172102
  • Swy
    biztos vagy te ebben?
    Mármint, hogy a lépegető nem akad el?
    Azért volt már rá példa, hogy azt hittem elmegyek a fal mellett, de utólag rájöttem, h. progihiba miatt robbantam fel!!
  • haxoror
    Hát így elsőre a városi terepen sztem a lépegető jobb, nem akad el a romokban meg a tankcsapdákban, sokkal mozgékonyabb és nehezebb célpont
  • haxoror
    Na a lebegő tank mókás lesz, lövés után hátrasiklik 500 métert
  • atomboy
    Egyebkent meg, GS szerveren szep csapatjatekot lattam... Mashtuur City-n vagy 50 pont hatranyunk volt, es vege fele sikerult osszehangolt munkaval elfoglalni az osszes zaszlot. Vegul is 19 ponttal nyertunk.
    Orulok, ha publicon van taktika is, mivel nincs lehetosegem warozni. :)
  • atomboy
    Songhua-n hol van a repuloter?
  • kBagyula #84128
    Igeeeen! A haverral ezzel szórakoztunk. Akkorákat lehet repülni mint állat. :)) Viccet félretéve ez biztos valami STALKER-ből előre áthozott anomália lehet.
    Szerk: a hiba jelen van még az USMC oldalon az Operation Clean Sweep pályán is, szintén a hangár mögött. :D
  • schrank
    le kéne cserélni azt a szarka 2.6-os celkát meg az 1GB RAM sem ártana 1024*768-as low-hoz
  • vodMarci
    Intel Celeron 2.6GHZ,Ati 9600pro 256 mb,768 mb ramom van,és nagyon szaggat a játék(minden le van véve,és 800x600ban.)Mit kéne lecserélnem,hogy ne szaggason?
  • SubZero911
    Tök mindegy mi lesz, csak ne legyenek 15.000. km2-es pályák, ahol ha elviszik a két db. szaros járművet, akkor gyalog kell nekiindulni a szibériai pusztaságnak és negyed óra, mire a következő base-ig elérek !
  • Cream78
    A bug-okkal kapcsolatban.... Múltkor Songhuá-n dzsippel mentem a hangárokhoz repülőért, a hangár közelébe érve a dzsipp szó szerint felszállt, majd meghaltam. Nem láttam sem aknát, semmit a dzsipp fe se robban csak én hótam ki belőle! És ez egymás után 3x történt meg. Történt valakivel már ilyen?
  • Fsensei
    Szerintem nem rossz a lépegető
  • dronkZero
    Ezért nemigen lehet beszélni lépegető-szimulációról. Ezt mondtam, igen.
  • JCSR Apache
    Mondjuk egy 60 fokos sziklás hegyoldal.2142 már éppen eljuthatnának olyan mechekig amik felmennek ott.Én amúgy nem mondtam hogy jobb, sőt szerinem sem jobb.
    Pláne hogy tankok lebegnek a 2142-ben.
  • Fsensei
    lépedető=lépegető
  • Fsensei
    Nem tom hogy honnan vennének valódi mintát amikor még egyetlen működő lépedető sem létezik a földön...
  • Landor
    nem a valódiságról beszéltem, csak ne egy w,a,s,d,jobb-,balegérgomb legyen az irányítás.. (pedigazlesz)
    szerettem a MW kidolgozott rendszerét
  • dronkZero
    Ja, azt olvastam. De ott még mindig emberi léptékekről beszéltek, nem harcjárműről.
    Mondj egy tereptípust, ahol jobbak a lábak, mint a lánctalp, kérlek! Csak mert szerintem a tank is bárhol bevethető, csak könnyű terepen sokkal mozgékonyabb, gyorsabb.
  • David2006
    _SOA_-ás köcsögög be mentek a hotel alá!
    norbix,forever_meksz...
    kéretik bannolni őket a magyar szerverekről!!

vannak szkrínek róla!
  • JCSR Apache
    MOndjuk elvileg egy mech azért jobb mert bárhol bevethető(szinte).Pont itt volt egy videó az sg-n a bitdogról ami normálisan járt 4 lábon és nem tudták felrügni se.Valami hülyeség az amcsiknál hogy azzal hornaák a cuccokat.
