172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #86450 Sebinél ez alapstílus, nyugi
-
De sajnos az EA HU I, II illetve GS.bf2 servere a patch elött is hajlamos volt bontani a kapcsolatot.
Polemiushoz fűződő vitáról meg annyit, hogy nem kicsit túl lett reagálva a téma!
-
engem már akor kivág mikor rákattinto a szerverre, sőt már oylan is volt, hogy elinditottam a játékot, felvillant a bf2 logo, elfeketült az egész és hupp ujra windowsban voltam :D -
Landor #86447 ...vagy server-side bug..
ami nem mentség, csak hozzáfűztem -
Na ez az, amivel nem értek egyet. 1.3 előtt egyszer (!!!) se fordúlt elő, hogy kiszakadtam volna.
A patch óta naponta 4-6x kidob az asztalra (nem csak a serverről... az még pár x) a játék a join gomb rányomása után. Tehát, ha eddig jó volt a server, akkor itt bizony játékon belül buzeráltak meg valamit, ami balul sült el. -
Nem tom engem még warról sose dobott le szóval a szerverrel van valami -
Mert eddig nem raktam le, most jött rám a motorozhatnék. Amúgy mehettem volna A korlátozott nélkülire is, de mindek 40 ropival drágább és egy darabig ugysem lesz nagyobb motorom. Meg persze pénzem olyan nagy gépet fenntartani.
Amúgy 27 vagyok, nem vagy te olyan öreg még azért!
És amúgy 9 éve van B-sem is
-
Kapcsolat bontás nem kifejezetten a játék hibája inkább a serveré sajnos.
-
A jó telibeb***** mocs***** k***** any*** az egész tetves Dice + Ea bajnoki párosnak! Ma már 7x (hétszer) bontotta a kapcsolatot az EA Hu 2 serveren ráadásul párszor én voltam a commander így gondolom biztos nagy volt az öröm. Soha a tetves életben nem adok pénzt több EA/Dice termékért max X360 fronton majd.
MÉGVALAMI: MIÉRT nincs warmup time EGYIK MAGYAR serveren sem? Megszületsz Mecként és a square már el van foglalva pl Karkandon! Ez még senkit nem zavart annyira hogy változtassnak rajta? -
n003 #86441 Ájjtem te hány éves vagyol hogy még csak A jogsi??? kicsit ijjenkor öregnek érzem magam de majd idővel ezis elmúlik ;)) -
n003 #86440 nem .. alap gém - 1.3 full pöcs - júrófórsz - 1.3 full pöcs megen! - fakultatívan újraindít - jáccik (esetleg nemtucc mert az új pöcs nemhagy és mindég visszalátogat az asztal nevű gémre ;)) -
Na skacok, ha valakinek rossz kedve lenne, ez talán majd feldobja! 

Két gyerekkori barátnő találkozik.
- Mi van veled ?
- Jaj, sietnem kell, nemsokára kész a Mercédeszem, el kell mennem a szűcshöz, rendeltem egy nercbundát, utána le kell szaladni a nyaralóba... és veled mi van?
- Semmi különös. Én is kurva lettem.
-
haxoror #86438
-
Én is,de az enyém eredeti :)! -
Pl a 2142-t?
-
haxoror #86435 Hát ha vki klánozik akkor persze hogy meg kell venni de ez engem nem érint, ezzel a játékkal így ebben a formájában én 100% hogy nem fogok klánozni, így is szinte alig játszok vele.
