172102
  • kBagyula #86251
    Nálatok valóban rend van, csak az az idióta "jól összekeverem a következő körben a játékosokat" beállítás ne lenne. Mire összejön egy normális team addigra jószerivel vége a körnek. A következő körben meg megint lehet jó lídert vagy csapatot keresni.
  • Fsensei
    Nme tom private rankedon is ugyan az megy mint normál rankedon...Unlock kempelés stb...Csak azon a szerveren nincs BC ahol normális az admin vagy nem lehet pontot gyűjteni...
  • Promi #86249
    Szia ocsi
  • joe14
    mik a bf2 kiegészítők nevei?
  • mesor
    Gulfon dobj egy jeepet a Szu hátára!
    Elég vicces hatást fogsz látni! :D

"óval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken"
    Boxer leírta a véleményemet szal' nem ragozom! ;)

Mindig is több warezzal játszó ember lesz mint eredetivel mert az ingyen van. Az más kérdés hogy mennyit kell szenvedni vele a "cd key in use" miatt meg egyébb finomságok miatt.
  • JCSR Apache
    de jó...megint nem működik a képlinkelés...
  • JCSR Apache
    A gépkempereket ki ne hagyjuk.
    (nem azt akik répelnek)
  • Boxer HUN
    Ha rendet akarsz RANKED szerveren, akkor gyere a 7th szerverére. Ne legyetek lusták megtölteni...

Hogy miért is van olyan sok magyar magán szerveren??? Talán azért, mert az "új" emberek nem döntöttek, hogy hosszú távon akarnak-e vagy sem játszani vele, vagy egyszerűen csak sz@rnak megvenni az eredetit.
  • Me0w
    Az gaz, ha tobb pontban is magamra ismertem az irasodbol? :D
  • Ghost69
    kösz a mailt polemius
    terjeszd kérlek az igét!
  • Ghost69
    úgy láccik nem vette a html taget
  • Ghost69
    kérlek dobj egy mailt ide : mailto:[email protected] és tájékoztatlak a részletekről.

NE VESSZETEK ÖSSZE ILYEN TÉMÁN H EREDETI VS ILLEGAL, NEM A BALHÉT SZÍTANI JÖTTEM CSAK EGY NÉPSZERŰSÉGET AKAROK SZEREZNI AZ !EGYIK! ÉS NEM EGYETLEN(!) JÓ MAGYAR BF2 SZERVERNEK.

CSAK AZÉRT IDE ÍRTAM MERT EZT A FÓRUMOT RENGETEGEN OLVASSÁK ÉS AZOK AKIKET ÉRINT A FELHÍVÁSOM.
  • Polemius
    "Na egy pill. Te azt akarod, hogy menjenek Magyar privatra Magyar játékosok innen??? He? Ha ja, akkor hasztalan a próbálkozásod. Itt mindenkinek eredeti van, csak, minek menének privátra."

Egyrészt sokaknak nem eredeti van. Másrészt eredetivel is lehet privaton játszani.
    És miért játszana azon valaki eredetivel? Mondjuk mert tele van a hócipője a BC/BR lámákból, a repülőért/heliért/stb dtk-zó pöcsökből. Az egyszemélyes suqadot alakító és azt lezáró beképzelt heliző/repülő/tankozó idiótákból. A maguktól eltelt klános emberektől is szeretne távol maradni, akik ha valaki belép a squadjukba - kirúgják, vagy egyszerűen nem vesznek róla tudomást (netán kilépnek a squadból és másikat csinálnak).
    Szóval pl ezek miatt választhat másik szervert valaki még ha eredeti is a játéka.

Megjegyzem a provate rankedokon jóval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken. És ez akkor is így volt, mikor a rankedekre be lehetett lépni generált kulccsal. Vajon miért?
  • SigS
    Szia Tata

• Promi #86237
    Eddig is tisztan lattam, mivel mar kiprobaltam en is amit te mutatsz.
    Latom nem erted mirol beszelek, inkabb hagyjuk.
  • Zs0lt1
    LOL :DDDDD
  • SigS

• Boxer HUN
    Én egy végre normálisan működő Winfost várok, ami minimum ugyanezeket tudja produkálni 64-biten... (hiú ábránd...)
  • Zs0lt1
    mér olyan kurva nagy probléma, hogy bf2-zök? :P
    egyébként meg ha nem tünt volna fel, botokkal játszottam az unlockolt fegyveres moddal.
  • n003
    ezt mutatta a rendszergizdánk ;))) teccetős a cucc :)) de nekem van eredeti úgyhogy inkább azt telepítem a gépre ... bár jobban teccet eza Blade Editon
  • Boxer HUN
    Csak a tisztán látás érdekében!!! Amúgy gratula hozzá!!!
  • HAF Rigel
    Sziasztok lenne egy kérdésem.

Hogyan tudom ellenörini hogy fent van mind a 2 kiegészitő booster pach ?

Mert elvileg letöltötte és még is azt írta ki hogy telepitsem, pedig a EA dowloader azt írta ogy ready

előre is köszi az infót

ui ja a 1.3 pach az 1.1.28 számal van kiírva úgye ?
  • haxoror
    Na jó nem percekig mert éppen lőttek meg ilyesmi szal úgy tűnt mintha percekig rezgett volna, végül kilőttem tankkal mert az ellen AT-sek ott mászkáltak mellette :)
  • joe14
    percekig nézted?:D
  • haxoror
    Én egyszer olyat láttam hogy a drótkerítés tetejére érkezett a láda és nem tudta eldönteni hogy melyik irányba essen le, csak rezgett percekig :)
  • joe14
    ezek engem is kurvára idegesítenek, én legalább 2-4*esre teszem be, nekem szétbassza a szememet, meg már megszoktam :)
  • uHs Gerzson
    Elsimitás? :)
  • Neoncsoves
    Letöltési KÓD! Ott van
  • Me0w
    Az AA hogy kapcsolodik ehez? :)
  • Promi #86222
    Van aki a grafikat nezi, es van aki jatszik.:)
  • Me0w
    Ecsem, az a kurva sok eles vonal meg nem vagta el a kezed? Legalabb egy 2x AAt rakjal mar fel :)
  • uHs Gerzson
    Ne mond nekem hogy BF2-zől mert fejbe lövöm magam :D
  • Zs0lt1
    Mi van a falon? :D
  • Zs0lt1
    mi történt veled, hogy ilyen segítőkész vagy? :DDD
  • Promi #86217
    Ha megnezed amit linkeltem kepet es tudod mi mire jo, akkor rajossz hogy a 2 kozt oriasi kulonbseg van.
  • Promi #86216
    Koszonom
  • Promi #86215
    Ezt is probaltam, de tul primitiv.:)
  • Nagydög
    Az incremental mindig csak az elozo verziohoz kepest tartalmazza a valtozasokat, vagyis az osszes elozo patchet fol kell elotte raknod. A full-ban meg mar benne van az osszes eddig kiadott folt, igy nyugodtan feltolhtod az 1.0-as verziora..
  • Peppo
    Köszi! Megpróbálom. Egyébként mi a különbség az incremental meg a sima patch között?
  • Me0w
    Bf2 telepit -> 1.3 peccs telepit (nem incremental, hanem full) -> sf telepit -> 1.3 telepit ujra :)