172102
  • Peppo
    Üdv!

Van egy nagy problémám. Feltelepítem a bf2-t, minden ok. Utána felraknám a special forcest, és miközben patchelné az eredeti játékot elszáll patching failed felirattal. A telepítés persze félbeszakad, és utána már az alapjáték sem indul el.
    A játék eredeti, semmi crack.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Előre is köszi!
  • atomboy
    Ugy is van.

@crow: nem ingyenes...
  • crow
    Jól néz ki a cucc, tudnál dobni egy letöltési linket? (persze csak ha freeware/shareware a cucc...)
  • Zs0lt1
    gondolom ugyanúgy csak egy serial van benne és le kell töltened a cuccot a downloaderrel.
  • crow
    Volt már?

dobozos AF
  • Running
    - A Dogfight és Desert Storm egyéni versenyből is három 1. Forduló lesz, hogy mindenkinek legyen lehetősége játszani. Az 1. Forduló lezárta után a versenyben maradtak résztvesznek a 2. Fordulón, ahol ismét csak a csapat fele jut tovább. Akik továbjutottak itt is, azok a legutolsó versenyen összemárik tudásukat és az első három legtöbb kill-t szerzett játékos a dobogós.
    - A következő Dogfight verseny Július 3-án lesz 20:00-kor a Horda szerveren.

mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
    Adatok: Horda Szerver: keresobe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
    Horda TS: ip: 195.228.74.105
  • Boxer HUN
    Akkor én is: Ezt használom... Rendszer feltelepül a DVD-ről, majd ebből a menüből mehet a többi... :)
  • Landor
    vótmá
  • alma2
    minek igy cifrazni, tenyleg nagyon raerhetsz :)
    De ertekeljuk, hogy nem egy tomeg szamitogepfelhasznalo vagy, akinek koze sincs a gepekhez sot meg a kornyekehez se, megis mindenkinel mindent jobban tud. al'a Schrank.de meg sok nevet mondhatnek.
    Jo munkad gyumolcsekent fogadd gratulaciom:)

• Zs0lt1
    lol ezt hogy sikerült? :DDD
    sg bug rulzz :D
  • Zs0lt1
    ha már itt tartunk, leltem egy kincset:
    Ultimate Boot CD
  • Zs0lt1
    ha már itt tartunk, leltem egy kincset:
  • Promi #86199
    Tudom nem ide tartozik de ugy orulok, hogy vegre sikerult 1 osszetett boot dvd -t keszitenem az eddigi xp frissiteseket is integralva, + sok mas.
    PromiMenu
  • schrank
    de ráérnek a nyáriszünetesek el lehet húzni diákmunkára B+
  • Danee
    ez büntet
  • uHs Gerzson
    Nincs a tervek között épp.
  • joe14
    olyan nem lesz hogy 1v1 infantry?
  • juharfalvi
    3 napja azt veszem észre, a játékon belül a BFHQ-ra kattintva nem mutatja a statomat, minden kinullázódott!! Tapasztalta ezt valaki?
    Az érdekes az, hogy a www.bf2s.com szépen mutatja az azóta szerzett pontjaimat is... Nem értem a dolgot.
  • Nagydög
    Peldaul mert ott is lehet jokat jatszani?
  • TS Zolly
    Tegnapi sok sör után mit gondolsz????
  • TS Zolly
    Na egy pill. Te azt akarod, hogy menjenek Magyar privatra Magyar játékosok innen??? He? Ha ja, akkor hasztalan a próbálkozásod. Itt mindenkinek eredeti van, csak, minek menének privátra.
  • Polemius
    Te most direkt csinálod, vagy tényleg nem vagy képes felfogni amit leírnak?
  • Landor
    az orosz hummer - GAZ
  • Fsensei
    Én élveztem a Dogfightot nagyon.Javaslom mindenkinek.Repülőtudás az nem kell hozzá, mert a rakéták lepattannak arról akit üldözöl és valaki másra mennek át:DDD
  • mesor
    Sok az a 2000dpi!
    Lehet hogy az asztalt vágja az egeredben lévő lézer!
    ;)
  • Ghost69
    te úgy láccik az elejétől kezdve nem kaptad el miről pofázok. van neked agyad testvér, megtanítottak olvasni? nem azt írtam h "hé hülyék, gyertek má jáccani ide mert én vagyok aki elsőre megtalál vmit gugliban, mert más azt se tudja mi az!". csak arra akartam ösztönözni ezzel pár játékos kedvű embert, hogy jöjjön és próbálja ki a magyar szervert, mert üresen áll. mert régebben volt egy magyar szerver ugyanitt rengeteg magyarral és azok nagyon jó játékok voltak, de az a szerver megszűnt. én és néhány régi megpróbál életet lehelni a magyarokba is újra. mert a régi magyar szerver a legkeresettebb volt ott, most meg nem használja senki pedig ugyanolyan jó.
  • uHs Gerzson
    A ma esti egyéni Dogfight kupa első köre lezajlott. Jövöhéten kerül megrendezésre a 2-dik kör melyre várjuk azokat akik nem tudtak ma eljönni.

