172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
duna kavics....hmmm....fincs -
triper kocka, az olyan szerintem mint a duna kavics cukorka, vagy nem? -
n003 #85168 te+ mijjen kockáról beszélsz?? :)) -
joe14 #85167 sok kocka :D -
n003 #85166 nesz kavics:
hogy kapjá teis trippert :)) -
n003 #85165 nagylelkű vagy :)) -
Mester01 #85164 Jah jah csak a tripert nem azt meghagyom neked.. 

-
n003 #85163 kiskavics te minden szart összeszedcc?? 

-
Mester01 #85162 2142 :)
Én megfogom venni akkor hogy ha jo lesz a game..
Letöltöm netröl az egészet megnezem hogy milyen ha jo akor irány a tecso vagy az osőn :) -
n003 #85161 nekem nem volt semmi bajjom az elmúlt 1hétben a bf2-vel
mert nem is jáccottam
...
-
engem általában a térkép betöltése után dob ki, még semmire nem kattintok, illetve a legtöbbször konkrétan repülés közben szokott. nem vicc. -
engem ESC-el még egyszer sem dobott ki...ha rögtön nyomok joint,puff asztal...pedig az eszképet is azonnal nyomom,ezért nem értem...akkor ugyanúgy nincs betöltve a cucc :D de mind1,a lényeg,h.kalap szar az egész,és 2142 

jó reggelt!
-
Este kipróbálom az ESC-et (de lehet Alt+F4 lesz belőle). Úgy értem a desktopra való kivágást, hogy ha rögtön nyomom neki a Joint amint megjelenik, akkor dob csak ki. Ha kivárok 10-15mp-t akkor nem. Gondolom a pálya bizonyos részletei nincsenek még betöltve és az a nyűge. És ilyenkor ugye szétvannak bontva tömörített állományok a vinyón amit, ha kilép b@szik letörölni maga után. 2 ilyen kilépés után érdemes megnézni, hogy hány %-ban töredezett az állomány azon a meghajtón. Ez általában 50+% körüli. Valamit nagyon eltsesztek ea-ék.
Haverom panaszkodott anno, hogy az 1.01 vagy azutáni peccs a szervereken olyan hibát okozott, hogy folyamatosan csurig töltötte a memóriát és amikor oda nem fért be az anyag akkor vagy fagyott, vagy nekállt swappelni ezerrel, a játékosok legnagyobb örömére, mert azok meg nekiálltak lagzani. Azért amikor 4GB ramot beszippant a szenyó bf2 az kicsit gáz.
Persze ezt a következő pöccsök megoldották állítólag, de gyanítom, hogy a mostani ismeretlen eredetű szerverfagyások is ezért vannak ha játszom. -
Én sem fogom megvenni. Egyébként engem a join-nál és általában a change team-nél dobál ki a legsűrűbben, de az se ritka h csak spontán harc közben. -
n003 #85156 egyetértek Swy-al pont ezért nem fogom megvenni énesm :(( mert ha az alapja szar akkor egy mod sem lehet jó!! mert nem más aza 21xx-akárhány .. csak egy bf2-mod :(( -
ezért nem fogom megvenni -
Verzoo #85154 Szerintem azért baszták el ezzel az új pöccsel,hogy mindenki vegye meg a BF2145-öt vagy mi a faszt..... 

