172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Vazze, most végre kicseréltem a routerem, és megjavult a bf2 alatti kapcsolat, most meg kidob az asztalra miközben nagyban nyomultunk a GS.BF2 szerveren lévő mustár city-n... ÁÁÁ csak találkoznék egy tesztelővel, aki azt mondta király az új "pöcs" Azthiszem nem tenné zsebre amit kapna tőlem... -
Amennyiben tévedtem, úgy az érintettől természetesen elnézést kérek ! A név vonatkozásában legfeljebb egy betű eltérés lehetett, képes valaki ennyire majmolni mást a névvel ??
Az AUTOBALANCE valószínűtlen az utolsó 5 másodpercben nemde ?
De mondom, ha tévedtem és igazságtalan voltam SORRY SORRY SORRY SORRY MY FAIL. -
joe14 #84569 Itt nem a grafika a lényeg. -
A játék szerintem grafikailag elég pocsék, singl-ben meg rohadt szar játszani!
-
Lehet benézted...Fujinak mostanában sok követője van akiknek mind hasonló a neve...Meglehet hogy ezek közül láttál egyet, amúgy lehet hogy autobalance volt mit lehet tudni... -
áhh...el lett baszva a játék az egésszel..sokkal könnyebb megszerezni a sok szart-még több statbuzi lett 
Fuy nem az
meg úgy gondolom,aki ide ír,az abszolút nem
-
joe14 #84565 Akkor azért. Vedd meg a játékot. -
joe14 #84564 Már nem kell semmi plecsnihez a win/lose. -
nem eredeti. -
ne izéld már...neki is kell az a nyomorult war college 
mellesleg Sebi,nem Cápával heliztél Wake-en,amikor kilőttem a Z10 vezetőüléséből M95-tel?
-
röviden: Nem eredeti a játékod vagy ellopták a cd kulcsod. -
joe14 #84559 12éves vagy? 16+ :) -
amikor csatlakoznék. -
helo segítene valaki?bocs hogy ilyeket írok de az internet multi hoz nagyon nem értek.na szóval az a gond hogy azt írja ki hogy invald cd key meg a wolfeinstein-nél is ezt írja.mi a teendő ilyenkor? -
BF2 1.3 glitch
ez megint érdekes... -
Nem tudom, te mit oktatsz, mikor -undorító módon- az utolsó pillanatban átállsz a győztes oldalra /a kör végén/!
Véletlenül épp szemtanúja voltam a GS szerveren. Aztán el is ment a kedvem, mikor láttam, milyen emberek játszanak ott.
Aszongya a SL hogy "TEAMWORK !!!!!". Aztán ott hagyott a BASE-en, hiába kiabáltam hogy ÁJ NÍD A RÁJD ! -
Mester01 #84554 :DDD -
joe14 #84553 Capa vezette a helit? -
David2006 #84552 becenév:) mindenki így hív aki ismer:) -
most ezt nem értem mi ez a SEBI amikor dávid ibi vagy
-
David2006 #84550 köcce:)
német szerver, =SaAr= ranked nagyon jó szerver egyébként:) -
jó ez te 

-
David2006 #84548 há mosse:S -
David2006 #84547 [IMG] [/IMG]
na majd most:) -
Udv. 
nem kell PEACE, nem is volt haboru, regota ismerlek, semmi bajom sincs veled csak az a pillanatnyi elmezavarod
volt a vita targya.
-
David2006 #84546 ez valahogy nem sikerült:) -
David2006 #84545 német szerver:) -
Jég, csak kánikulában esik. Egyébként Miskolc ezen részén nem volt jég. -
probléma orvosolva
-
kánikula?b+,az előbb 10 percen keresztül jég esett Miskolcon,
neked kánikula...
Sebi:én csak elmondtam az igazat...
-
Cseréld le azt a forrófejű VGA- dat mert csak diszkó lézereket tud mutatni... -
na megérkezett az idei kánikula első jele 
-
David2006 #84539 ne nyaljál:) -
TS Zolly #84538 Miva? Ég a Hetesek háza? -
úgy gondoltam,visszajövök rontani egy kcisit a levegőt,mert rájöttem,h.nem olyan rossz játék ez a pasziánsz,de kibaszott unalmas 
ami azt illeti,fusin mikor 7th-ön voltam kommander,és miénk lett az összes foglalható zászló,szépen minden squad-nak kijelöltem,hova kell menniük,ugye tudtam nincs BC...az egyetlen aki betartotta ezt normálisan,az Boxer volt

Sig:PEACE
-
Bizonyítékot gyártani nem bonyolult, erre figyeljetek, úgyhogy szvsz nem érdemes ezen görcsölni, van elég vita ezek nélkül is ...
Tegnap Karkandon foglaltuk volna vissza a Hotelt ... a squad egyik fele elindult a sikátor felé, én supportal előrementem, megkerültem az épületet és oldalról fedeztem a spawnt, míg a többiek bejönnek ... de a többiek belehaltak egy jólirányzott gránátba én meg vártam őket egy percig (Mert ezután persze elindultak másik ponthoz ...) és gyűrtem le az ellent ... Ezután szólt az egyik Admin, hogy Spawnkemp szagot érez :) ...
/me meg sűrű bocsánatkérések közepette elsunnyogott onnan ...
Csinálsz ereől egy szkrínsotot és kész ... pedig csak indultunk foglalni ... -
Valami bizonyitekot is mutassal, mert addig csak:
-
persze hogy nem láttad mert ahogy megszületél egyből lekempeltek
-
Én se láttam még 7th-öst BC-zni -
Szerintem rossz helyen tapogatózol Zoli!!! Alaptalanul és feleslegesen ne fikázzad a szerverünket. Nem fogok újból példálózni, hogy ki és miért lett kick-elve. Ha nálunk "7th" prefixel valaki kempel, az egy esetben lehetséges! Még az éles játék megkezdése elött. Úgyhogy nem értem, hol itt a probléma!!!
Ui.: Fórumozni nem akarnál külföldi szerverekre menni??? Tudod... ott is lehet nyafizni!!!