172102
  • Running
    Az első egyéni dogfight verseny 26.-án Hétfőn a horda szerveren lesz 90%. Gerzson és Laci szervezi ezeket, ha kihírezik akkor tutti. Amit tudok mondani róla. Beosztások nem lesznek, nyár meg stb miatt, aki tud jönni az jöjjön próbára 23.-án és az 1 fordulóra 26.-án. Min 15 embernél és max 20 emberrel indul a verseny hétfőn. 20:00-kor, és kb másfél órára kell számítani.
  • Running
    Srácok 23.-án pénteken 8 órától szervezek egy Dogfight és Desert Storm map próbát (Kubra Dam-on és Dalian Planton).
    Akinek van kedve az jöjjön, remélem jó sokan leszünk és tolunk egy hatalmas funmeccset.

mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
    Adatok: Horda Szerver: keresőbe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
    Horda TS: ip: 195.228.74.105
  • David2006
    és az egyéni verseny,mert arról nem esett szó?
  • Picidio2
    Miért van a bf-nél adatbázis hiba???
  • n003
    RáningÚr az egyéni versenyek mikor lesznek???
  • felpillanto
    jo lenne valami ez ellen mert nem sok idöm van játszani és tököm kivan hogy egy fél oráig kell töltögetnem mig találok egy olyan szervert ahol minden klappol
  • Platypus16
    Nem biztos az, mert sok külföldi szervereken is megírták, hogy még a szerver is hajlamos összeomlani az 1.3-as patch óta. Tegnap délután még az EA HU I is mindenkit kidobott a szerverről, úgyhogy szvsz nem a GS a hibás.
  • Running
    Figyelem!

A DESERT STROM ÉS DOGFIGHT KUPA A MAI NAPPAL KEZDETÉT VETTE. A www.szurkulet.hu, www.bf2huncup.fw.hu oldalon minden info megtalálható. A csapatokat besoroltuk, a meccseket július 19-ig be kell fejezni. A meccsek időpontjait a csapatok egymás között szervezik, a szervezőknek csak a screenshotokat kell leadni h el tudjuk fogadni a meccseredményeket és az oldalra fel tudjuk vezetni.

Mapok a letöltés menüben.
    Szabályok a szabályoknál.
    Besorolások és Mapválasztások, szerintem egyértelmű. A választott mapokat kérem jelezni nálam a hét folyamán, illetve minél előbb, hogy fel tudjam vinni az oldalra.
    Az egyéni versenyek is beindulnak. Valszeg jövőhét hétfő lesz az első forduló a Horda szerveren, bővebb infó hamarosan.

Desert Storm felelősei: Wolfguy és KTC
    Dogfight felelősei: Gerzson és VÉny-Laci
    Mindenes: Running
  • felpillanto
    kéne egy vodnik a menübe is hogy bejussak mindig minden hova:)
  • felpillanto
    ja és bisztos hogy szem azért van mert amikor ilyen van hogy foglalt a szerveren két admin hely és én mégis megkisérlem a belyutást az én gépem meg nem érzékeli hogy foglalt hely van és szépen betölti a játékot majd hoppá egy fal és resetet csináll
  • Cobra.
    GS-nél valami gond van a szerverrel, mert nem csak az embereket dobálja ki, de elég sűrűn le is fagy. Valószínűleg Linuxon megy a szerver és az a verzió nincs rendesen megcsinálva.
  • felpillanto
    köszi az iinfot kiprobálom az esc trükköt DE mÉG MINDIG NEM ÉRTEM HOGY MÁS SZERVEREKNÉL MIÉRT NEM DOB KI CSAK GS CSINÁLJA EZT VÁGOD A PROBLÉMA LÉNYEGÉT
  • n003
    megtaláltam Shrekk vizijárművét!! ala ofp
  • HTS s3rg1nh00
    igen,az 2 fenntartott hely adminnak...mellesleg nem azért vágott le,hanem mert szar a játék...szerver ált.nem basz ki asztalta ;) mellesleg elmondtam már ezt is párszor,hha ESC-el lépsz be,nem join game!-el,meg fog szűnni a kidobálás...
  • felpillanto
    a gs ezért vágott le mindig az valami foglalt helyet jelent?
  • felpillanto
    meg mit jelent a zárojelben lévö szám 30/32(2)
  • felpillanto
    tegnap játszottam volna magyar szerverken de az istenért se tudtam bemenni
    a grade állandon levágott az asztalra 3xbrobáltam gts datanetes meg elveszett a kapcsolat hibával énnálam van valami vagy mindenkinél ez van A külföldire simán ment .
  • Kovács legény
    nem értem mit szenvednek egyesek az ASE-val, BF2 höz szar. Van rendes szerverkereső a játékban.
  • HTS s3rg1nh00
    azonnal eltárol minden killt/death-et,pontot...statban csak a kör befejezése után kapod meg,de pl.ha kapsz a körben egy Purple Heart-öt,és utána a kör végén még jobb az arányod 1:4-nél,akkoris hozzádvágja
    jó reggelt mindenkinek(neked is öreg helis titán)
  • Danee
    na elmondom 12233243242-jére is hogy AZ ASE NEM MŰKÖDIK 1.3 ÓTA
  • Proview
    A kedvenc servereket át lehet valahogy importálni_?
    Van valahol magyar serverekkel teli Global.con letölthető? ASE nem lát, csak 3 servert, a játék böngészője csak a ranked EA servereket mutatja
  • juharfalvi
    Ha a játék vége előtt leszakad a kapcsolat, akkor azért eltárolja az addig szerzett pontokat vagy csak a játék befejezésével?
  • juharfalvi
    "rankeden mennyire elterjedt az alapbázis bombázása?"