Továbbjutok:
    Horda_ Atwe: 26
    JCSR F-s: 26
    -tRs-Gerzson: 20
    JCSR Apache: 20
    Dragon-Magyar: 20
    JCSR TP.Peti: 19
    ~LoB~David2006: 19

JCSR TP.Peti és ~LoB~David2006 még le kell játszani egy 1vs1 mecset, hogy megtudjuk ki a 6-dik a továbbjutó.
  • sector512
    Megpróbálom köszi. Sajna nem tudok játszani emiatt már 3 napja :(
  • kBagyula #86183
    Valami árnyékolási problem. Szedd szét rakd össze újra. Vagyis az egered húzd le a gépről.
  • Fsensei
    A szerver ipjét ahol a snipákat kibannolják megkeresem holnap.Amúgy egy infantry szerver szóval onnan kell válogatni.Kicsit kerestek akkor meglesz.
  • sector512
    Nem táp az tuti, a chipseten meg csak borda van. A legfurcsább hogy hallom mikor mozgatom az egeret :)
  • Kovács legény
    lehet elkéne gondolkoznod végre...
  • kBagyula #86179
    Pl. az alaplapon található folytótekercsek valamelyike a proci környékén. Ilyen melegben nem csoda ha valamelyik esetleg zenél. :) Vagy a dvd íródban a hűtőventi.
  • SigS
    Táp?
    Chipset huto? (bar az is venti csak sokan nem veszik figyelembe)
  • GoKu x
    talán az olvasók
  • uHs Gerzson
    Tápegység?
  • TS Zolly
    Battlefield2 dvd
  • sector512
    Mondja már meg nekem valaki légyszi hogy ventillátorokon meg a vinyón kívül mi adhat még idegesítő magas hangot egy számítógépben mert megőrülök!
  • mesor
    Na ezt én is utálom.
    De van a mit még jobban utálok, ha egy klánost lelővök többször egymás után azt bekattan és előkapja az F2000-et na ettől hányni tudnák!
    De persze azért van, hogy használják.

Egyébként Jean életkora nem 10-15 év ezt a MM Lanról tapasztaltam.
    (na persze ha nem kevertem össze valakivel és ő volt az a kis srác aki a döntő első körében restartolta a servert.)
  • TS Zolly
    Unoka kérdi a nagypapát a szexről.
    - hát kisunokám, eleinte állandóan csináltuk... később minden nap egyszer...
    - évek múlva már csak hetente párszor...aztán ahogy öregedtünk, már csak
    évente egyszer...
    - És most? Most milyen gyakran csináljátok?
    - Már csak orális szexet csinálunk.
    - Orálisat? Az milyen?
    - Hát este nagymama lefekszik a saját ágyába és én is a sajátomba, majd azt
    mondom neki : B*** meg!, mire ő is visszaszól: B*** meg te!