172102
  • mNzJean
  • TS Zolly
    Van ott egy Magyr zászló. Klik rá, és lön csoda.
  • joe14
    és ha a srörhöz hozzáadunk egy a-t, az első 3 betűt megváltoztatjuk akkor az jön ki mama-.
  • Ghost69
    igen ez az oldal az, de nem a szlovákoknak gyűjtök játékosokat. akit érdekel, és dob egy kurva mailt, annak leírom h miért csinálom. mert hosszú történet.

[email protected]
  • TS Zolly
    Azt tudtátok, hogy a mama szó betüi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy sör?
  • Crem
    NEM!
    azt a dátum miatt írtam!:P
  • mNzJean
    fizessek esetleg neki?
  • Crem
    SG Fórum - VIP fórumozók

Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.

A VIP fórumozók jogai

50 MByte tárterület a Galériában
    200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    16 Kbyte maximum logo méret
    Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében

IGEN!:)
  • mNzJean
    na egy szónak is száz a vége ,ezek szerint csillag csak akkor lessz ha fizetek..?
  • Crem
    Itt van BORG! Írj neki!:P
  • mNzJean
    lehet ,hogy kezdek bekattanni ? Pedig most már a végére járok ennek a csillag kérdésnek.
  • Crem
    A VIP regisztrációval jár a tárhely illetve a 200kb kép feltöltési lehetősége + a csillagok...
  • mNzJean
    köszi , de ezt a regisztrácios témát még mindig nem vágom , ha nem lennék regelve akkor nem tudnék ide irni , pedig : Regisztráció időpontja: 2005. 06. 26. , akkor meg hol van a csillagoooom ?
  • Danee
  • TS Zolly
    No mproblem. Ugyis tudjuk, a valódi életkorod 10-15 év.
  • Crem
    Olyan mint egy rossz qrva!:D Sumák módon tagadná , hogy milyen öreg!:D
  • Danee
    regisztrációnál ott van: ezt az adatot csak egyszer adhatod meg, többször nem változtatható... mivel ez általában nem szokott változni menet közben .. szoval érted
  • Crem
    jah!:D védett korban vagyunk!:DDDD
  • Crem
    Azt maximum egy admin tudja megnyitni neked, hogy át tudd írni. Ha van favorit adminod akkor írj neki.
  • Promi #86152
    Ha jol tudom azt mar nem modosithatod.
  • Crem
  • Promi #86150
    Ebbe a korban mar meg 1 ezunk.
  • mNzJean
    A másik problematikám , rosszul adtam meg a születési dátumomat ,ezt miért nem engedi utólag javitani? sry az off ért de ez nekem fontos lenne.
  • TS Zolly
    De nehogy nagy bunkónak vélj. csak picinek.
  • Crem
    de legalább nem ütöttük ki egymást!:P
  • Promi #86146
    lol 2 #86145 -os hsz.:)
  • Crem
    milyen hasznos dolgok???:))))

A csillag ráadás a hasznos dolgokért kell fizetni!:D
  • Promi #86145
    Csak ha regelsz naluk akkor mutatja a csillagokat(te kis csillagharcos).:))
  • mNzJean
    Vazze pont ma vagyok 1 éves az SG-n , és nem kaptam csillagot , akkor ez most ,hogy van? Csak ha fizetek akkor van csillag ,vagy egy év után jár? Igazából a csillagot leszarom ,inkább a vele járó hasznos dolgokra lenne szügségem.Ha valaki tud ebben a témában valami okosat pls , irja le. THX
  • TS Zolly
    ha a topic keresőbe beirod privat ranked, q sok postot ad ki.
  • Crem
    nyugodtan jöhet...

többen fognak menni, mint akik neked írnak.
  • Ghost69
    nem akarom a fórumot teleb*szni illegál szerver témával, ezért kértem h küldjön mailt akit érdekel, ÉS TÉNYLEG VÁLASZOLOK!

[email protected]
  • Crem
    legyél te is Sniper!:DDDDDDDDDD
  • mNzJean
    hol az a server ? kész vagyok az összes orgyilkos claymoros snipertől ,csak egyszer tudnák úgy végigtolni egy kört ,hogy ne fussak claymorra...
  • Ghost69
    BOCSi a mail cím helyesen: [email protected]
    még egyszer bocs
  • Danee
    ...
  • TS Zolly
    Huuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr

Keresö.
  • TS Zolly
    Igy van, nem sámit.
  • Ghost69
    Figyelem BF2 fanok! Lehet h ezért lehurrogtok mert nem eredetivel jáccom. DE! akit érdekel egy olyan Private ranking rendszer, magyar alacsony pingű lag mentes INGYENES szerverrel (is. is, mert van még szlovák és cseh szerver rengeteg) az dobjon egy mailt erre a címre és válaszolok neki mailben: [email protected]
    előre is köszi!
  • Danee
    te már régóta utálsz, nem mintha bármit is sámitana..