172102
  • koschwarz
    de mit szóltok ehhez a hírhez? végülis valami hasonlóról már volt szó, de az igazából csak találgatásnak tűnt, ez viszont elég konkrét. ráadásul új hivatalos ingyenes (?) pálya is van.
  • Danee
    én helis vagyok, te meg egy kis pöcs.. Janek... mivan elővettél egy régi reget?
  • koschwarz
    hozzáteszem, én is érzem...
  • koschwarz
    az agyérelmeszesedés klasszikus tünetei
  • n003
    méér baj az ha krosodó hüle vagyok?? sokan vannak még így .. asszem
  • Mester01
    szerintem igen csak elirtad 40éves ember 1 4eves gyerek eszével. :D
    sry noob nem hagyhatam ki.. :DDDDDDDDDD

u.i:KAVICS POWAAAAAAAAA :D
  • koschwarz
    ja, én azt hittem hogy egy 4 éves gyerek rajzolta.

te egy 4 éves gyerek vagy?
  • Andris
    Sziasztok!

Légyszi segítsetek egy kicsit :) Jövő héten LAN-on szeretnénk játszani a haverokkal BF2-t és nem tudom, hogy el fog-e indulni ha nem vagyunk a neten. Singleplayerben lehet offline játszani, de multiplayer lanban is lehet? (most nincs nálam a játék azért kérdezem)

A másik meg, hogy az 1.3-as patch óta elvileg lehet lanon botokkal nyomni. Igaz ez?

előre is köszi
  • DonManó
    most raktam újra BF2-t, akarom rátolni az 1.3-as peccset, dolgozik egy kicsit aztán patch failed üzit dobott ki, na mondom fasza, reinstall bf2, újra peccs helyzet uaz, aztán reinstall megint, 1.22 peccs fel -> bf2_incremental_122_13.exe
    így már jó lett
    Remélem hamarosan jön már az új peccs..., hátha az is ilyen izgis lesz....
  • DonManó
    Battlefield.2.Euro.Forces.Booster.Pack
    1. Copy your old bf2.exe somewhere
    2. Unrar and install Euro Forces
    3. Copy bf2.exe back to the installation directory
    4. Play, Enjoy & Seed!

(lehet h mar volt)
  • Running
    Verlek minnnyá agyon titeket a puneepával rögtön...
  • n003
    belédis

én ruhámból csak a feliratra lehetek "büszke" mert aztat csináltam én!
  • koschwarz

hüle kocsog
  • koschwarz
    Battlefield 2 - új, hivatalos pálya a láthatáron
    [2006. június 19. @ 10:47 - Mantis]
    Az EA legfrissebb kommunikációs kiadványában ejt néhány szót a Battlefield 2 közelgő javításáról, amely néhány apróbb toldoznivalót javít meg. Szó esik azonban arról is, hogy a következő patch tartalmaz majd egy vadiúj pályát is, amely nem mellesleg hivatalos. A tapasz béta verziója július elején érkezik, az ingyenes Road to Jalalabad pályával együtt.

gémsztáronlány
  • Me0w
    Hogy van neked a memoria 320 mhz-n 800as FSB mellett?
  • n003
    és ezt még megis köszönöd??
  • n003
    kit és hol érdekel hogy a futrinkás gyerkőc itt fospenpunpi.. akármitis csinál??

mi a ráák azamit leírttál???
  • koschwarz
    a zúj ruhám (kösz steve)
  • HTS s3rg1nh00
    hát nem is a bf (nem)tudásommal akartam elkápráztatniamúgy jó kis csajozós topicot csináltunk itt...már látom közeledni a házigazdát a fospunepájával
  • HTS s3rg1nh00
    hát nem is a bf (nem)tudásommal akartam elkápráztatniamúgy jó kis csajozós topicot csináltunk itt...már látom közeledni a házigazdát a fospunepájával
  • n003
    akkor inkább menjetek moziba vagy mittomén :)) jobb az minn a bf-akárhány
  • HTS s3rg1nh00
    nincs tesóm...unokatesóm meg 150kmre van,nagyősök sem jöhetnek számításba...na,szerinted ki? :D
  • HTS s3rg1nh00
    ammeg csak RAM és vinyó...ill.gondolom lapozófájl is :D
    sztem megério akkor még bele venni 1 gigát,de vidd be a boltba,és nézzék meg minden klappol-e,nehogy úgy járj mint én,h.a procierőm nagyrésze még mindig kihasználatlan,mert volt 1 512 400-as RAM-om,emellé vettem még1et,h.menjenek duálban,P4nek ez ugye alap...hát mennek,csak épp a 2x320 nem egyenlő a proci 800as FSB-jével,vagyis egy csomó erőt elvesztek :@ de ez a Te esetedben nem lényeges az AMD Barton magjának nem számít a single/dual channel ram,nem lesz tőle sokkal gyorsabb(nem létfontosságú,mint a P4nél...)szvsz mindenképpmegéri az a RAM,meg kicsit pucold ki a vinyót,töredezettségmentesíts,Temp és Temporary Internet Files mappák takarítása,registry tisztítás,meg alapból induló progik kiherélése(amik zabálják a ramot...),játék közben esetleg antivir kilövése,és érezhetően gyorsabb lesz a gép...
  • n003
    a .. a hugod/nővéred?? :)))))
  • OculusDei
    cartillery

nekem új volt. akinek nem az ne klikkeljen rá...
  • mesor
    Sgt. Kelly nekem és Deqwatornak is nagy haverunk! :)

Ha felmegyünk egy serverre szinte biztos, hogy minden körben lecsíterez minket mert a sniper puskával nem tud lőni de ő 6X fejbelő minket és nem halunk meg...

