bolygóról jöttél?
  • hup
    na
  • Fsensei
    HOgy sikerült olyan picire?Én még ha akarnékk se tudnék olyat csinálni :D
  • HTS s3rg1nh00
    nah

• hup
    de