172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nálatok valóban rend van, csak az az idióta "jól összekeverem a következő körben a játékosokat" beállítás ne lenne. Mire összejön egy normális team addigra jószerivel vége a körnek. A következő körben meg megint lehet jó lídert vagy csapatot keresni.
-
Nme tom private rankedon is ugyan az megy mint normál rankedon...Unlock kempelés stb...Csak azon a szerveren nincs BC ahol normális az admin vagy nem lehet pontot gyűjteni... -
Szia ocsi 

-
joe14 #86248 mik a bf2 kiegészítők nevei? -
Gulfon dobj egy jeepet a Szu hátára!
Elég vicces hatást fogsz látni! :D
"óval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken"
Boxer leírta a véleményemet szal' nem ragozom! ;)
Mindig is több warezzal játszó ember lesz mint eredetivel mert az ingyen van. Az más kérdés hogy mennyit kell szenvedni vele a "cd key in use" miatt meg egyébb finomságok miatt. -
de jó...megint nem működik a képlinkelés... 
-
A gépkempereket ki ne hagyjuk. 
(nem azt akik répelnek)
-
Ha rendet akarsz RANKED szerveren, akkor gyere a 7th szerverére. Ne legyetek lusták megtölteni...
Hogy miért is van olyan sok magyar magán szerveren??? Talán azért, mert az "új" emberek nem döntöttek, hogy hosszú távon akarnak-e vagy sem játszani vele, vagy egyszerűen csak sz@rnak megvenni az eredetit. -
Az gaz, ha tobb pontban is magamra ismertem az irasodbol? :D -
Ghost69 #86242 kösz a mailt polemius
terjeszd kérlek az igét! -
Ghost69 #86241 úgy láccik nem vette a html taget -
Ghost69 #86240 kérlek dobj egy mailt ide : mailto:[email protected] és tájékoztatlak a részletekről.
NE VESSZETEK ÖSSZE ILYEN TÉMÁN H EREDETI VS ILLEGAL, NEM A BALHÉT SZÍTANI JÖTTEM CSAK EGY NÉPSZERŰSÉGET AKAROK SZEREZNI AZ !EGYIK! ÉS NEM EGYETLEN(!) JÓ MAGYAR BF2 SZERVERNEK.
CSAK AZÉRT IDE ÍRTAM MERT EZT A FÓRUMOT RENGETEGEN OLVASSÁK ÉS AZOK AKIKET ÉRINT A FELHÍVÁSOM. -
Polemius #86239 "Na egy pill. Te azt akarod, hogy menjenek Magyar privatra Magyar játékosok innen??? He? Ha ja, akkor hasztalan a próbálkozásod. Itt mindenkinek eredeti van, csak, minek menének privátra."
Egyrészt sokaknak nem eredeti van. Másrészt eredetivel is lehet privaton játszani.
És miért játszana azon valaki eredetivel? Mondjuk mert tele van a hócipője a BC/BR lámákból, a repülőért/heliért/stb dtk-zó pöcsökből. Az egyszemélyes suqadot alakító és azt lezáró beképzelt heliző/repülő/tankozó idiótákból. A maguktól eltelt klános emberektől is szeretne távol maradni, akik ha valaki belép a squadjukba - kirúgják, vagy egyszerűen nem vesznek róla tudomást (netán kilépnek a squadból és másikat csinálnak).
Szóval pl ezek miatt választhat másik szervert valaki még ha eredeti is a játéka.
Megjegyzem a provate rankedokon jóval több magyar van, mint a magyar ranked szervereken. És ez akkor is így volt, mikor a rankedekre be lehetett lépni generált kulccsal. Vajon miért? -
Szia Tata 
-
Eddig is tisztan lattam, mivel mar kiprobaltam en is amit te mutatsz.
Latom nem erted mirol beszelek, inkabb hagyjuk.
-
LOL :DDDDD -
-
Én egy végre normálisan működő Winfost várok, ami minimum ugyanezeket tudja produkálni 64-biten... (hiú ábránd...) -
mér olyan kurva nagy probléma, hogy bf2-zök? :P
egyébként meg ha nem tünt volna fel, botokkal játszottam az unlockolt fegyveres moddal. -
n003 #86232 ezt mutatta a rendszergizdánk ;))) teccetős a cucc :)) de nekem van eredeti úgyhogy inkább azt telepítem a gépre ... bár jobban teccet eza Blade Editon -
Csak a tisztán látás érdekében!!! Amúgy gratula hozzá!!!
-
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Hogyan tudom ellenörini hogy fent van mind a 2 kiegészitő booster pach ?
Mert elvileg letöltötte és még is azt írta ki hogy telepitsem, pedig a EA dowloader azt írta ogy ready
előre is köszi az infót
ui ja a 1.3 pach az 1.1.28 számal van kiírva úgye ?
-
haxoror #86229 Na jó nem percekig mert éppen lőttek meg ilyesmi szal úgy tűnt mintha percekig rezgett volna, végül kilőttem tankkal mert az ellen AT-sek ott mászkáltak mellette :) -
joe14 #86228 percekig nézted?:D -
haxoror #86227 Én egyszer olyat láttam hogy a drótkerítés tetejére érkezett a láda és nem tudta eldönteni hogy melyik irányba essen le, csak rezgett percekig :) -
joe14 #86226 ezek engem is kurvára idegesítenek, én legalább 2-4*esre teszem be, nekem szétbassza a szememet, meg már megszoktam :) -
Elsimitás? :) -
Neoncsoves #86224 Letöltési KÓD! Ott van 
-
Az AA hogy kapcsolodik ehez? :) -
Van aki a grafikat nezi, es van aki jatszik.:) -
Ecsem, az a kurva sok eles vonal meg nem vagta el a kezed? Legalabb egy 2x AAt rakjal mar fel :) -
Ne mond nekem hogy BF2-zől mert fejbe lövöm magam :D -
Mi van a falon? :D
-
mi történt veled, hogy ilyen segítőkész vagy? :DDD -
Ha megnezed amit linkeltem kepet es tudod mi mire jo, akkor rajossz hogy a 2 kozt oriasi kulonbseg van. -
Koszonom
-
Ezt is probaltam, de tul primitiv.:) -
Nagydög #86214 Az incremental mindig csak az elozo verziohoz kepest tartalmazza a valtozasokat, vagyis az osszes elozo patchet fol kell elotte raknod. A full-ban meg mar benne van az osszes eddig kiadott folt, igy nyugodtan feltolhtod az 1.0-as verziora.. -
Peppo #86213 Köszi! Megpróbálom. Egyébként mi a különbség az incremental meg a sima patch között? -
Bf2 telepit -> 1.3 peccs telepit (nem incremental, hanem full) -> sf telepit -> 1.3 telepit ujra :)