172102
  • sector512
    Azóta már olcsóbb 3-4 ezerrel.
  • Danee
    21 rugó?
    pedig nagyon jol néz ki
  • joe14
    danee bannolása milyen jól esne :)
  • sector512
    Kis kedvcsináló
  • Danee
    én is...
  • Kovács legény
    a GSBF2-ről é ha lehet az összes magyar szerverről bannoljátok a 2loboncot mert heliért dtk-znak!!! Azthittem hogy egy klánosban van annyi hogy legalább magyar szerveren ne tajparaszt köcsögül játszon de sajnos csalódnom kellett:( Bizom benne hogy megkapjátok a bannt!
  • sector512
    Innen lehet rendelni, de a mediaba is szokott lenni, csak ott drágább 1-2 ezerrel :(
  • Fsensei
    Valaki nem tudna ajánlani egy boltot nekem is ahol ilyen razor egeret meg egy normális egérpadot vehetnék?
  • sector512
    Én special nem azért vettem 2000dpi-s egeret mert úgy gondoltam hogy jobb leszek tőle, de sokkal kényelmesebb játszani is meg melózni is.
  • Verzoo
    Én üvegpadon nyomtam de vettem egy Raser szövetpadot és sokkal jobban bevált...
  • n003
    nekem meg kb fél nézzetméter asztal :)) meg egy pár ezer ft-os intellimouse :)))
  • atomboy
    Hat nemtom, en nem koltenek sokat egerpadra. Egy egyszeru Micimacis egerpad a cincogom mozgastere. :)
  • Blackrav3n
    vki pm-ben írja már le mit kell felrakni/csinálni ahoz, hog működjön lanon
  • haxoror
    sztem a szövet, bár nem vagyok mérvadó mert csak egy gagyi optikaim van vmi reklám egérpaddal

Mondjuk sztem ez az egész tökölés az egér/egérpad/billentyűzet vonal csak woodoo, vki vagy tud vagy nem a cuccok ezen nem fognak változtatni, még az aznapi hangulatnak is több szerepe van mint az egér típusának szvsz
  • dronkZero
    Hogy ezt hányszor hallottam már tőled...

Mondjuk hogy most mire fel sértődtél be, azt még mindig nem értem, de sebaj.
  • Boxer HUN
    Nem válaszoltál a multkor.... Te a TRS2004-es kBagyula vagy?????
  • Kovács legény
    nemrossz ,de most meik a jobb a szövet ,üveg ,aluminium vagy a teflon ?
  • Platypus16
    Tavaly nyáron én még vezetékessel nyomtam a bf2-t és volt olyan amikor nem reagált a mozgatásra és egyenesen tengerba zuhantam a repülővel. De egy lézeres tuti, hogy nem csinál ilyet.
  • kBagyula #86034
    :D

Steelpad QcK? Van kicsi, nagy, mégnagyobb...

teszt
  • n003
    hmm :) szép csendélet
  • Kovács legény
    köszönöm a egitségeket, mostmár maradok az mx518nál ha már megrendeltem ,egéralátét ügyben kérném ki a véleményeteket!
    klaviaturám az van:D
  • kBagyula #86031
    Nekem ugyan csak egy Razer diamondblack plasma van, de a régi gagyi golyós A4tech-emmel is játszottam nemrég. Meglepően jól ment. Ha nem koszolódna el a görgője álladóan akkor hagynám, de így felejtős. Jó az a lézeres letapogatás.
  • atomboy
    Nekem volt wireless egerem, de 2 naponta kellett toltenem az aksit. :)
  • 3TOMI3
    ^^
  • Me0w
    Egyebkent ez a szupereger dolog azoknak valo, akik szarok a multi fps-ekben. bf2ben szarra alazok barkit anyam golyos egerevel is...
  • Rusid
    A G5 nem ugyanaz mint az mx518, mert az 518 "csak" optikai a g5/g7 meg lézeres amugy ha a késés miatt aggódsz a vezeték nélküli egérnél akkor szerintem felesleges én semmi késést nem tapasztaltam eddig.
  • atomboy
    Sztem jo valasztas az MX518, en is azt vettem mult heten, nincs vele problemam. Melto utodja a nehai MX500asomnak. :)
    Mondjuk, en is gondolkoztam G5-n, de meghallgattam egypar ismerosom tapasztalatat. Meg miert is kene plusz 5 ropi par sulyzoert... :)
  • Pharolas
    Jaj ne izélj már te vén kecske

nekem sem olyanok a reflexeim, mint tizenéves koromban, főleg ha fáradtan ülök a gép elé...de jó murinak ígérkezik
  • Kovács legény
    az a vezeték nélküli? vezetékeset akarok mindenféleképpen, a G5 tetszett még de az kb ugyan az mint az mx518 csak telilehet pakolni ólommal, nekem meg nemér az meg plusz 5rugót ,főleg hogy a mostani egerem is egy extra könnyű fröccsentett műanyag:)
    alátétből gondolomteflonosat érdemes venni vagy miet?
  • Deqwator
    csak mesornak nem jön be mert droid
  • Me0w
    siman bejon az elso 5
  • mesor
    Egyébként első 5 hsz-t már így se lehet megnézni!
    (legalábbis én nem tudom)
  • Rusid
    Közben meg rendeltél kicsit elkéstem, nem baj egyébként meg ték.
  • Rusid
    Logitech G7, én is nemrég vettem ,de eddig teljesen jó csak valami jó padot kell alárakni.
  • Kovács legény
    enyém lesz az igazi és nincs vita
  • n003
    oszt megen lesz 8 db ték és a futkosós nem győzi rendberakni a fórumot :))
  • haxoror
    HAHAHA

AZ ENYÉM LESZ!!!!!!!!!!4

Már ha a topic egyáltalán eljut a 100k-ig, asszem 100k körül van a határ ahol az Sg zárolja a topicokat
  • Deqwator
    szép kis álom;)
  • haxoror
    Meg a nagy szart!

A 100k az enyém lesz mint ahogy az 50k is az enyimé volt :PPPPPPPP
  • Deqwator
    szerintem igen :)