172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Passy #85130 Én eddig azt hittem, hogy a fórum azért van, hogy segítsünk (többek közt) egymásnak, nem pedig basztassanak meg okoskodjanak egyesek.
Annyit kérdeztem, hogy van-e eladó, nem az poénos gyerekekre vagyok kiváncsi. -
Passy #85129 Mert szeretnék sok ilyen okostojással játszani, mint ti. Akinek nem inge ne vegye magára! -
TS Zolly #85128 Mert még nem szopott az életbe eleget. Le ne beszéljétek! 
-
vedd meg torrent jancsitól ő a legolcsóbb -
Te szent isten... -
Miert veszed meg, ha szar? :) -
nah jó8all! -
555-453-211 -
annál azért többet ér :)
-
Passy #85121 Akkor mondjuk töled átveszem egy ötszázasért, nem akarok sokat rááldozni ha ennyire szar.
Mondod a számod? -
á,kis offal bepróbálkoztunk a 86nál is,nem jött be :D -
itt mindenki elakarja adni mert szar -
csak a sörözésig jutottam velük:D -
Ez Dévényi Tibi bácsi te tanulatlan -
Passy #85116 Hali!
Nincs valakinek eladó eredeti BF 2-je?
[email protected] -
elszpemmeltétek a 85k-t? :) -
TS Zolly #85114 Ha nem voltál még Tűzmadár koncerten, akkor nem is éltél még. 
-
de gondolj bele minden nap a gyakorlásukat hallgatni...brr...feláll a hátamon a nem létező szőr :D -
ez Szűcs Judit? -
irigyellek cimbi csoroghat a nyálad
-
Nemszidni az asszonkórust! egy hete veresi vagyok:) -
"gyerekek a diszkó mindig nyitva áll mindenki bejöhet nincsen korhatár aki bátor kezdje hát...":D -
4éve ismerem őket, meg hallgatom a zenéjüket, de az a nevetséges hogy koncertjükön nem voltam még, de megigértem hogy a kövi Rádaiba elmegyek:)
Amugy tényleg baszott jó hangja van, a sok megaszar sehol nincs... -
100 fogú cigányzenekar? 
megj:találtam egy kis hallgatnivalót...bár a dalok szvsz elég szarul vannak vágva,mindig a lassúbb részek vannak a példázatban,de mégis fél percet meg lehet hallgatni minden számból ITT,sajna a minőség elég gyökér...egy próbát megér,aztán max nem jön be :)
még vmi:5 értékelés,5x5 csillag...olvastam már olyat is,h."csak azért nem adok 10-nél több pontot a lemezre,mert nem lehet
"
egyébiránt nem gondoljátok,h.kicsit eltértünk a fő csapásiránytól?
-
Nem ;) -
éjszakánként az asszonykórussal álmodok -
ja meg b.tóth lászló vs dévényi tibor mixeket -
én meg csak Neoton famíliát, 100 Folk Celsiust, meg Zizi labor-t. -
TS Zolly #85102 Szvsz, nem rossz az sem.
Most valami csúnyát irtam? :) -
TS Zolly #85101 Mikor ekösször meghalotam, hát majdnem behugyáltam, olyan jó volt. Oszt mikor a bányásznapon Sroti elénekelt egy már mitoménmellik helovin dalt élőbe, majdnem be is kakáltam. Utánuk volt az ossián, és mi elmentünk sörözni.
-
én csak Zsédát hallgatok -
maradok a Tool-nál meg a Dream Theater-nél egyelőre,de majd utánanézek nekik is 
hehe,a progresszív nem egyenlő a hevimetállal ;) ahogy így elnéztem a lemezeket,The Arockalypse,Get Heavy,Hard Rock Hallelujah :O -
Akkor halgas Lordi-t ;) -
jáj,hová kerültem?a külföldi progresszív rock/metált nem szereti senki?
tessék megismerni a SFAM-t,és az lesz a ZENE
-
ehh igazad van ,eltévedtem a számegyenesen:D
két éve télen lett kész a lemez -
TS Zolly #85095 Had gondolkozzak egy picit! Tavaj bányásznapon voltak itt, elötte kb egy ével. Ja! Tavaj elött. Szóltak lesz Tűzmadár, nem ismertem öket, szétnéztem a neten, és ott voltak letőlthető számok. Első két demojukról. Ha jól emlékszem. -
TS Zolly #85094 Ezekszerint mégis lehet venni cd-t. -
tavaj elött? a CDjük max egy éve készült el ,mert mindent ujra kellett felvenniük -
TS Zolly #85092 Bevallom, Tűzmadártól nekem csak a weboldalukon letőlthető verzio volt. Egyik haverom dobos az Infinitybe, neki megvan valamilyen normális verzioba. Amugy meg lehetett rendelni tőlük tavajelött még cdt
-
Nekem eredeti CD van meg, amugy nem lehet megvenni a CDjüket mert ingyenes volt egy ujsághoz adták korlátozott példányszámban,majd a kövi lemezért lehet sorba állni a kasszánál