Ha látom hogy fent van egy serveren és én is oda megyek akkor szólok neki előre, hogy vigyázz itt vagyok és csítelek!
  • schrank
    nem a grafikára gyúrok mert azt csak a lámák veszik számításba mondjuk egy full textúrát eltudnék viselni hamár úgyis inden low-on süvít 1024*768-ba de a lényeg hogy én is az elsők között érjek be a szerverre az egyből egy zászlófoglalásnyi idő a procim meg egy 3 éves 2800+xp vagy mi a faszom de az elég mert mint írtam nem grafikabuzulni kell a +1GB
  • HTS s3rg1nh00
    vagy csak egy bolygó haldoklásának utolsó fázisát láthatjuk,amikor felrobban(ej,ezek a filmek...asszem el kéne menni megnézni a horrorra akadva 4-et)
    N00B:lehet,h.ma leszek,attól függ nem szól-e közbe egy bizonyos nőszemély(nem gondolunk rosszra,NEM az anyám...)
  • Nagydög
    Van arra valami modszer, hogy eldontsd, vagy legalabb megbecsuld, hol fogsz kiszallni a jarmubol, mert ha idoben ki is ugrok egybol, mindig rossz helyre sikerul. A kerites melle szorulas, az alapveto, de az ego tankbol biztos, hogy az ellenfel oldalan ugrok ki, az tuti.
  • Boxer HUN
    Mi ez??? Naplemente Karkandon???
  • n003
    émmá egy hete nem bf-eztem páblikon majd ha ma este lesz valaki ts-en felmerészkedem mee kell valaki aki fogja a kezem

Shrekk: ramból sosem elég + ventit is izzíccsá mee linkelhecc még néhány diszkóképet
  • HTS s3rg1nh00
    hátööö mindenképp gyorsabb lesz a cucc,de lehet megérné inkább VGA cserét végrehajtani,ahogy nézema 9600 nem épp a legjobb,6600GT már okés,többet dob a játékon,mintha vennél 1 helyett 2 giga RAMot(szvsz)
    mellesleg milyen procid van?nehogy aztán CPU limitált legyen a gém
    (az ismeretlen kifejezések szabadon kihagyhatóak a szövegből)
  • HTS s3rg1nh00
    áh,témázgatunk,témázgatunk
    (Diszkópatkányok™)
    mizu,vidéki vagy?mellesleg jó reggelt neked is :)
  • schrank
    nnna egy kis hardverbuziskodás :
    ha nekem van egy nf7-es alaplapom amin 3 memo foglalat van amiből kettő foglalt 1-1 512-essel akkor érdemes -e vennem egy ugyanolyan frekvenciájú 1GB-ost és ezzel teljes értékű 2GB-om lesz-e és milyen változásokat fogok észre venni bf2-ben vagy haggyam a picsába az egészet és vegyek a teszkóba egy asztali ventillátort a gép hűtésének optimalizálása végett
  • OculusDei
    a GS.bf2 szinte minden vasárnap meccset jáccik 20:00 vagy 20:30tól. előtte egy órával gyakorlás kezdődik.

csak, hogy megőrizzem a "mundér becsületét"...
  • n003
    mieza nagy "dicsekvés" itten korán hajjnalban?? :))))
  • HTS s3rg1nh00
    tudnád,ez velem hányszor fordult elő...akkor még nem beszéltem az autóból kiszállós-alá beszorulós -2 pontos akciókról,illetve a kva élet megint nem ment ki az SRAW/Eryx az ablakon/párkány felett/korlát közt stb.öngyilkos merényletekről
  • Nagydög
    Ja. A tegnapi csucs megmozdulasom: A hotel melletti utcaban all egy tank. Nezem, ures. Akkor szuret. Rohanok oda, erre az utolso pillanatban beszall a tuloldalrol az ellenseges engi, en meg nekirohanok a tanknak oldalrol, es az epp megmozdulo lanctalp kinyir.
  • Nagydög
    Miutan beparkolt az APC-vel a hotel melletti sikatorhoz, es irtotta a spawnolokat(kozben a mieink a szomszed utcaban disz szemlet rendeztek a pancelosainkkal), majd a hoteltol delre levo udvarba dobtak neki egy dzsippet, de nehany granattal lebeszeltuk az ilyenekrol.
  • Nagydög