172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
13. ker Váci út fene tudja hány szám Tesco általában az SF-ek mögött található. :)
Egyébként biztos volt a MM-ban is csak valami mögé be volt rakva vagy valaki elé rakott valami más játékot.
Mást nem fűzök hozzá mert sértődés lesz belőle. ;) -
Deqwator #85371 az utolsó linket elbasztam sry
ez akart lenni -
Deqwator #85370 én MM-be vettem;)
(Westend Nyugati... itt találsz pár mediat (www.mediamarkt.hu) mert ilyen is létezik!
Tescoitt is találtam áruházat(www.tesco.hu)
Ezt nehezedre lett volna beírni???
amúgy meg ez mindig segít!!!! -
nem a hardverrel van a gond szvsz, hanem 1.3 óta nagyon instabill az egész szutyadék...amúgy ez egyáltalán nem off :) -
áhh rámszakadozott mostanában minden, a kis szabadidőmben meg ami van, próbálom minnél zökkenőmentesebbé tenni a szombati íventet, illetve néha beröfögök ide valami értelmeset :) -
Tgabbar #85367 Sziasztok!
Az ügyben kérném a segítségeteket,hogy nemrég vettem egy 6600gt és a bf2-őmegyfeszt kilépeget játék közben az asztalra(előtte egy ati 9600 osom volt,akkor nem csinálta ezt).Tudom,nézzem meg a FAQ-ot,megnéztem és tisztában vagyok ,hogy ez a játék sajátossága,de hátha valakinek sikerült kiküszöbölnie ezen problémát.Amúgy a konfigom 3.2+ Athlon 64,6600 GT,1 giga ram,500W táp.
Ha valaki tudna segíteni az kérem dobjon egy privit,nem akarom szét offolni a topikot.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Passy #85366 Ez így már valami, egyébként Media-ban nem igazán bízom, mert ha 2 üzletükben nincs, valszeg a 3. ban sem lesz. De mindegy, mondatam megoldom azt kész.
Kössz annak aki segített, meg az okosoknak is. :)
Részemről a téma lezárva. -
Passy #85365 Ha van x. kerület akkor igen! -
Janem, 29-es a hazszam. Ugysem teveszted el. :) -
Mondtam 3 konkrét helyet ahol tuti van. Mammut és Westend feltételezem tudod hol van, a cd galaxis dohány utca 64. -
Jo, mondok egy cimet. Szeged, Makkoshazi korut 1, MediaMarkt.
Lejossz? :) -
ööö hát ráhibáztál,talán épp 1 éves?:)
mellesleg most mert őfelsége azt kéri,senki nem fog elmenni egy bótba megnézni,h.éppen van-e... -
Na kellemeset commandertem GS-n.
Fura, hogy mostanaban senki sem akar commanderkedni, pedig varok kb 5 percet. -
n003 #85359 széép kis klányléder vagyol :))) nemláttuk az órcád a ts-en :))) -
Passy #85358 Akkor ezek szerint nem igazán értitek, nekem az kellett volna, hogy mondtok 1 bótot x ker y utca xy szám alatt, azt bevágódok az ótóba azt elhúzok és megveszem.
Nem az, hogy meg rendelem és postázzuk, majd ha megjelent meg 1-2 hónap múlva( PC DOME). Mennék és meg venném. Ennyi.
Mert nem igaz hogy egy kb 1.5-2 éves játékot nem tudok megvenni. -
Vagy esetleg kihasználhatod az internet adta csodálatos lehetőségeket, és rendelhetsz egyet. 
-
A telefon meg drága felhívni a bótót? :) -
hm...honnan tudjuk,h.ahol éppen Te élsz,ott meik boltban lehet kapni,és h.éppen most van-e?ehhh...ha most nincs,megkérdezed mikor várható érkezés,és visszamész
-
azon kezdtem el gondolkodni, hogy melyik kissebbség rákfenéje lehet az, hogy elmennek valahova balhézni, aztán ha esetleg ezt nemteljesen tolerálják, akkor beállítják magukat, mint kurvanagy áldozat...
amúgy elég hatásos vagy, mindjárt bőgök, annyira sajnállak... -
Pesten meg tudod venni szerintem legalább 100 helyen. 576Kbyte a Mammut-ba pl vagy a Westend-be a Media Markt. CD Galaxis-ba is tuti van. Ha nem elég mondhatok még :)) -
Passy #85352 Na, azért estére csak eljön az okoskodás, de az hogy valaki kézzel fogható infót adjon az már tül bonyolult. :)
Na, mindegy kössz a semmit gyerekek, majd megoldom másképp, talán. -
nekem ment 3 map magyar szerveren délután, negyedikről vágott ki, és lelőttem gerzsont...2szer is! :D
most így ezzel a tapasztalattal elleszek párnapig :) -
Már harmadik napja nem tudok játszani megőrülök! 

-
Örülök hogy nem gyilkolod meg önymagad -
holnap már másnéven leszek és akkor már normális leszek meg nem fogok ennyit össze vissza irogatni ilyen baromságokat ez nekem is fáraszto hát még nektek sorry kellet egy kis negativum is erre a forumra .na puszi -
Gittelni=(.....) -
jo nem is csetelni akartam (CHAT)csak jokat forumozgatni de egy kicsit elfajultam de nem baj ha kivágnak innen mint macskát gittelni nem fogok önygyi (ÖNYGYILKOS)lenni -
de ha levegőt se kapsz,hogy tudsz még mindig írni? 
ez itt nem cset,tessék figyelembe venni,mert jön a házigazda és seggbefenyít fospunepával!!!!!!4444 -
akármit is irok ide ugys igyse jo mert már elástatok -
brobáltam leirni ugy hogy mindenki megértse tom hogy kell leirni itt van a kezembe igazi brazil gyártmány -
az nem machete?vagy eddig én voltam eltévedve?
-
vigyázzatok egyenlöre irogatok de soha nem lehet tudni mikor állok a hátatok mögöt egy macsétával.:) -
fuu és ez egy ártalmatlan hozzászolásból indult oszt itt kell magyarászkodnom hogy nem vagyok degenerált kísz vok mejek játszani a gradéra ha kinem banolnak onnan is -
+n -
Bocs, nem akarunk bántani. A skizofrénia elég súlyos betegség, nem akarunk még egyéb lelki problémákat is gerjeszteni bened... -
mert nem nyaltam jobácsinak meg a többinek -
az idöpntra felhivnám a figyelmedet csak a kedvedért csináltam hogy betehesd ide. látom éltél vele ennek örülök mindenkinek mondom hogy ezek csak le akarnak járatni -
helyes,helyes...mondd,h.a 7th klán tiszteletbeli tagja vagy,és örökre kibannolnak a szerverükről
-

Úgy is az orruk alá b@szom, hogy: [i]Elpicsáztak benneteket a honfitársaim hazai pályán?:D -
Csotanyhaver