172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
BF2142
-
utánna jártam a bugoknak meg a csiteknek van belöle pár aszem elkezdek singliben játszani ha nem csinálnak odafent valamit .
megöli a játékot -
gabf1 #84091 de a flag bug se rossz... -
gabf1 #84090 Hát a hajó alatti csónakázás elég érdekes.
-
David2006 #84089 :) -
Ugyanitt találtam ezt, nemtom volt e már de nagyon érdekes:) -
:)
-
Ezt csekkoljátok!
LEGO BF2 :) -

-
Steve79 #84084 Az mekkora volt Kosi, azon szét röhögtem magam. Nekem sikerült, Te béna
-
azért ha 100-asra teszed az elég durva:D -
ez jó, csak én inkább nem szarakodok a bf2 fájlaival, így is örülök, ha nem dob le a desktopra, vagy nem vág ki a pb.
másrészről meg botok ellen még a pisztoly is elég
-
Nemtom volt-e már, de ha nem hát hajrá:
HOGY JÁTSZUNK SINGLE PLAYER-BEN VAGY CO-OP-BAN UNLOCK FEGYVEREKKEL
Tessék:
1: telepits 1.3-at, mert anélkül nem megy!
2: hozz létre egy új mappát a mod könyvtárban, nevezd el Unlocks-nak
Így nézzen ki:
...\EA GAMES\Battlefield 2\mods\Unlocks
3: másold át az Unlocks mappába a ...\EA GAMES\Battlefield 2\mods\bf2 tartalmát
4: hozz létre egy parancsikont ami az új Unlocks mappára mutat:
...\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +modPath mods/Unlocks
5: töltsd le a FFOLKES_Unlocks.zip fájlt az alábbi linkek valamelyikéről:
Link1 - Link2
6: csomagold ki az FFOLKES_Unlocks.zip fájlt.
A FFOLKES_Unlocks.zip fájl tartalma:
Original ServerArchives.con
ServerArchives.con
unlock_objects.zip
unlocks.pdf
7: ezeket a fájlokat másold be a már létrehozott Unlocks mappába
...\EA GAMES\Battlefield 2\mods\Unlocks
NE MÁSOLD BE EZEKET A ...\mods\bf2 MAPPÁBA, MERT AKKOR NEM FOGSZ TUDNI ONLINE JÁTSZANI!!!!
8: Indítsd a játékot a már létrehozott parancsikonnal.
Az unlockolt fegyvereket a 6-7-8-as gombokkal vagy az egér görgőjével fogod elérni.
Én kipróbáltam nekem működött, ha neked nem megy AKKOR AZ A TE HIBÁD :PP -
David2006 #84080 az derék
-
HEADSHOT! -
Nagydög #84078 En a multkor Dagingon neztem furcsan egy gyerekre. A kozepso, olajtartalyoknal levo bazison voltam bent a zaszlonal. A gyerek spawnolt, es az udvar kozeperol a racsokon keresztul ledurrantott egy lovessel. En teljesen egeszseges voltam, o meg DAO-val lott. Na most a DAO kozelrol nagyon durva, de valoszinuleg messzebre tudnam dobni, a hatekony lotavjanal, es erzesem szerint a csoka ennel joval tavolabb volt tolem. -
aszitt=aszitte -
gondolom aszitt csíter vagyok, pedig csak egy qrva nagy mázlista
-
Jó időben jó helyen...
-
viszont ilyen érdekesebb eset volt az, amikor sokkpaddal bevetődtem egy ház sarkánál fekvő csapattárs hullájához éleszteni, rányomtam a tűzgombra, de a hulla pont eltűnt, mert lejárt az idő, viszont ugyanebben a pillanatban beugrott elém hasra egy ellen, aki így kimúlt az elektrosokktól. 
-
ha már vagizunk, nekem egyszer sikerült egy jcsr-est lelőnöm 

