172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Neoncsoves #84690 a letöltési kódot.. -
Neoncsoves #84689 Sziasztok! Nem tudjátok melyik online shopban lehet megrendelni a Battlefield 2 Euro Force-t meg az Armored FUry-t? -
Zs0lt1-tól van a videó őt érdemli meg a dizséret :) -
Dj Toto #84687 hyall. vki megtudná mondani hogy miért lép vissza windows-ba a game amikor elinditom? bennvan a mini image.is és az eredeti exe meg a core.dll-is pls help -
hajrá hajrá salgótarján :D -
amugymeg neszojjá be majd TS-n kapsz a pofádra:D -
de a "tejeljél vagy jön a beton!" szöveg az elsőosztájú -
Hát azért az a macskás is kicsit erőltetett -
ez igy van,de azért ezek között is van gyöngyszem, pl. a Dallas meg volt egy mese egy macskával és két egérrel, a többi asszem szinte mind szar -
Mester01 #84681 Nekem tetszik és nem csak nekem.. -
joe14 #84680 Köszi hogy megosztottad velünk :) -
hup #84679 szerintem tök zsir a játék csak onlinébbe nem tudok játszani -
Én se vok híve ezeknek de ez télleg jó... -
joe14 #84677 Running te fantasy játékokkal játszotál régen? -
erről az a véleményem mint amit Joebacsi már megirt a communityben: "nemtom, az ilyen trágárul újraszinkronizálás szvsz annyira nemnagypoén, meg kissé erőltetett..."
-
Mester01 #84675 Nekem sem a kedvencem de én sokszor néztem meg + ráakarom teni a Telomra csak ne mtudom hogy kell letölteni :) -
Utálom a shreket de ezt kétszer is végignéztem:D -
Mára asszem elég az ilyen kilépegetősdiből... megyek meccset nézni az fele ilyen idegölő... -
Kell bizony, úgyhogy csipkedjék magukat ezek a naplopók!
-
na a gs.bf2 megint kifáradt..
ismét 2500 as ping el mutatta a kereső..
-
Lulu azonnal gyere TSre lécci nemsokára meccs kezdés van..... -
Ez nagyon kemény!!! Hihihhihihhi:D -
Mester01 #84668 :DDD
A Videot a BF2 Communitybol loptam Gerzson jóvoltábol..

u.i:Nem lehet ezt a videot valahogy lementeni gépre? -
nálam már durván 3 napja azt csinálja, hogy ha felmegyek valami szerverre, vagy rögtön le se tudok spawnolni (kép1, kép2), vagy ha ez nincs, akkor is fél kör játék után connection problem...és ami a legdurvább, mind2 esetben az egész szerver hal be tőle 
(eltűnik egy kis időre, levág mindenkit...leellenőriztem, mert mikor vissza tudtam menni, már egy lélek nemvolt rajta)
volt, hogy vagy 5 szerverre játszottam ezt el, mikor meguntam :)
gondolom sokan örültek nekem, meg énis röpdöstem ám a boldogságtól...1.3 powa...kell már nagyon ez a hotfix... -
most tessék visszajönni GS-re,csak 2 ember kell..mellesleg az 1 volt,az volt fél órája tele,úgy emléxem oda nem fértem be :) -
Ez nem a gs.bf2 volt most kivételesen... bár tegnap ledobott a hátáról minket! -
joe14 #84664 Gs.bf2 szokta ezt csinálni. Akkor mindenkit kidob. -
Na az egyik ranked magyaron mi történt elfáradt a szerver ??? karkandon nyomulunk erre problem with your .... blablabla és connection lost the server...
A keresőből meg eltünt az a szerver..
Vagy csak nekem? -
David2006 #84662 m518-at ln egérpaddal használom,de sztem igy jobb mint sima lapon -
willis #84661 meg ujjatlan azt akkor nem kellene már egér sem -
Hehe ... miylen komolyan néznének ki az asztalok ha a lézeres egerek nyomot hagynának rajtuk?
Meg minden "lézeregér" tulaj félszemű lenne :) :) -
Kiegeti...
-
ezért használom én a G5öt sima asztallapon...csak nehogy kiégesse :D -
Razer CopperHead, Diamondback Plasma ... :)
G5 nem szeret mindenféle egérpadot (Azaz nem megy rajtuk ...), M518 ... nemtom ...
Nézz szét a prohardver! és a HWSW fórumán, ott le van írva minden rólluk ... -
Mx518-at ne vegyel mert sok benne a melyedes :))))) -
Na, meghalt az egerem. Melyiket erdemes venni, Logitech MX518 vagy G5? Tobbit valahogy nem kedvelem.
G5-osnel milyen problemakat lehet tapasztalni? -
Platypus16 #84654 De nem minden noob transzportcigány, de minden transzportcigány noob 
-
Neeem ... sajnos hivatalos felsőbb utasításra az egyikkel kénytelenségből fel kellett hagyni ...
-
nnnna úgylátom nem minden fegyverbuzi hardverbuzi de minden hardverbuzi egyben fegyverbuzi is
-
BOcs Koschvar hogy mikor le TK-zál akkor kidobott a szerver de én forgi-et nyomtam.Még screenshomotom is van róla mert úgy meglepődtem.
Kiírja: You coosed to forgive the... erre meg kidob..