172102
  • schrank
    ugye-ugye nem kellett volna az a sok bunny-hopping
  • Yan
    fájt a lábam :\
  • schrank
    peccsenként változnak a tulajdonságok te próféta a GL már közel sem pattog el akkorát mint amikor bevezették sőőt nem is pattan a mec-es alap AT PP a peccseknek hála meg már majdnem jobb mint bármi
  • Steve79
    Köszi Pharolas. Nem volt olyan kemény ellenfelünk mint Nektek, mi majd kedden próbálkozunk a TOP-osok ellen. Remélem megverjük őket.

Tegnap a szervereteken tényleg szép "kurjongatások" voltak a =25th= srácoktól. (mondjuk én már megszoktam és fel sem veszem)
  • koschwarz
    igazság szerint ez olyan dolog, hogy tegnap szinte egész nap assaulttal g3mal nyomultam, mert 1000 éve nem használtam, és rájöttem, hogy az m16-os gránátvetője egy kalap kaki lett, az ember mellet robban de nem is sebzi...és kiderült, hogy a g3-ból naccerűen lehet egylövéses fejeseket osztani középtávról. ha én szenvedtem ilyen sérülést valakitől, előtte azt hittem volna, hogy aimbotot használ.

igazából ezért is érdemes ebben a játékban minden fegyvert és minden kasztot kipróbálni, kitapasztalni, és akkor nem hisszük a másikról, hogy csal. pl. én azt se tudtam, hogy az engi alapsörétesének ilyen "nagy" hatótávolsága van.
  • HTS s3rg1nh00
    haj,az első 190 órában én is szépen viselkedtem...
    csak utána jöttem rá,hogy a ravasz nem azért van a fegyveren,mert az olyan szépen mutat,hanem mert azzal lőni is lehet,és nem az égen szálló madarakat,hanem a szembejövő ellenfeleket
    mostmár velem is megtörtént,h.lecsítereztek fórumon...de valamilyen szinten ennek örülni kell,elismerés,hogy jobban játszol mint a többiek,nem?
    mellesleg dzsó reggelt
  • koschwarz
    nemzetek közti összefogás: tegnap délelőtt egy 24-es karkandos szerveren, ahová elvileg csak nagykorú játékosokat várnak, egy punkbuster nevű orosz játékos a hotelnél kempelt vodnikból a falban. addog-addig irogattam, hogy ki kéne szavazni, míg csak kiszavazták. közben elmondott mindennek, többek között hungarian (!) noob-nak vagy 3x. igazi barom, de erről eszembe jutott, hogy sokszor "szídják" így az magyarokat külföldi szerveren.

ugyanezen a szerveren viszont egy szerb sráccal tökjót csapatmunkáztunk 2-en, miközben olyan nemzetközi kifejezésekkel biztattuk egymást, hogy juppé, meg jíhá.

nem jobb se a magyar, se a külföldi szerver, mindenhol vannak parasztok. ráadásu külföldin szeritnem gondolkodás nélkül büntet a sok kis frusztrált fasz.
  • sector512
    Sgt Kelly már tőlem is többször megkérdezte hogy élvezem-e hogy csalok :) Valaki felvilágosíthatná hogy nem mindenki csíter aki lelövi többször egymás után....
  • koschwarz
    semmi gond, én voltam béna, előtte már tk-tztam kettőt (köztük runinngot), tűzvonalba futottak, te voltál a harmadik, téged meg nem láttalak mert éppen a dombokon hajókáztam az apc-vel, és nem láttalak a gödörben
  • joe14
    Pedig cska egy kis tankláma vagy.
  • Danee
    Sgt.Kelly(HuN) :P
    engem is lecsiterezett már néhányszor...
  • Running
    Nyári Bajnokságok, Versenyek, Kupák:

- A Magyar Ranglétra június 19.-én Hétfőn beindul. Akik még nem küldték el a jelentkezéseket azok pótolják.
    - A Dogfight és Desert Storm egyéni verseny szintén június 19.-én indul el. Az első időpontok is hamarosan ki lesznek téve. A csapatversenyek szintén június 19.-től indulhatnak.
    - Az Armor kupa ezek után kerül sorra, az Infantry és Conquest kupákra csak a nyár végétől kerülhet sor.

Mind az EGYÉNI, mind a CSAPAT versenyekhez szükség van a módosított mapokra. A KLÁN szerverekre is kerüljenek fel h a csapatok egymás szerverén is tudjanak játszani.

