172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mondjuk mi alapján nevezzük helikopternek?
Nálam aminek rotor van a tetején és a farkán az a helikopter, viszont ennél egyik sincs szal lehet repülő is!
-
Horatio Bloom #84172 az már nem helikopter... bár tudja a fene... A lényeg az, hoyg kevesebbet kellett a modellezéssel tölteni. Ja, és itt a jó öreg dropship a Starcraft-ból, még jó, hogy van fantáziájuk. -
Mester01 #84171 Minsk:
Belgrad:
Verdun:
Suez Canal:
-
sztem meg tök olyan mint egy nyelesgránát
-
Mester01 #84169 Ez Helikopter repcsiröl nincsen még kép! :) -
jaja, láttam a demót moziban 
És érdekes ott is volt fehér meg szinesbőrű katona is
-
Én ezt simán egy apache helikopter utódnak nézem rotorok nélkül sugárhajtóművel. :) -
Mester01 #84166 lesznek benne repcsik csak nem lesznek olyan hatékonyak mint a sima BF2ben.. -
A lépegetőkre írták azt h nagyon nehéz lesz elpusztítani őket. -
Horatio Bloom #84164 Lesznek repülők, de azok szárnyon elhelyezett, forgatható plutóniumhajtóművekkel fognak repkedni (és ugyanúgy néznek ki, mint egy régi, még a 3D kártyák hajnalán kijött arcade lövöldözős játék repülői) Itt egykép. Már várom a "büdös csíter, hogyhogy kibírt három szubsztanciaágyú-lövést a szintaxistankod?"-féle anyázásoka is. Amúgy jó reggelt!
-
láthatatlan repcsik lesznek benne és a Szabadsághídra spawnolnak majd -
Repülők nem is lesznek benne mert azt egy videóban sem látam. Vagy az lesz a titkos fegyver? :) -
állítólag lesz benne egy olyan brutális gépezet, amit nagyon nehéz lesz elintézni. milyen tk-zások mennek majd érte!! 
-
majd nem röhögsz amkikor a mindent átütő plazmatorpedóimmal oldalról kifingatom a kvazárpajzsodat :D
-
Ez kb olyan lehet szerintem mint a Dune-ben a repülőgépek amiknek mozgott a szárnyuk. -
uwu #84158 A lépegetőkön én csak röhögni tudok az a legirreálisabb scififaszság amit kitaláltak.
Nem is az a baj hogy felborul, mert az még megoldható.
De közlekedni nem tudom hogy lehetne egy ilyennel.
-
Jó neked. :) -
Reggelt evribádi.... -
Nekem már ma:D
-
reggelt -
Holnap kezdődik. -
n003 #84152
köcce a gémet coRDHA gyuri nevében
-
Megjöttem srácok, a sergi link videót tisztelettel és alázattal elimináltam.
Mikor lesz már hétvége? -
Én is élveztem a mecset amikor a horda színeiben játszottam a coRDHA-ellen, a tankos apc párossal nagyon jól nyomták, azt hogy heliben milyenek voltak azt nem tudtam kideríteni mert dragon v-n játszottunk, ott meg nem nagyon lehet tv-rakétázni... -
a lépegető témában még: ott van az a dzsungeles dokumentumfilm, valami sztárvarz a címe, ahol a kismacik gyűrték le a bazinagy lépegetőket. lépegetők sux.
szerintetek lesz annyi a dice-os srácokban, hogy ha már lépegető, akkor az belső nézetből úgy lépkedjen, mint pl. a chronicles of riddick című gémben a végén, amikor egy ilyen harci robotba kellett beülni (nagy királyság az a játék, a tavalyelőtti évvégi meglepetés-gamma
. ilyen az, amikor egy játékos csinál játékot-vin diesel ugyanis hardcore playernek tartja magát, és ő volt a producer vagy mi).
szóval a lényeg, hogy nem simán siklani fog előre, hanem a lépések miatt jobbra-balra dülöngél majd.
-

-
ott a pont! 
-
:P én nagyon élveztem a meccset, nagyon jól tolják az RDHA-s srácok!
Serginho, ne add fel, kezd alakulni a tv-zésed egyedül! -
Jó reggelt!
-
Akkor csaba beszólása volt a kemény
-

-
neked is
-
Mech-es témát rakjuk át a 2142 topicjába, oda leírom szerintem mi értelme a mechnek. -
üdv all! -
képzelem mekkora szert okoz a hibás patch a klán war-on!!
-
David2006 #84138 meg amikor belevittem a 6squadleadert az aknába:D:D -
Platypus16 #84137 Köszönjük az RDHA-nak a meccset! Jó volt veletek játszani. Jó párszor megszorongattatok minket és élményekben gazdag játék volt, pláne serginhoo beszólásai Fushee Passon 
Grat mindenkinek és hajrá LoB! -
David2006 #84136 ~LoB~ vs. coRDHA gyakwar
Fushe pass
349-192/usa(lob win)
302-259/pla(lob win)
Karkand
308-257/usa(lob win)
299-209/mec(lob win)
GG all!!
kösz a meccset!
-
engem is idegesít az egész!!!
-
Nem igaz komolyan mintha ez az 1.3 direkt szivatna. 
Az egy dolog hogy mindig akkor laggol mikor elémkerül valaki.Aztán 1x kidob töltéskor.Ma meg dalianon 5 percet harcoltam a heliért mert nem volt 2. helis pontunk.Mikor odaértem nem sikerült elfoglalni de lelőttük a pilótát(fuji
) és mikor beültem keztem volna felpörgetni...erre kivág az asztalra.