172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #86371 Ugyan az, de mégsem. Csak megkérdem. Kinek van itt pl eredeti winfosa???? Nekem ja. :P -
TS Zolly #86370 Kettönk közt a külömbség, én bárhová, bármikor, minden gond nélkül felmehetek gémelni akármilyen szerverre. Ranked, nem ranked, privat ranked tök mindegy. Persze ha nincs lezárva!!! De te ezt nem mondhatod el magadról. Még nem ranked szerverre sem mész fel tört kulcsal marha könnyen, azt garantálom. Próbáld ki pl a CoR szervert. Ha meg ugyis szar a játék, akkor minek üzöd priváton mégis????? -
n003 #86369 hááát ezen elvitatkozhatnánk: lopott szoftver vs legális vajjh "ugyanaz a jatek" !!?? :))))
-
Szóval ilyet... áttettem a saját szerveremre, hülye imidzsshrekk. :(
:P -
Pont Polemiust oltjatok ? szerintem keves ertelmes forumozok egyike.
Szemely szerint emmi bajom a warezzal attol meg ugyanaz a jatek...leszamitva a "jaj invalid cd-key" beirasoktol, ok is emberek.
Sot aki ellen tudott allni a plecsnik kisertesenek, ezzel a maga modjan tuntet, hogy szart nem kene arulni, meg figyelemre melto is a szememben.Ilyenekbol lesznek a forradalmarok, nem a megalkuvokbol :)
-
hátt akkoó ready to play!!! vagy nem értem a kérdést? -
egy békát??? ;) -
Lépj be az EA-hoz és keress egy ilyet a beállításaidnál:
http://img75.imageshack.us/img75/2043/ea7od.jpg
Nem megy emiatt buzi hotlink miatt. :(
-
hiba ? szerintem csak egy havas custom map, ami eleg jo lehet :) -
Az emberekből a nevükön kívül semmi sem látszott:D -
Az az Acc. amit a BF2 feltetepítése után a regisztrációkor megadtál az EA-nak, már ha hajlandó lettél volna kitölteni az elektronikus regisztrációs űrlapot. Gyk. az EA login név, ami ugye nem ugyanaz, mint amivel a játékban játszol...
Hja és Jónapot mindenkinek!
(majd elfelejtettem)
-
Nekem eddig ez volt a legszebb grafikai hibám a játékban.Kicsit nehéz volt olyan helyet találni, ahonnan jó képet tudtam csinálni... -
és összejött szombaton? és jó érzés? :) -
a 42 dzsungel,zene meg helik nélkül is hangulatosabb volt:) -
Tényleg ezerszer hangulatosabb játék volt mint a bf2. Főleg a dzsungeles mapok, meg a zene meg a helik meg a fegyverek, hmm tulajdonképp majdnem mindenben :). -
Temporal Vortex #86356 "ja az gáz hogy az acc név és a játékban lévő név nem egyezik ?"
mármint melyik "acc" név?
-
n003 #86355 "napon árnyékba" hihi az árnyékba besüt a nap :))) -
éjjel tornádó volt némi áramszünettel fűszerezve most meg 40 fok van napon árnyékba
-
Jihaaa fight! 

-
Boxer, megkerlek szepen hogy a hulye velemenyedet ne oszd meg velunk, mert kurvara nem vagyok kivancsi arra, hogy szerinted ki es mit irhat. Koszi. -
Megprobáltam de nem nagyon megy ,
regisztráltam megcsináltam és semmi , még csökkentett modban is megcsináltam akkor is semmi , ja az gáz hogy az acc név és a játékban lévő név nem egyezik ?
-
őőő ezt nenértem hogy mi? -
lol csak nem bekempeltek hastingsen a 2 mi8 által?? :) -
Mukodik az, de csak ingame kepeket ment, a map vegi scoretablet nem. :/ -
müködik neked? akkor nálam mi lehet a baj? ,nekem csak üres file okat ment el oda a rohadék:s -
Thx, meglett. Szerencsére nekem működött. -
jah
elvileg ide mentené ha müködne a screenshot a BF-ben ,de még nemvoltak képesek megcsinálni:( -
5 percet untig elég elpazarolni az életedből bfv-re 
nekem minden játékom eredeti igaz össz-vissz két játékom van bf1942 bf2
-
Tegnap érdekes dolog történt velem a GSBF2-őn. Karkand pálya. Betölt, Join game. Amikor beléptem nem láttam mást csak a talajt és a játokosok tagjeit, de azon kívűl semmi mást. Este belinkelem a képeket. -
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots -
Meg tudnátok mondani hova kellene raknia a screenshotot a játéknak? Csináltam elvileg 1-2 képet, de se a játék könyvtárában, se a profil alatt nincs semmi.
Pedig tegnap volt egy olyan szép kör Sharqi-n, 1-0 lett a vége. -
nagyon hangulatos :))) főleg a dzsungeles mapok -
nagyon jó játék, és elég élethű, beleértve a tankok sebzését is...
-
Temporal Vortex #86338 Gamespy-on regisztrálj ugyanolyan NICK névvel, mint az accountod. -
n003 #86337 hmm :) a trélert nézve ígéretes ... bár én naon ofp fán vagyok úgyhogy lehet ha megjelenik az armored assault akkor lépek a bf2-ből :))
Tomi: V-vel nemjáccottam csak kb 5percet a lan-on de egyáltalán nem tűnt szarnak a "nagy"BF2-höz képest! sőt... -
amúgy meg bfv powaaaa :P -
ratyi wowos ?!?!?!?! azé az erdeti itt fekszik mellettem(bf2) :P -
Red Orchestra II.VH-s FPS szárazföldi járművekkel...coool
-
n003 #86333 miaza RO???
-
de a RO már megvan rendelve
, igaz lehet csak aug.-ban kapom meg, de azt már kibírom, most úgysem ülök a gép előtt mert 32C° van a szobámban...