172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
amugy valamikor jokat játszok a magyaron is csak elö fordul hogy kisgyerekek vannak fent oszt csak verik a klaviaturát -
joe14 #84490 Ha olyan akarja elvinni a gépet, aki fragel, és nem ugrik ki foglalni, azt ki kell lőni m95el repülőbő. -
kilehet simán egy vadászgéppel osztagparancsnok (már ha hadják) jol bevehetö zászlonál kiugrik oszt már beis van véve wake -
ez igaz."állóháború" kb
-
külföldön is vannak ugyanúgy büntetős gyökerek, meg magyaron is nagyrészt normális játék megy, szal ne csinálj ilyen idióta általánosításokat...ami kicsit hátrány, hogy wake pl nagyon egyoldalú map, ha mind2 oldalon nívós társaság verődik össze, akkor szinte lehetetlen kijönni a partra amcsiként... -
azoktól úgyse tud az meber megszabadulni.havernál nyomtuk.üres repcsi fut haver oda,mert fasza pilóta=>segíti a társakat,erre jön agyerek és bumm ledarálja és elviszi a gépet,felszáll és kb ugyanazzal a lendülettel le is zuhan:D:D -
még ase várja meg hogy elnézést kérjek az ilyet naon utálom -
ja és ha a magyaron tkázok tök szerencsétlen helyzetben még mindig megbüntettek a külföldön meg elnézést kérek oszt oké én soha nem büntetek csak ha repcsiért tkáznak -
sad story :( -
faszlámáznak ottis a gyökerek, csak nem érted :) -
Sikerült elvesztenem a régi időkből kicsort eredeti bf2 cd-keyt,most így nemtok netre menni,mert csak kamu van:( -
joe14 #84480 Misi bá ;) -
én szeretek külföldi szerveren játszani nem fa..lámáznak le nem képzelnek magugrol sokat meg ilyenek egy külföldi szerveren 2 3 orát is elvagyokmíg egy magyaron fél ora oszt meguntam -
Ja meg nehezen nyelne le szerintem a "Kurva 'nyad Belabacsi" uzeneteket :)) -
Tény -
Teljesen egyetértek. -
Azért mert külföldön könnyebben érvényesülnek akár a gyengébb, akár az erősebb képességű játékosok és ezért jobban tetszik nekik a külföldi, és bemagyarázzák maguknak, hogy igy csapatmunka meg ugy stb. pedig csak annyi a különbség, hogy nem lövik őket szarrá, vagy többet fragelnek, mint magyaron.
Külföldre az megy aki kisebb kihívásra vágy. -
joe14 #84474 Nem hiszem hogy valaha is fog sz.gépezni, mert bekapcsolni se tudja.
csak néha nézi ahogy játszok :) -
Szerintem ő lenne a legidősebb :) -
joe14 #84472 ha faterom leáálna bfezni, ő lenne a legidősebb magyar bfes? 50 éves :) -
azt írd be hogy EA HU -
Rossing #84470 Köszi. Kipróbálom. -
Rossing #84469 Tényleg
? Én azzal sose találom meg amit keresek. Pl ha beírom a bal felső részébe,hogy HU általában semmit se talál. Aztán néha megtalálja a HU II szervert de ha van HU II akkor "elméletileg" van HU I. Volt, hogy eltünt a favorites ból a szerver lista egy fagyás után aztán az SG is vagy 1/2 napig kerestem mig meg lett.
-
ez keresd: "sprache", ez jelenti a nyelvet. de szerintem a cucc honlapján biztos van angol leírás is -
joe14 #84467 xfire -
Szia!
A BF2 belső szerverkeresőjét használd. Jelenleg az e legjobb. -
Rossing #84465 Van valami normális szerverkereső az all seeing eye-on kivül? -
Rossing #84464 Sziasztok! Csak nekem nem akar belépni az accountba vagy nektek se? -
Mester01 #84463 Ez 1 Cheat.
1 honapja jött ki. -
köszi szépen megnézem öket
-
vágod .akkor teis -
1, New Wolves Den Pharolas és Verzoo jóvoltából 40 fős Usa server 150 ping de még soha nem lagolt... Közepesen nyugodt server szinte folyamatos adminolással!
2, Bamboo Commandos 64 fős igazi kemény játék kemény játékosokkal! Ez az egyik kedvencem! A legkisebb bunkóságot is azonnal "megköszönik"!:) Egy hibás Arty és többet nem kell a severre menned... Nálam 50-60 ping. -
én a graden szoktam lenni mert azon mindig vannak -
oszt van vagy 4-5 ameiken vannak vagy mi -
joe14 #84457 magyaron -
akiki itt irogatnak azok melyik szerveren szoktak játszani? -
willis #84455 nem talláltam semmit!!! átnéztem többször is -
És egy kérdés: most vettem észre csak és nem igazán tudok mit kezdeni a jelenséggel ...
Szóval hogyan lehet a qrva BF2 egérgyorsítását kikapcsolni???
A nekem kényelmesen beállított egérérzékenységgel belépek BF2-be, és majdhogynem nem látom a kurzort ... 0,3-ra kellett venni a játékban a Mouse Sensitivity-t, de menüben meg megy mint a rakéta ... (Pedig asszem a Common Settingsnek ezt is kellene állítani?)
Ezmostezmiez??? kicsit unalmas ... -
Mer logikus ...
6 szerverből (csak mondtam egy számot ...) 2 fullon, másik kettőn pont annyi ember, hogy még ne induljon be a játék (Várják hogy valaki bemenjen ...), 2 meg üres (Ismétlem, hasraütés szerű számok ...)
Na most ecceri Pistike nem fog bemenni olyan szerverre, ahol nem kap pontot ... Akik komolyabban nyomják, azok pedig olyan helyre mennek ahova mondjuk beférnek többen is ...
Akkorát squadoztam én is tegnap, hogy öröm volt nézni :) Véletlenül bementem egy serverre ahol még SOSEM láttam tímwörköt, erre meghívtak squadba, és beindult a kommandózás, hátsó pontok befoglalása, ilyesmi ... szóval királyság volt ... -
Rosszúl fogalmaztam! A magyarok tudnak szépen játszani a külföldi serverteken!
Itthon "nagy pofával" vannak...
Mellesleg akkor arra lennék kíváncsi a magyar játékosok közül miért van kb. 80% NEM magyar servereken?