(kéretik nem komolyan venni)
-
Nagydög #84072 A siklas szerintem hasznos. Ha nem akarsz elsodrodni, akkor dugohuzozz lefele vele. Ugy meg eltalalni is nehezebb. -
-
Mashtuur City, MEC kezdobazis, elso emelet, del fele masodik ablak. -
lol!
Melyik pályán sikerült ezt végrehajtani? Délután megyek azt kipróbálom! :DDD -
Nekem volt mar suicidem sniper puskamtol, a golyo gellert kapott ablakkeretnel... -
én meg eryx-el siklás közben, szintén tankot. -
én leszedtem c4el egy tankot ejtöernyöböl csak vagizásképpen -
az ejtőernyőben azt is szeretem, amikor nemrég pl. kubra damon kiugrottam a heliből a gát környékén, lebegek lefelé, nem sikerült betalálnom a gát alatt lévő zászlónál arra a bazinagy placcra
, hanem mellette nekiütődtem a falnak. persze az ernyő le, én meg lezuhantam az alagút elé, és meghóttam.
-
haxoror #84064 Ejtőernyő ügyben a BFV volt verhetetlen na ott rendszeres volt hogy egy egész szakasz légideszant csapódott a földbe mert senkinek sem nyílt ki az ernyője 
BF2-ben azt nem szeretem hogy az ernyő nyitása után nem ereszkedem tovább hanem siklani kezdek ezért inkább az utolsó pillanatban nyitom az ernyőt hogy kb oda érkezzek ahova akarok -
Nagydög #84063 Az ejtoernyo egy ritka nagy kicseszes. Ha valamilyen tereptargy tul kozel van hozzad, akkor nem nyilik ki. Olykor akkor sem, ha nincs.
Kuszva a legkisebb perem is attorhetetlen akadaly.
A letrak melle nem erdemes bujni, mert konnyen a letran maszva talalja magat az ember fia, ami egy tuzharcban eleg kellemetlen.
De az igazi kedvenceim a lejtok. Egy kb. 60 fokos lejton mar nem tudsz megallni, nem tudsz elrugaszkodni, hogy ernyot probalj nyitni, viszont elegge fel tudsz rajta gyorsulni, hogy osszetord magad az aljan.
-
haxoror #84062 Hát én már leszoktam az ironsightról, nagyon kitakarja a látómezőt.
Maximum specops-al használom a red-dot miatt, meg persze a sniper távcső. -
Nagydög #84061 Meg mikor hasalva ironsightal szorok valakit elszantan, es egyszer sem talalom el, ujratoltesnel meg kiderul, hogy az osszes golyomat az elottem levo 3 mm magas perembe uritettem. -
hányszor haltam meg így én is a saját at-rakétámtól 

persze szigorúan csak akkor, amikor a már füstölgő tanknak kellene a kegyelemdöfést megadni
-
aham akkor ezt nem lehet sehogy kihasználni jo oké köszke -
Ez is csak azért van mert befosott a server.Ilyenkor a célpont nem is látja hogy lőnek rá csak a tűz gombot nyomogató látja úgy hogy lő. Ilyen esetben a gránátok elvesznek a földben, ha lehasalsz akkor nem tudsz felállni, a hullák táncolnak és az árnyékuk beleég a földbe. (a táncoló hullák nagyon mókásak tudnak lenni :D) Restart azt megjavul. Egy normálisan működő serveren ilyennel soha nem találkozol. -
haxoror #84057 Ja és az ejtőernyő, na amiatt újabban egy csomószor meghalok
-
haxoror #84056 A suicide-jaim többségét a korlátok és a házak sarkai okozzák :(
Ja meg amikor ablakból akarok AT-zni :P -
Nagydög #84055 Ez abbol ered, hogy az animacionak nem sok koze van a lovedek modellekhez. A lovedekek valoszinuleg elakadnak a talajban. Hasonlo az AT raketa is, mikor nem lepsz eleg messze a saroktol es beleakad. Latod elhuzni a futcsikot, aztan egy utemmel kesobb felrobban a raketa az orrod elott a falon. A multkor egy korlatot sikerult ilyen forman eltalalnom. -
egy bug semmi komoly csak egy érdekesség