A mapok itt megtalálhatóak: www.szurkulet.hu >letöltés menüpont alatt.

Dogfight és Desert Strom mapokra van egyelőre szükség, kérek mindenkit kezdjétek el letöltögetni!!!

• Running
    Tegnap meow-val kb 4x futottam össze Oman-on. 1x tárazás közben lőtt agyon, 1x pont a tárazás után az őrtoronyban, 1x apc-vel lőtt le mikor véletlenül épp mediccel voltam, 1x meg mikor párharcunk volt, ő fejbelőtt én meg körbelőttem a gyeptéglákat. Gondoltam h a kúrva életbe már megyek akkor páncélosokkal, a 4 tv rakéta találat után lejöttem a szerverről, egyébként meg szarul is ment.
  • Nagydög
    Sgt.Kelly volt az, Meow testverem. Miutan elmentel focit nezni, meg alkottam egy kicsit. Az mondjuk hozza tartozik, hogy a kort elvesztettuk.
  • uHs Gerzson
    Mégis lecsítereztek? ez remélem inspirál majd :D
  • Nagydög
    Engem is utalhattak tegnap Only Karkandon. A tuloldalon Yan, nalunk meg jobbfacan ki se mozdult az APC-bol.

• Me0w
    Tegnap nagyon nem ment :(
  • uHs Gerzson
    Ahogy te játszol, ezen nem lepödöm meg ;)
  • Me0w
    Tegnap lelottem valami Sir Kellyt hatulrol, erre:

"Cheat nelkul mar nem megy a jatek?"

Huzos ;)
  • FireWall
    Ne aggodjatok velem is előfordult már hasonló igaz nem magyar szerveren.Sajnos vannak ilyen emberkék akik számára elképzelhetetlen hogy vannak jobbak is náluk.Ezért csak azt tudom nektek javasolni hogy továbbra is ABÁLÁS!!!
  • Pharolas
    Amint látom a CB infen, grat a győzelmetekhez.
  • Pharolas
    Hát ezek szerint nem volt fent admin sajnos
    de azért a répázó ember nevét elmondhatnád
  • joe14
    volt kb 40killem. Majdnem mindenkit kinyírtam 2* 1 körben. Az nem elrontás.
  • badsec
    Na, ma még CB meccs után felmentünk a 7th szerverére kicsit játszogatni. Kb. most voltam magyar szerveren harmadszor életemben és elég érdekes dolgok történtek. Harminc perc alatt 3-4x volt anyázás, aztán burkoltan lecsítereztek, a kommanderünk megállás nélkül egyedül helizett és rapelte a nem foglalható MEC helibázist Sharqin. Tényleg ilyen egy "átlagos" este a magyar szervereken? Mert akkor ne csodálkozzatok, ha általában üresen állnak. Sajnos...
  • David2006
    és ezért ki kell baszni az egész klánt b+?
  • HTS s3rg1nh00
    lol,és mikor Te GS.bf2-n 120 ponttal vezettél,és én voltam a második 60nal,akkor Te rontottad sok ember játékát?nem hiszem...
  • joe14
    Elrontottátok sok embernek a játékát.
  • Swy
    szedd ki
  • Running
    Valami belement a fogamba.
  • item
    Bizony vegyél, Go Go Go to shop...
  • sector512
    Vegyél egyet te is
  • Mester01
    igen...
  • vakondo
    BF2 vel na bocs
  • vakondo
    egy kérdés ti eredeti BF2 játszotok ?

• Mester01
    Ohhhhh vazzeg...
    Zsolt1 ne haragudj! :DDDDDD
  • Neoncsoves
    All Seeing Eye 3 BF2-es servert lát? ami magyar?
  • Neoncsoves
    jah HAJRÁ DICE
  • David2006
    Fennvagyunk 4-en querty szerverén henteljük a népet 100pont feltt stb.,engem kibasznak idle-ért,Cápá-t team killing-ért(amikor commander volt:D),Csabát,Rooster szintén tk-ért,
    üzenem a Pz.Jager adminnak hogy menjen inkább meccset nézni az való neki,nem az adminolás
  • TS Zolly
    Nem tudjuk.

Hajrá DICE!!!!!!!!
  • HTS s3rg1nh00
    dehogynem,az EA saját boltjában...