Ez nem szokott lenni, de szerintem ugyanolyan szar dolog támadni az egyetlen bázist, ahol az emberkék még meg tudnak születni... :(
    A csávókának pontot jelent, te meg nem tudsz védekezni... Nem tudom, miért engedik az ilyet.
  • kBagyula #84906
    Igen. :) ...és jó reggelt lakók!
  • Kovács legény
    jah meg a bh-ról is lenyulták a raksikat meg a gépemből a fasza felbontást
  • Polemius
    "mondjuk, nem kizárt h a bf2 0.7a körül volt a csucson, ha a tendenciát nézzük"

Minap linkelte be valaki az előzetes videót a bf2-ről. Az alapján tényleg ez a helyzet. :) Én sokáig kerestem benne pl. a lézeres célmegjelölőt. Ami még pl volt benne.
  • Polemius
    A többségen ahogy itt olvasom bevett szokás. :) 1-2 van ahol próbálják tiltani.
    Ahogyan említettem, a private rankedeken script is őrködik a szabályok felett.
  • Boxer HUN
    Te a TRAINZ-es KBagyula vagy??
  • Boxer HUN
    NE DEMORALIZÁLD A FÓRUMLAKÓKAT!!!!!
  • Herold
    Hát nem tudom... még a demóban is kick jár jobb helyeken ezért, bár ilyenből max 2-3 van. Amellett hogy sportszerűtlen, teljesen elveheti az ember kedvét a játéktól.
  • JCSR ODIN
    jó duma
  • mohus
    amit enged a gép azt szabad:)
  • Herold
    Szóval rankeden mennyire elterjedt az alapbázis bombázása?
  • Herold
    Baseraping az alapbázis bombázása tüzérséggel vagy légijárművekkel.

Tipikusan akkor szokták csinálni, amikor az ellenfélnek nincs zászlaja és beszorulnak az alapbázisra.
  • arty
    szar. fantáziátlan. bugos. esetleg bf2 szingli? ;-)

kezeljünk mindent a helyén. megnéztem a crysis videot énis, ez multiban megint nem lesz sehol :( ami jól hat egyjátékosban, az zavaro lesz multiban ...
  • joe14
    tudod mi vagy te? egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy egy... izé :D
  • HTS s3rg1nh00
    sniperrel mégis mi a faszt csináljak?utána meg lehasaltam és szíjjelszedtelektanulság:ha én ugrálok majd lefekszek,és kocsiből lő a delikvens,visszabukás a páncél mögé...tudod,duck and cover
  • joebacsi
    akkor most beszélgessünk el szépen az fc tökéletes multijáról
  • kBagyula #84891
    Emléxem. Ugráltál mint a szöcske a mellvéd mögött.
  • arty
    "jelenet, miközben játszik: mutatja, hogy be lehet ülni a dzsippbe, erre jön valami ellenséges katona, aki nagyon ostobán szintén megpróbál beülni a dzsippbe és a motorháztatőn ugrál. másik jelenet: mutatja a fejlesztő, hogy akár ököllel is el lehet intézni az ellenséges katonákokat. odafut az egyikhez puszta ököllel, elkezdi verni, az meg nyugodtan folytatja a tárazást, ahelyett hogy odasózna puskatussal. "

csak tod, ez a game még készülget egy ideig, végére kipofozzák majd, s az 1.0val végigtolom simán a szinglit ;) (álá FC)

a bf2 pedig 1 évvel a kiadás, 2 gigányi patch után sincs sehol... szánalmasab, mint az 1.0 :( mondjuk, nem kizárt h a bf2 0.7a körül volt a csucson, ha a tendenciát nézzük :D