172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak nehogy valaki engem is lefényképezzen hogy bent vagyok -
sziasztok nem minden szerveren lehet karkandon bemenni a falba ez hogy lehet? tegnap probálgattam üres szervereken hogy ha ilyet látok utánna tudjak menni fényképezni:) -
peccseld az 1.3-assal, különben semmilyen szervert nem találsz semmivel. szedd le innen
a nagyobbat (460valahány mb-ost) -
Madmano #84210 Hali.Na,megvettem az eredeti gammát.A Tesco-ban a 3Euroforce mögött találtam a sorban egy sima BF2-öt.
Már próbálkoztam vele.Magyar szervereket az All Eyeing ...progival lehet találni?
-
g-police volt :) -
nekem meg beirta ketszer de mi a francér=) -
jah, leis százalékolták, és most már csak valami nyugdíjjas dzsippes alakulatban vegetál :D
(bakvarnyu meg békaphassa amiér kiütött, és be kellett írnom ezt mégegyszer :))
-
sokszor elképzelem ahogy megjelenik egy F18 század és 1 perc alatt porig bombázza a melóhelyet -
a robocopban is csak szenvedett az END209 a lépcsőházban -
Uhh jaja, őőő el is felejtettem hogy ma csütörtök van, olyan pénteki hangulatom van! -
faszba de még holnap is be kell jönni:(
nem baj péntek este BF2 orgia:) -
Na amúgy meg kitartás annak aki még ott van a melóhelyen, nemsokára vége!!
Addig is vegyetek példát a jobb szélső "munkás emberről" D -
Pl azt azért megnézném hogy, ha valamiben elakad, vagy megbotlik akkor pofára esik e vagy előre teszi a "kezeit" vagy hagyja a csába és mikor földet ér összeveri a sofőr kabint is a muki meg odakenődik a háttámlához.. 
-
"nehezebb célpont "
Metal Gear Solid sorozatban Solid Snake hány ilyen lépegetőtt intézett el!
+ Star Wars-ban is csak a baj volt velük szerintem szarok ezek a lépegetők!
-

-
Mester01 #84198 Ezt nem értem.. :) -
félig off. Mech (humanoid) vs. Tank csatában és befejezem a témát
A mechekenek egy nagy előnyük van a pilóta magasan van és jobban átlátja a csatateret, fegyverzet szempontjából felűlmúlja a tankot. Tank 1 torony egy maingun, mech két kéz két váll 2 mainweapon 2 support (rakétá vagy éppen ami.)
Harcírány 1 torony 1 csapásirány, mech 2 kar 2 irány ill. egy összpontosítva. A tanknál tök frankó páncél szemből és oldalról, de mivel a mech amúgy is magas, és a becsapódási szőg szinte merőleges a tank ferde páncáljára. Nem tök mindegy? Mozgékonyság szempontjából a mech lényegesen jobb,A mech átlépi az árkot a tanknak van egy fontos paramétere, amit úgy neveznek árokáthidalási képesség, amit méterben adnak meg. Mech mivel bipedál (azaz két lába van) fordúlékonyabb mint lánctalpas vetélytársa. Ennyi -
haxoror #84196 Ha már röhögni akarok arra ott a superhightechpredatorscoutfieldes faszi késsel(!) a kezében :P
A lépegető szerintem nem elveszett ötlet, városi környezetben sokkal mozgékonyabb mint egy tank, nehezebb célpont stb... -
Hali!
[GS.bf2] szerveren ha láttok embert, aki Karkandon Hotel alatt pihen, MSN-en szóljatok, hogy bannoljam : [email protected] -
Nem lop, csak újrahasznosít. :D -
ez valóban így van, azért fejlesztették ki, mert mint mondtam olyan helyeken is elboldogul ahol más nem, és környezetkímélőbb, mert nem szántja fel az erdőt mint a lánctalpas, hanem csak az aljnövényzetet nyomja el a talpaknál, így minimális károkat okozva. nem hiszem hogy elfog terjedni, de megpróbálták...
-
na megint nem megy a képberakás...ne már...
kép-->és oda kell beírni az url-t nem?
-
Jó regglet!...öö...napot?
LOL ezt nézzétek
GDI orca fighter:
"Doragon" a bf2142-ben
a felső részén :D
Az EA ömmagától lop?
-
uwu #84190 Nem lehet túl gyots. Simán össze lehet heggeszteni a lábait miközben cammog. -
uwu #84189 Ennek ellenére még mindíg nem látom benne a realitás halvány szikráját sem. -
thx
hálám és a j-10-esből kilőtt rakétáim a sírig üldöznek majd
-
vannak már "lépegetők", igaz a fakitermelésben használják őket és nem 2 lábúak hanem asszem 4 vagy 6, olyan terepeken használják amit másogy nem tudnak megközelíteni. sajnos képet ne mtaláltam... -
Mester01 #84186 Tessék! -
nincs valakinek letölthető formában meg a 20 perces videó? a youtube-ot nem engedi a munkahelyi net. -
Nagydög #84184 Tengerek es oceanok uralmaert is folytak haboruk a tortenelemben, pedig legtobbszor nem konkretan a tengerre volt szuksege a feleknek. -
Horatio Bloom #84183 Azt hiszem, hogy ezzel a "híres helyek befagyva" koncepcióval tönkrevágták a kerettörténetet... Bár az igaz, hogy egy Kinshasa vagy egy Nairobi nevű pálya nem olyan izgalmas, mint pl. Verdun (mégha nincs se erőd se hegyek, így akár "Alföld" is lehetne...) -
Mester01 #84182 :DD
Meg ott van Verdun is. -
Mester01 #84181 Ez meg egy Transport szállitonak nézz ki!
-
Egyébként logikus hogy a hó és jég nélküli területekért harcolnak majd de azért van benne jég borította hadszíntér (pl.:Minszk). :)
-
Mester01 #84179 Jolvan kösél belém! :DDDD
Csak onnan veszem hogy Heli amikor néztem a 20 perces moviet és mikor beleült a csoka ugy ment mint egy heli.. :)
-
Horatio Bloom #84178 köszönöm a segítséget, a számítógépek az életemre törnek. -
nesze!
-
asszem eddig nálam az év vicce:
Férj hazamegy és mondja a feleségnek:
- Na, Maris, kitaláltam egy új játékot! Vettem egy csomó ízesített kotont.
Leoltjuk a lámpát és megmondod, hogy milyen ízu!
Lámpa leó. Asszony megszólal:
- Rokfortos lazac!
- Várjál már vazzeg amíg felhúzom!

-
Horatio Bloom #84175 megőrülök... másoljátok ki.
-
Horatio Bloom #84174 Ezt elrontottam, szóval itt. És úgy látom, a dice-nál nem látták még Belgrád térképét, hogy egy ilyen kis falucskát csináltak belőle...