172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
MSX Battlefield 2 AimBot
Ismét egy kis jóság... -
jó a stat oldal!
-
rákattintasz a belépés gombra -
hogy köl belépni -
én megeszem a madárinfluenzát is olyan a szervezetem hogy megemészti:) -
Spiritboy #84326 Hali srácok!
Megujúlt oldallal és stattal vár titeket az S.T.S. Clan.
Nemrég tagfelvételt hírdettünk ha gondoljátok nézzetek be azu oldalra.
sts-clan
[S.T.S.].:Spiritboy:. -
Csirket? Ebben a madarinfluenzas idoszakban? :) -
ja ase rossz egy pizza után
-
ddt500 #84323 Én meg a puncit.
-
én meg pizzát ahogy senkise szereti -
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -
mmmmmm... :D -
mi csirkét eszünk, mézes mustáros szósszal ahogy csak anyu tudja 

-
én a mazsolás krémtúrót jobban szeretem
-
szerintem a töltött csoki a jobb
-
Szerintem jó az EF is a maga módján, de az AF jobb... :) -
"BF2 mods, what BF2 should have been"
-
Külföldi fórumon láttam, rajongói Quake Wars ET reklám: "Enemy Territory - Meet the new and improved Battlefield 2142"
-

-
Bár megnéztem volna az amcsik arcát amikor megszületsz az anyahajón és felnézel az égre...
-
Nem tudom volt-e már, de tárgyalt hackek egyike akció közben: Cartillery Strike -
Verzoo #84310 Meow van egy klónod Meow.hu vagy valami ilyesmi néven játszik,felmentem egy Karkandosra aztán ott volt bent a Hotel falába.Mondom neki (azt hittem te vagy) bazmeg Meow húzzá má ki a falból,erre ő: ráspawnolt a léderre aki bent volt a falba de csak azért,hogy lelőjje őket ott bent:) Jó gyerek majdnem egész kör alatt ott volt bent és szedegette le azokat akik bementek.Volt vagy minusz 50 pontja a végére 

-
osztom ezt a véleményt A.F azért el lehet szorakozni de a EF egy rakás ..... -
Madmano #84308 Köszönöm. 
-
Nagydög #84307 Nehez veled.
1. Ne a "play online now" ikonnal inditsd!
2. Nem ingyenes. Dombornyomott kartya kell hozza. Nem egy nagy osszeg, es nem egy nagy ertek, amit kapsz erte. En azt mondanam, egyik kiegeszitot sem erdemes megvenni. -
Madmano #84306 Hali.Most,hogy felraktam az 1,3as patch-et,induláskor vagy nekiáll betölteni egy pályát kapásbol vagy reklámozza az"Armored Fury"kieg.et.Ez normális?Amugy mi ez a kieg?Ha azt mondom,töltse le,ingyenes? -
jaja, szedd le a teljes 1.3-ast a hivatalos oldalról, és csak azzal peccselj. -
Nincs kedvem flamewarozni. Vannak nálunk sokkal okosabb emberek akik a mech vs. tank témát már tárgyalták.
Akinek van kedve nézzen utána a neten. címszó:Battletech
(Érdekes dolog: maga a fogalom klán mint olyan ahogy mi használjuk, ebből a rendszerből fejlődött ki) -
Nagydög #84303 A full 1.3-at kellett volna felraknod, ugyanis a felelmetesen kifinomult BF2 felmetesen kifinomult patchelo rendszere kicsit orosz rulett jelleggel mukodik. Vagy sikerul, vagy nem. Szoval az incrementalokkal sajat magad ellen jatszol.
-
juharfalvi #84302 FAQ:
- A program valami ilyesmit ír ki verziószámnak a jobb felső sarokban: 1.1.2878-770, pedig sorban felraktam az incremental patch-eket, 1.3-ig. Lehet, hogy elszúrtam a felrakást, és 1.1.2-es verzióm van?? A patch nem írja ki, ha nem a megfelelő verzióra akarom felrakni? Továbbra is csak 6-7 szervert látok a Ranked szerverlistában. Ha kikapcsolom a "same mod" és "same version" kapcsolókat, akkor valamivel többet.
- Találtam egy német oldalt, ahol tudok szervereket keresni, és ezekhez (többnyire) kapcsolódni is tudok, de akkor a játék miért nem találja meg ezeket?
-
A linkre kattintva megtudod, de egyszerűen mondva 2006 :) -
Szurni szur. De azok, akik csitet irnak, lepeselonyben vannak a punkbusterrel szemben. -
Horatio Bloom #84299 Nem, csak ha múlt századi verziójú a csít. -
juharfalvi #84298 "Az aimbot [...] segítségével egy gombnyomásra mindenkit tökéletesen fejbe tudsz lőni..."
A PunkBuster nem szűri ki az ilyet?? -
Steve-t kell meggyalázni érte.
-
hűdejóruhádvan! aggyá nekem is belőle!
-
tegnap ezzel az szgaborral összefutottunk sarkin, gs.bf2-őn. a hotelnél először aszittem sikerült elütnöm, előttem futott
de nem. beugrott a zászlóhoz, kiszálltam, adtam neki a supporttal, de valahogy előbb sikerült lelőnie. majd még vissza tudtam spanolni, mielőtt elfoglalta volna a zászlót. jó, minden sarokba dobtam egy gránátot, nem halt meg, mág a találatjelző sem jelzett semmit. de a zászló megy le. jön steve egy tankkal, lövi a zászló környékét, továbbra sem történik semmi. közben jön egy ellenséges tank, beugrom a tow-ba, de miután a rakéta átment a szellemtankon és az lelőtt, már elfoglalták, mire visszamentem volna. de van egy olyan érzésem, hogy nem baj, ha bannolták.
a sarkis hotelnél is el lehet bújni az épületbe valahová????
-
Ez a mod mikor jelenik meg? -
Reggelt makik!
-
Az annyja jó kis puskája van...