    Az igaz hogy a mech terepen jobb lehet, de egy 10 méter magas izét mégis könnyebben ki lehet szedni mint egy lapos tankot.Már csak csak a tank ferde páncéljának előnye miatt is.
  • dronkZero
    Ja, meg szerintem soha nem is lesz, mert elég nagy faszság. Aki kitalálta ezeket a "lépegetőket", igazán elmondhatná, hogy miért jobb két láb, mint a lánctalp? Egy ilyen szar egy kidőlt fatörzsön pofáraesne, azt' akkor jöhet a daruslépegető (ha már nem daruskocsi), hogy talpraállítsa... Vagy van ezeknek beépített talpraállító berendezésük?
    Szal eléggé vicces téma ez...
  • dronkZero
    Hát, nehéz harci lépegetőt szimulálni, nem nagyon van valódi minta...
  • dronkZero
    Szerintem kár erre ráparázni, qrvára ugyanaz lesz, mint ami anno BF42-BFV-vel történt. Kijött a BFV, voltak, akik átálltak rá, meg voltak, akik játszottak tovább 42-vel. BF2-ig párhuzamosan működött mindkettő, nem halt ki a 42, csak mert jött újabb a sorozatban. A BF2 vágta taccsra, de mindkettőt.
    Másfél-két év múlva kiadnak egy BF3-at, az majd megint összetereli a népet egy játékba. Addig meg aki akar scifizik, aki nem, az nem.
  • Landor
    kell a fasznak tank..
    bf2ben is csak azért vagyok tankal, mert azzal tudok úgy írtani mint bfv-ben m16osall..
    egyébként a régi nagy kedvencem volt a mechwarrior sorozat, már alig várom a lépegetőket, bár attól félek hogy ez is árkád lesz..
  • sector512
  • Me0w
    En megveszem a 2142-t, raszarok a dvdre, meggyujtom es mindezt lefilmezve, atkodolva elkuldom az EA-nak, Customer Statisfaction Video-nak titulalva :)
  • David2006
    nem lesznek tankok,mi?:)
  • item
    Valami próba verziót kirakhatnának már, ha jól tudom, majd október fele jön csak ki??!
  • sector512
    Egyébként szerintem jó lesz a 2142 is.
  • sector512
    Meg jön az Unreal 2007 is ;)
  • sector512
    Meg jön az Unreal 2007 is ;)
  • koschwarz
    ja, a kvék motor alkotói sem ma kezdték a szakmát
  • Polemius
    Érdekes ez a scifi verzió, de szerintem nem lesz túl nagy sikere. Ebben a témában más, nagyobb tapasztalattal rendelkező versenyzők is a porondon vannak.
    Ha már scifi multi fps akkor megkerülhetetlen a Quake, és ugyebár jön lassan a Quake Wars.
  • kBagyula #84101
    De legalább ezt lehet újra 1.0-tól peccselni megint.
  • koschwarz
    a testúra se rossz, de textúra
  • koschwarz
    remélem nem úgy gondolják majd, hogy a bf2 motorjára új testúrákat feszítenek, csinálnak néhány új pályát, és alapból beleteszik az 1.3-ast mer akkor gáz van
  • mesor
    Mitől ne lenne bugos? :)
    Ugyanaz a motor amit a bf2 használ szal' sok jót nem szabad várni tőle.
  • Landor
    Ez egy kibaszott BF2mod, amiben ugyan sok munka van, de a lényegen nem változtat! Várhattak volna még vele, hogy jobban kifusson a BF2 és jobban meg/átgyúrják a 2142-t..
  • koschwarz
    nekem hanyagolós lesz a cucc, nem jön be a téma. BÁR, ha nem lesz annyira szar bugos mint a bf2, és nem is rontják el peccsekkellehet hogy mégis kipróbálom majd
  • JCSR ODIN
    Sztem BF2-t alapból veri. Bár mondjuk ez annyira nem is nehéz 8)
  • item
    Nem is rossz, de majd ha igaziból ki is próbálhatjuk az lesz a döntő!