172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gyuree #84650 Azt vágom de nekem ott csak a singleplayer és a conquest van. Már háromszor leszedtem és ujra raktam a játékot és a patchet is. A röhej az hogy a hevernak átvittem a patchet cd ,feltettük és neki megy . Erre varjál gombot. -
willis #84649 BF2 szervert bérelnék
ha valaki beszállna akkor jelezze priviben -
joe14 #84648 :) -
Basszus ... tényleg ... Sorry ...
BF2S.com - G36K
Asszem este SF-ezek egy kicsit :) (Ha nem lesz belőlle 3 reset mint tegnap :( ) -
Hmmm ... nem jáccok SpecOps-ot, de K van neki?
Mert sem emlékeimben (Sem a bf2s.com wiki-jében nincs K ...)
Tehát G36K?
Eredeti:
AS:
G36C:
Eredeti:
BF2:
BF2S.com - G36C -
Úgyvan...
-
joe14 #84644
-
Az SF-ben van a spec-opsnak G36-K a medicnek alap a G36-E
A sima bf-ben spec ops unlock a G36-C és nincs K helyette a Scar-L van
sima bf2 medicnek a G36-E az unlock.
Vagyis:
Secops a sima bf-ben: M4 G36-C Scar-L
Medic a sima bf-ben: M16 L85A1 G36-E
-
joe14 #84642 BF2 be nincs g36k, de sfbe warlordon sas oldalon van g36k specopsnál -
speCopsz ... nnna ... -
C mint speCosz ... G36C-je van ... -
joe14 #84639 vagy ha nem g36k annak a neve, akkor mi? -
joe14 #84638 Sf-be, azon az oldalon, ahol a g36e van, ott a spec opsnak van g36k-ja... -
G36C, G36E és MG36 van ... igaza van ... -
Basszus ... mit K ... E ... A medic unlockja ...
Lol ... Bár megfogadtam, hogy nem nézegetem többet az AS fegyókat, most erőteljesen vacillálok rajtuk ... 2 versenyző között ... Steyr AUG és G36K ... Ezért írtam el valszeg ... (Meg mert
vagyok ...)
-
joe14 #84635 De! -
olyan aaaaa nations at warba van vagy nem? mittomén -
Hmmm ... Akkor nem csak nekünk nem ment a rádió? Aszittem a szerveren nicns bekapcsolva ...
Viszont mi tudtunk 1.3-al Co-op szervert csinálni ... Conquest melletti nyílra kattintva tudsz váltani ... -
Olyan nincsen az SF-be hogy G36K... -
Mustáron repcsivel nyomulni?
Pöppet durván hatna a közösségre.
-
AK az télleg jó, a 2 fegyó unlockjához rlég az SF, ezért írtam, hogy SF-esek ...
De hogy a SAW jobb mint a PKM???? PKM a ZISTEN :)
(Viszont elfogulatlanul is ... Nállam PKM-RPK-SAW(MG) a sorrend ...)
MG-vel alig játszom asse rossz, de sajna Supportként alig használhatok PKM-et :( :( -
gyuree #84629 Sziasztok! Két problémám is van .
1. Az 1.3-as patch óta nem működik a csapat rádio squadon belül.
2. Nem jelenik meg a co-op játékmód a helyi server létrehozásánál.
Tud nekem ebben valaki segítteni? -
az L96A1 és a P90 csak elméletileg SF-es unlock gyakorlatilag EF-es a DAO-nal a MEC-es PP sokkal jobb a PKM-nél jobb a SAW AK-47 verhetetlen ... -
Hmmm DAO, PKM alap, G36K, L96A1 SF fegyverek ... Nem volt szó EF-ről ...
De abban igazad van, hogy nem csak fegyvertől függ ... de erre írtam, hogy az egy dolog hogy majdnem mindegyikhez lámpa vagyok, de a legjobban az M16-hoz ... :)
EF-ek se rosszak, de azokaz hálistennek/sajna nem lehet unlockolni, csak moddal (Apropó, moddal, megcsináltam, leteszteltem, de elbutul benne a nemlétező AI ...)
-
semmit csak a sok gyökérnek nem tetszik hogy egyre jobban egyensúlyba hozzák a játék különböző elemeit
-
Nyári Bajnokságok, Versenyek, Kupák:
- A Magyar Ranglétra június 19.-én Hétfőn beindul. Akik még nem küldték el a jelentkezéseket azok pótolják.
- A Dogfight és Desert Storm egyéni verseny szintén június 19.-én indul el. Az első időpontok is hamarosan ki lesznek téve. A csapatversenyek szintén június 19.-től indulhatnak.
- Az Armor kupa ezek után kerül sorra, az Infantry és Conquest kupákra csak a nyár végétől kerülhet sor.
Mind az EGYÉNI, mind a CSAPAT versenyekhez szükség van a módosított mapokra. A KLÁN szerverekre is kerüljenek fel h a csapatok egymás szerverén is tudjanak játszani.
A mapok itt megtalálhatóak: www.szurkulet.hu >letöltés menüpont alatt.
Dogfight és Desert Strom mapokra van egyelőre szükség, kérek mindenkit kezdjétek el letöltögetni!!!
-
alap bf2 unlockokkról írtam mit akar sf-est amikor még az alapja sincs meg te meg már EF-es unlockkokat istenítesz de a játékban nem azt vettem észre hogy az végez jó helyen aki unlockkal nyomja
-
a régin -
és mit basztak elrajta? -
Mester01 #84621 Össze kevert téged egy Haverjával. :DDDDDDDDDDDD -
Mester01 #84620 Már meginr rádjött a Janek Klon betegseg?:DD
Néézd meg 2004ben csinalta az accountot és nyitot mar 4 Topicot és nem hiszem hogy Ő Janek! :))) -
joe14 #84619 Ez volt az első bf2, csak úgy elbaszták, hogy olyan lett amilyen most -
hallod, ez meik játék? -
joe14 #84617 ki vagy te itt hogy így beszélj? -
Bahhhh ... de jó is lett volna ... AT-nek 1 lövés 1 tank ... meg csíkot húzó support fegyverek :)
Most is hasonló, csak a Tanknak 6 lövés vagy egy Vodnik kell :(
Akkor hagytam abba az AT-t, mikor már rutin volt hogy AT-ként:
1. lövés: Átmegy Rajta ... Reload .. eközben tankos elkezd keresni ...
2. lövés találat ... itt lehet választani, észrevesz lelő, vagy nem vesz észre ... legyen a második ... reload ... közben engi kiugrik a tankból, a közeli bozótosban szarik egyet, utánna a kis csavarkulcsával kikalapálja a tank páncélzatát, reload vége ...
3. lövés ... na itt randomszerűen goto 1 vagy goto 2 ... bahhh :(
-
CSAK 2-szer???? 
-
lol -
Én infantry mapokon a snipereket svd-vel 1 lövésből irtom.
1 a fejbe ha nem talál azonnal mehet a 2 lövés.Sok ember m95-el sívtam már meg ellenem.Pár humvees és mégtöbb ember akit a csapattrásai 2x is feléleszetettek.
-
Platypus16 #84612 Én megmondtam, hogy szar ügy 
Amúgy neked is jó reggelt:) -
Ezt a trailert még nem láttam