-
n003 #85153 a puffka mindegyiknak ua csak a medik a krumplit dobálja az asszi meg köpködi -
mobal #85152 hát nekem ez olyan ,hogy vagy megy vagy nem. általába joinolok jön a zene a játék megy és visszavág main menübe :D -
hú nem wok képbe!!
A medic alapfegyver? Vagy assault alap
-
Nagydög #85150 Asszem, Szerzsi irta, hogy ne nyomjatok Join-t, hanem ESC-vel lepjetek be. Nem t'om segit-e, de babonanak megteszi. -
mobal #85149 amugy itt olvasgatva a patchel lévő gondokat megfogalmazodik agyamban az a kérdés, hogy ha az ea ezt tudja jól miért nem tesz ellene valamit? ez most komoly. vagyis tesz de az nem tul jó... -
mobal #85148 tudtommal lehetett unranked szervereken unlockolni. 1.03 ha jól tudom igen. de az az a port volt ami fowardolta a cdkulcsot. ergó mindenki letiltotta a virágboltos miatt. amugy meg messze szerintem az m16a2 a legpontosabb... -
mobal #85147 höhö! swappolás bibi. ebbe énis beleestem. naugyebár a földön létező egyetlen operációs rendszer család ami alapból maga alá szarik az a windows! tehát értsd mind 2 particiót szétzabálja. ezt énis észrevettem. erre létezik 2 megoldás. 1 vagy egy 10 gigás swap partició. (emelés után nekem sokáig kussolt de vagy 10 percig törölte lea a swap állományt) vagy pedig veszel 4 giga ramot... bug. battlefield 2 poweeer. eskü idáig a legjobb az 1.03 volt bunnyhoppingal
-
először mindig ilyenek aztána ha beilleszkedz akkor normálisabbak lehetnek! -
n003 #85145 jóreggelt :))
-
nemhinném hogy bárki is basztatot volna vagy okoskodott volna, ha nem érted a poént az a te bajod, bár nem is volt poén mert tényleg egy fostalicska a játék mióta "kijavitgatták":(
-
jó reggelt! -
reggelt! -
Érdekes módon engem tegnap 3x vágott ki a GSbf2 serveréről. Nem join közben, egyszerűen harc közben kivágott.
Lehet, hogy nincs összefüggés, de az új folt óta ilyen még nem történ nálam. Összeségében 1x vágott ki join közben.:( -
Hát nem igen.
Az előbbi hsz-ből kimaradt: Jó reggelt! -
Engem akkor hajít ki az asztalra, ha túl korán nyomok neki "Join game"-t. Tetejébe valami oklnál fogva az 1.3 peccs óta szétbarmolja azt a partíciót amin a BF2 van telepítve. Ha töredezettség-mentesítem akkor semmi baja. A sok lemezművelet teszi be neki az ajtót 100%. Bár ettől függetlenül kivág egyéb lehetetlen időpontokban is, pl. amikor a zászlót foglalom. 
Egy apró megjegyzés: Nem lehetne sűrűbben adminolni az I-II-es ranked szervereket? Iszonyat, hogy mi megy rajta kora este. Televan külföldivel, amivel semmi gondom nincs alapból, de semmilyen szabályt nem tartanak be. A tisztelt honfitársaink egy része pedig ezen felbuzdulva kap az alkalmon és ocsmány módon nekiáll bc, br... gyakorlatilag mindent ami belefér. -
-unlock újra engedélyezve lesz az unranked szervereken-
Eddig nem volt?? -
Nekem napjában 5x eljátsza, hogy amikor a join game-re nyomok, akkor dob ki. Ha ezt a fázist túlélném, akkor napi 2-3x előjön a changed team felirat, bal felül elkezd áramlani a szöveg, majd egy berregő hang..és megint a tálcán vagyok.
Tényleg nagyon muris, hogy volt olyan nap, amikor a 2 óra játéklehetőségemből, egy a játékba való belépési kísérletekkel ment el. -
Neked melyik fajta jon elo? Nekem mindig a spawnkepernyot-nyitok-terkep-felig-atlatszo-es-akkor-asztal van mostanaban :) -
Ennyit tudok csak mondani:
EABANNF,HAKASZLK
EA bekaphatja a nagy néger faszt,hogy a kurva anyukat szopják le keresztbe!!!!
Ma csak 5-ször dobott le egymás után az asztalra a game...Ennél szarabb patchet tuti,hogy már nem tudnak kiadni,de ha igen állva leszopom magam!!!!
EA
-
Ha van valakinek elado ugyis megkeres privatban, de szerintem jobban jarsz a boltival, azt csak te hasznalod, nem elhetnek vissza vele.
-
Devin Townsend, Spock's Beard? -
Passy #85132 Hát ezt sajnos tudom, elég régóta nyomom az alap verzióval, de azért csak jobb lenne ranked szervereken nyomni. -
hátööö tájékoztatlak h.a jelenlegi 1.3-as verzió fordított arányosságban van a tökéletességgel,vagyis kábé a 0.7 óta visszafelé fejlesztik a játékot minden peccsel :D az egész egy bughalmaz,mégis a feeling kárpótol :)