172102
  • mesor
    Mondjuk mi alapján nevezzük helikopternek?
    Nálam aminek rotor van a tetején és a farkán az a helikopter, viszont ennél egyik sincs szal lehet repülő is!
  • Horatio Bloom
    az már nem helikopter... bár tudja a fene... A lényeg az, hoyg kevesebbet kellett a modellezéssel tölteni. Ja, és itt a jó öreg dropship a Starcraft-ból, még jó, hogy van fantáziájuk.
  • Mester01
    Minsk:

Belgrad:

Verdun:

Suez Canal:
  • erdos
    sztem meg tök olyan mint egy nyelesgránát
  • Mester01
    Ez Helikopter repcsiröl nincsen még kép! :)
  • erdos
    jaja, láttam a demót moziban
    És érdekes ott is volt fehér meg szinesbőrű katona is
  • mesor
    Én ezt simán egy apache helikopter utódnak nézem rotorok nélkül sugárhajtóművel. :)
  • Mester01
    lesznek benne repcsik csak nem lesznek olyan hatékonyak mint a sima BF2ben..
  • Running
    A lépegetőkre írták azt h nagyon nehéz lesz elpusztítani őket.
  • Horatio Bloom
    Lesznek repülők, de azok szárnyon elhelyezett, forgatható plutóniumhajtóművekkel fognak repkedni (és ugyanúgy néznek ki, mint egy régi, még a 3D kártyák hajnalán kijött arcade lövöldözős játék repülői) Itt egykép. Már várom a "büdös csíter, hogyhogy kibírt három szubsztanciaágyú-lövést a szintaxistankod?"-féle anyázásoka is. Amúgy jó reggelt!
  • Kovács legény
    láthatatlan repcsik lesznek benne és a Szabadsághídra spawnolnak majd
  • mesor
    Repülők nem is lesznek benne mert azt egy videóban sem látam. Vagy az lesz a titkos fegyver? :)
  • koschwarz
    állítólag lesz benne egy olyan brutális gépezet, amit nagyon nehéz lesz elintézni. milyen tk-zások mennek majd érte!!
  • erdos
    majd nem röhögsz amkikor a mindent átütő plazmatorpedóimmal oldalról kifingatom a kvazárpajzsodat :D
  • Running
    Ez kb olyan lehet szerintem mint a Dune-ben a repülőgépek amiknek mozgott a szárnyuk.
  • uwu
    A lépegetőkön én csak röhögni tudok az a legirreálisabb scififaszság amit kitaláltak.
    Nem is az a baj hogy felborul, mert az még megoldható.
    De közlekedni nem tudom hogy lehetne egy ilyennel.
  • kBagyula #84157
    Jó neked. :)
  • item
    Reggelt evribádi....
  • Fsensei
    Nekem már ma:D
  • Kovács legény
    reggelt
  • kBagyula #84153
    Holnap kezdődik.
  • n003
    köcce a gémet coRDHA gyuri nevében
  • Running
    Megjöttem srácok, a sergi link videót tisztelettel és alázattal elimináltam.
    Mikor lesz már hétvége?
  • Fsensei
    Én is élveztem a mecset amikor a horda színeiben játszottam a coRDHA-ellen, a tankos apc párossal nagyon jól nyomták, azt hogy heliben milyenek voltak azt nem tudtam kideríteni mert dragon v-n játszottunk, ott meg nem nagyon lehet tv-rakétázni...
  • koschwarz
    a lépegető témában még: ott van az a dzsungeles dokumentumfilm, valami sztárvarz a címe, ahol a kismacik gyűrték le a bazinagy lépegetőket. lépegetők sux.

szerintetek lesz annyi a dice-os srácokban, hogy ha már lépegető, akkor az belső nézetből úgy lépkedjen, mint pl. a chronicles of riddick című gémben a végén, amikor egy ilyen harci robotba kellett beülni (nagy királyság az a játék, a tavalyelőtti évvégi meglepetés-gamma. ilyen az, amikor egy játékos csinál játékot-vin diesel ugyanis hardcore playernek tartja magát, és ő volt a producer vagy mi).

szóval a lényeg, hogy nem simán siklani fog előre, hanem a lépések miatt jobbra-balra dülöngél majd.
  • koschwarz
  • koschwarz
    ott a pont!
  • Danee
    :P én nagyon élveztem a meccset, nagyon jól tolják az RDHA-s srácok!
    Serginho, ne add fel, kezd alakulni a tv-zésed egyedül!
  • kBagyula #84145
    Jó reggelt!
  • ERykk
    Akkor csaba beszólása volt a kemény
  • Robogo
  • mNzJean
    neked is
  • Cobra.
    Mech-es témát rakjuk át a 2142 topicjába, oda leírom szerintem mi értelme a mechnek.
  • Kovács legény
    üdv all!
  • Swy
    képzelem mekkora szert okoz a hibás patch a klán war-on!!
  • David2006
    meg amikor belevittem a 6squadleadert az aknába:D:D
  • Platypus16
    Köszönjük az RDHA-nak a meccset! Jó volt veletek játszani. Jó párszor megszorongattatok minket és élményekben gazdag játék volt, pláne serginhoo beszólásai Fushee Passon

Grat mindenkinek és hajrá LoB!
  • David2006
    ~LoB~ vs. coRDHA gyakwar

Fushe pass
    349-192/usa(lob win)
    302-259/pla(lob win)

Karkand
    308-257/usa(lob win)
    299-209/mec(lob win)

GG all!!
    kösz a meccset!
  • Swy
    engem is idegesít az egész!!!
  • JCSR Apache
    Nem igaz komolyan mintha ez az 1.3 direkt szivatna.
    Az egy dolog hogy mindig akkor laggol mikor elémkerül valaki.Aztán 1x kidob töltéskor.Ma meg dalianon 5 percet harcoltam a heliért mert nem volt 2. helis pontunk.Mikor odaértem nem sikerült elfoglalni de lelőttük a pilótát(fuji) és mikor beültem keztem volna felpörgetni...erre kivág az asztalra.