172102
  • Verzoo
    Ja jól nyomod Meow
  • Kovács legény
    ti meg miket irkáltatok? csak hogy tudjam miről beszél a kismaki
  • Fsensei
    Nekem már elegem van ezekből a nyomikból akik magyar publikon kempelnek mindent...Meg a másik hogy van egy vírusom amit nem tudok kiírtani és 32es mapokat nem bírja a gépem...Valszeg újranyomom a windowst
  • Me0w
    Egycsikos faszokkal?! Kisfiam, el vagy tajolva bazmeg, azert mert a kis iskolai kocsogoskodesed mellett neked napi 16 ora szabadidod van, nem biztos hogy mindenki ennyire raer. Bf2-ben pedig a csikok szama nem a skillt tukrozi, hanem hogy mennyit gorcsolsz a monitor elott.
  • Verzoo
    Nekem vannak előjogaim a rangom miatt
  • joebacsi
    lol :)
  • Pharolas
  • Pharolas
    Sensei..ne nevettess, mert megeszlek reggelire. [#mf2
  • SigS
    Mert az 518 horpadt ...
  • joe14
    Te vagy koda az anyád :D
  • Kovács legény
    tudod kicsirigo felválalom a nevem elég sokan tudják hogy ezen a néven is játszom,amugy nemhinném hogy a te BF2DVD-re rálenne irva valamiféle előjog a többi játékossal szemben ,
    de ha még ahoz sincs gerinced hogy bocsánatot kérj...
    nem támadni kéne egyből csicska gyerek hanem normálisan játszani ,legalább magyar szervereken ,ha meg arra vered hogy elbaszd más játékát akkor menj a saját szerveretekre
  • Danee
    tv torny már lerágott csont... lobos... mégis ki?
  • Danee
    ez a heppem, hogy jobban tudok helizni egyedül, vagy klántárssal, mint egy sráccal, aki lezárt squadban veri magát. Talán ha felvállalnád a neved, akkor helizne veled valaki, mert publicon általában nem szeretnek "egycsikos faszokkal" játszani...
  • atwe
    Ja csak szolok hogy a helit egy Lob-os vezete én csak másodpilotaként lötelek ki beneteket arrol nebeszéljünk 2 lobos az volt fö elfoglalcsága hogy tv torony spawn pontokat löte valaki szált volna fel helivel egyböl leszedték
    Vagyis nem értem mit hisztizel mikor ugyanezt csináljátok

Igazán visza vehetnétek a arcotokból..
    Tisztelet a kivételnek
  • Kovács legény
    nemhiszem hogy nyavajgás az hogy ne DTK-z öcsém gondolom van kezed és még a betüket is is ismered, csak annyi lenne a dolgod hogy beird hogy szálljak ki mert a klántársaddal akarsz helizni és kiszálok ,de ha nemszállnék ki akkor se lenne jogod dtk-zni , vannak alapvető dolgok amit magadtol tudnod kéne!
    és nemtom mit irtak rólam a 7th-sok
  • Danee

vagy kifurod a falat a szomszédba :)
  • kBagyula #86076
    Szia!
    Válaszoltam. :) Igen én vagyok az.
  • Crem
    Áhhh...

Egy nagy pohár meleg kakaóval veszem be...

Tudod!

A kakaótól jobban alszok a viagrától meg nem gurulok le az ágyról!:D
  • Fsensei
    Igazándiból én ezért nem nagyon játszom conquestet mostanában, csak infantry szerveren.Elegem van abból hogy mindig beszállnak olyanok akik csak gépfegyverrel tudnak lőni...Meg a kedvencem amikor karkandon az apc meg a tank kempeli a spawnpontot és elcseszi másnak a játékát...Írd be a keresőbe azt hogy INFANTRY kidob 70 szervert azok között meg van 5 jó.A legjobban egy nem rankedon játszottam ahol télleg jó játékosok voltak, és ami a legjobban tetszett az az volt hogy karkandon a mecnek csak a market volt a másik kettő meg fehér zászló volt.Talán azért jó nem rankedon játszani mert oda nem ilyen statláma nyomik járnak fel...
  • n003
    te és mond te is előtte feloldod vizben mert nehezen nyelsz le már bármit is a protkó meg túl drága erre pazarolni???? ;)))
  • Danee
    nem tom mit kell itt nyavalyogni, gyere át legközelebb és beszéljük meg... olvastam anno a lan után a 7th véleményét rólad, szvsz igazuk volt!
  • Fsensei
    Köszi
  • Crem

Be kell kapnom egy Viagrát, hogy élvezzem a játékot!
  • Pharolas
    Te kis lógatós ... ez a korral jár??
  • Crem
    Az a helyzet, hogy én is roppant mód gyűlölöm, amikor senki nem viszi a helit, mert az ellenség jól nyomja. Aztán nagy nehezen leküzdjük Promival az AH-t. Ugye ez után jöhetne a desszert (pláne ha nincs Tv torony) ekkor oda áll a másodrangú gyökér és letékáz, hogy Ő lehessen a gunner... Ilyenkor én is alapból fordulok és lógatok!:) Egyszer ugyan "megszívtam" mert a ROS serveren kilógattam az admint!:D Szerintem csak azért nem dobott ki, mert tetszett naki az ötlet!:P
  • Pharolas
    Hát ha egy magyar jellemvonás, akkor még jó sokat lehetne ilyet sorolni. Lassan már nincs kedve magyaron felszállni az embernek... mert vagy felmegy ködhatárba, hogy a sok kis TVg*cit szedje le, vagy ha lentebb megy, akkor azonnal kipuffantják alóla a helit.

Én igazából akkor szoktam pipa lenni, amikor a csávó látja, hogy ketten várunk a helire..ráadásul klántársak, azért is odajön..és az isten kérése se szedi ki a másodülésből...ilyenkor van, hogy meg kell várni, míg 5-6x leszedik, majdcsak elmegy a kedve
  • Kovács legény
    nem, korompori néven vagyok néha
  • Kovács legény
    tudod kicsirigó én nem csinálom ,ha tőlünk valaki csinálja akkor rakd be te is ide és bannolják, szarok rá, ne mással példálózzál baszod hanem inkább gondolkozz el azon hogy miért kell kis pöcsnek lenni!
  • David2006
    sry a nagy képért:)
  • David2006
    ha már itt tartunk:
  • Rusid
    A g7 el valóban az a baj hogy az aksi tényleg nem bir többet mint 5 óra folyamatos játék. Annyira nem zavar mivel a töltő 2 óra alatt feltölti az aksit, meg amugy is 2 van belőle, cserében viszont rohadt könnyű az egér.
  • Danee
    legalább te ne szolj be jancsika
  • Rusid
    Hát én Qpad-ot ajánlom nekem bevált bár az is igaz hogy elég hamar elkopik kb egy éve vettem és már igencsak kopottas.
  • David2006
    jah:)
  • Danee
    :)
  • Crem
    Ez a "kilógatás" igazi magyar HUNGARICUM!
  • Danee
    logassam ki a maprol, mint ahogy TI NAGY JCSR-esek csináljátok!?
  • atomboy
    Szal te vagy EdDI3?
  • Templar75
    Nekem is MX 518-am van, amit egy szövet egérpadon használok és nekem baromira bevált, ha szövet mellett döntesz akkor a szempontok: gumirozott alja legyen (ne muanyag), és a zselés csuklótámasz is nagy találmány az egérpadon, szerintem....
    Barmelyik elektronikai szupemarket-be kapsz ilyet 3-4 e Ft-os áron.
  • Danee
    majd megnézem, télleg tetszik