172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #85813 mi vagyunk a faszok!;) -
Azt mondod már 6 millió fórumon elküldtek a francba...Mi következik ebből szerinted? -
Platypus16 #85811 -
mekkora gyökér vagy... -
mt91 #85809 pl-t nem tok mondani mivel nem ismerlek de biztos van olyan mégha nem is a számítógépek terén hanem más téren de 200%-ban biztos vagyok benne,h tudok csak én nem küldenélek el rögtön a pí-be,de mindegy... 

-
mt91 #85808
Hidd el én is tudok olyat amit te nem és nem csak miattatok kezdtem el trágárkodni...
Hanem már voltam vagy 6 milló ilyen fórumon chaten meg ilyesmin mindegyiken elküldtek a francba és a végén olyan dühös lettem mikor elértem ehhez az oldalhoz,amit a legnormálisabb fórumosnak tartok és itt is elkültek akkor az volt az utolsó csepp a pohárban és valahogy kikellet adnom mérgem és mivel most kaptam új monitort ezért nme akartam szétverni így csak a trágárkodás maradt sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry -
mt91 #85807 Thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx thx 

-
Polemius #85806 Kicsi huszár!
Ott a F.A.Q. odafent.
Abban minden okosság össze van gyűjtve. Többet mi sem tudunk mondani.
Azon persze nem tudunk segíteni, ha szövegértelmezési problémáid vannak, vagy az ott leírtak végrehajtása meghaladja a szellemi képességeidet.
Mert azt úgy látszik a trágár szövegek megfogalmazása köti le.
(Hidd el mi is udnánk olyanokat írkálni, hogy balfasz kis mitugrász pöcs vagy. De nem mondunk. Nem sűllyedünk eddig. Töbnnyire. :) )
-
Nemhogy segítenétek neki ...
Szóval magyar szerver lista (Amik eszembe jutnak ...)
Ranked:
EA HU 1
EA HU 2
EA HU 3
EA HU x (Van egy pár ...)
7th szerver
Gs.BF2 szerver
Ennyi elég van kell még?
Unranked:
SG szerver
RDHA szerver
JCSR szerver
meg itt is sorolhatnám ...
ennyi elég? :)
-
Az a gond az "ilyen kezdőkkel" (Elmaradottabb, külvárosi régiókban lámáknak is hívják őket ...) , hogy mindig olyat kérdeznek meg (Ráadásul 40-szer) ami benne van a FAQ-ban ...
És ilyenekből minden nap van egy rakás, tehát ha csak az első pár oldalt elolvassa az ember akkor oda van írva hogy FAQ ...
A FAQ-ban meg le van írva ... a láma meg hisztizik :) :) És lőn, elküldődik a picsába :) -
Platypus16 #85803 miért=mi -
De ha nem is tudja és mindenkitől csak ezt a választ kapja akkor nem igaz, hogy nem kezd el egy ilyen felíratot keresni.(FAQ)
Még akkor is ha nem tudja mit jelent pontosan a rövidítés. -
Platypus16 #85801 Szeretném megkérdezni, hogy miért a faxért nem teszi be a képeket, és ha már nem tudom betenni, akkor miért nem tudom linkelni sem! -
Deqwator #85800 használj xfire-t és találsz pár szervert (magyart is) -
Egyébként nincs bajom különösebben a kezdőkkel csak a hangnem amit megengednek maguknak egyesek. Feltesznek egy kérdést azt ha nem válaszolnak nekik rögtön akkor rögtön "b+, KA... stb".
Faq-ban benne van a te kérdésedre a válasz annál jobb, gyorsabb megoldás nincs. -
mt91 #85798 Tényleg valaki írjon már nekem egy magyar server listát plz plz plz plz plz plz -
Platypus16 #85797 ehem ehem...
-
Deqwator #85796 dugjad fel magadnak b+ -
Az ok , de mit jelent a FAQ? honnan kéne azt tudni egy kezdőnek ,hogy mi is tulajdonképpen.
-
Deqwator #85794 manapság sok helyen találkozni a fag,gyik...stb kifejezéssel.
ez szvsz alap dolog hogy mindenki tudja (aki játszik vmi netes játékkal) -
Platypus16 #85793 Ha már itt tartunk kedves serginhoo aka kedvenc helis áldozatom 
-
mt91 #85792 Tudom mi az a FAQ és meg is néztem de esküszöm mindenre nem láttam a választ a kérdésemre különben is frissíthetnétek néha,mert a magyar szerver lista is elég gyeszure,mert csak 2005-ös 1.03-as szerverek vannak fenn és mivel hallotam,h ezek a szerverek nagyrészt törtek megnéztem,de mi a fa*t csináljak 2005-ös szerverekkel na ezt mondjátok meg???????? -
De ha 20-an bekiabálják, hogy FAQ akkor gyanúsnak kellene lennie, hogy ott valamit keresni kell illetve keresni kell a FAQ felíratot nem? -
Különben amikor először kezdtem fórumozni nekem se volt fogalmam róla ,hogy mi az a FAQ hiába kiabáljátok be 20-an ,hogy faq ha valaki azt sem tudja ,hogy mi az, mert mondjuk ha azt mondanánk ,hogy nézd meg a HELP-et az azért egyértelmübb , szóval honnan ez a FAQ miért FAQ ? na csak ennyi lehet ,hogy sokan ezért kérdeznek ennyi marhaságot. -
mt91 #85789 Nem áll föntebb csak tudod ha valaki kezdő kérdez tőlem valami hülyeséget akkor nem küldöm el mindjárt az anyja picsájába baz+,de ti ezt csináltátok velem....
De mondom azért kösz... -
Baszod szerinted ha lenne más megoldás akkor az nem lenne benne a FAQ-ban?
Ha lenne más mód akkor szerinted nem válaszolt volna neked itt valaki? Nem azért nem válaszoltak mert szeretik olvasni a te postjaidat.
Itt idegesítesz mindenkit, hülyeségeket kérdezel azt még neked áll feljebb.
-
mt91 #85787 Nem arra kibasz** kurv* kulcsra voltam kíváncsi hanem arra,h van e másik gyorsabb megoldás te parszt köcsög,de azért kösz,h itt mindenki ilyen segítőkész!!!!!!!! 

-
David2006 #85786 nem kellett hozzá nagyon csít:) 
-
Amúgy szerinted ha nem tudsz egy használható cd key-t generálni akkor mi honnan a kurva életből tudnánk neked b+.
Generálgasd magadnak a serialokat amíg valamelyik jó nem lesz hozzá (sok szerencsét). -
mt91 #85784 Nem segít senki????????
-
-nem -
mt91 #85782 Kösz rendes vagy baz+... -
Te milyen csítet használsz? 
;)
Egyébként nem a bannerba nagyobbítani kell a Faq felíratot illetve egy kis figyelmeztető hang is kéne amikor valaki belép a topicba ami figyelmezteti, hogy van ilyen is mielött hülyeségeket kérdez.
PL.: valami ami bemondja hogy FAQ vagy
"Mielött kérdezel olvass FAQ-ot" vagy radikálisabb
"Van FAQ b+" -
vedd meg akkor azt a kurva játékot,és nem szívsz vele...na jó8... -
őt nem veszIK fel...mellesleg én csak az informátor vagyok,nem leszek benne a HTS dologban....nah asszem mára ennyi volt emberek,
jó8
-
mt91 #85778 megint én vok.
Mostmár bejön a multi mód de mindig azt írja ki,h your cd key is not valid vagy valami ilyesmit...
Már vagy 10-szer átírtam a kódot a faq-ban leírtak szerint,de még mindig nem jó.
Úgy csináltam,h belementem a h_key_local_maschine/... mappába és átírtam a kódot nem volt benne se szóköz se semmi...
A másik megoldás nekem nem működött mármint a patch-es,h elmegyek az install gomig és akkor majd lesz egy ... mappa nekem nem csinált ilyen mappát és az a Bf2cdkeychek sem indult. -
ezt pont egyx olyan mondja aki egyedül viszi el a helit vagy a gyárigazgató faterod is ezzel a dumával hülyíti a dolgozókat 
-
Zolcsinak most még gépproblémák miatt az is nehezére esik h ts-re feljöjjön, nemhogy multi-gaming clant szervezzen :D -
áááááááááááááááááááááááá neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
de legalább felvehetitek Janekot, aki már abbahygta a bf2-t :) csaka hasonmása játszik vmi Joe néven -
még mindig jobb mint csapatjátékot egyedül játszani b+