Várom a modokat :) -
Landor #86434
-
Cső,van egy kis gondom az Euro Force-al,újraraktam a windowst és felraktam az alap VF2-t de nem peccseltem meg mert utánna felraktam a Special Forces-t és az felrakta az felrakott egy peccset,utánna egyből felraktam az 1.3-as javítást hogy ne keljen 8millió javítást leszednem és utánna felraktam az Euro Force-ot,most amikor beakarok lépni egy EF szerverre kiírja hogy "Revert yor version od Battlefield 2" na most mit tegyek? Újratelepítés és rakjam fel az összes peccset sorban? -
Jolvan nem vitázom veled látom inteligens és művelt ember vagy ennek örülök. Ha olvastad volna nekem azokkal van bajom aki arra gyárt kis ideológiákat magának hogy miért nem veszi meg a játékot holott frankón jókat játszik vele. Azt meg laszarom ki milyen szervereken játszik tört vagy nem tört egyre megy, de igazi győkérség a mellett érvelni hogy erre a szarra nem dob ki pénzt mert bugos meg minden, és sajna ezt nem vagy képes felfogni. Egyébként nem jellemző rám a csordaszeellem kurva ritkán irogatok ide. -
Sg bug, patch mikor lesz? :D -
Lol a sebi üzenetére nyomtam a választ azt nem oda írja... -
Azért ez már undorító... -
És a nemzetközi klánosdi az smafu? Ahhoz meg alapkövetelmény az eredeti... -
Üdv emberek,csak beköszöntem! Mostanában nagyon elvagyok foglalva, munka meg közben elkezdtem az A korl. jogsit is. Sajna nem követtem a topicot, majd megpróbálok felzárkozni.. Addig is minden jót nektek
-
Picidio2 #86426 sztem
-
Picidio2 #86425 ja
-
felveszlek LOOOOL -
David2006 #86423 vegyél fel please most
-
David2006 #86422 na végre faszom beleverem!!!!!!!!
msn? -
Lesz ma meccs picidió????
-
Picidio2 #86421 ja
-
David2006 #86420 na csak azért hogy ne a mi hibánk legyen:
VAN ITT SOA-ás?????????? -
TS Zolly #86419 Aztán végülis tök mind1. Kinek a pap, kinek a papné. Csak nehogy azt gondoljátok, az itteni sok rankdedos ratyi átfog menni privátkozni, ahol mindent elöről kell kezdenie. Hisz az egész játéknak ez a lényege. Ölsz, foglalsz, pontot gyüjtesz és érte csecsebecséket kapsz. Nagyon sok kis hüjegyerek már abba hagyta volna ezt a játékot, ha ez nem lenne. Dice jól kitalálta, hogy tudná a játékosokat megtartani a játék melett. Ezzel. Csak nézd vissza a topicot, mennyi belinkelés van, hogy ki pont milyen izét szerzett meg. tele van. És ezek a játékosok ezért sem fognak átmenni privátra. Elöbb kezdték a csecsebecsék gyüjtését, mint valaki kitalálta a privatot a tört játékosok számára. -
haxoror #86418 Még mindig jobb mintha arról menne a vita hogy "Te kussolj mert én MASTER SERGEANT VAGYOK TE MEG CSAK EGY n00b COLONEL!!!!!!!44"
-
Polemius #86417
-
haxoror #86416 Nekem sincs meg eredetiben és nem is fogom megvenni mert:
1. nemérdekel a ranked, nem érdekelnek a hülye plecsnik meg ribbonok és nem érdekel a sok hülyegyerek aki tönkrebassza mások játékát a plecsnihajszolással
2. nem veszem meg amíg nincs normális support a játékhoz hanem bizbasz booster szarságokkal vakítanak meg szarnak az egészbe és a 2142-t fejlesztik inkább
Majd AKKOR megveszem ha kijön hozzá egy olyan mod amivel szívesen játszok, Bf42-t is csak azután vettem meg hogy kipróbáltam a DC-t és megérte mert nagyon hosszú hónapokig szinte az egyetlen játék volt a gépemen.
Addig is ha éppen van kedvem felmegyek törtre, bár kedvből egyre kevesebb van minden patch után :( -
Polemius #86415 Én gyártok ideológiát? Én tartom magam faszagyereknek?
Úgy látszik igen komoly szövegértelmezési problémáid vannak.
Olvass már kicsit vissza. Pont nem én voltam aki verte a mellét, hogy milyen faszagyerek, hanem lenézte azokat akik csak játszani, szórakozni akarnak!
Ha lenne egy csepp kis agyad, láthatnád ki volt aki csak az alkalmat kereste a kötözködésre. Nézd már meg miből indult ki az egész! Jaaa, hogy ahhoz el kéne olvasni az előzményeket? Az nem tetszik? Csak a beszólogatás meg a fikázás? A csordaszellem?
És nem én gyártok hozzá ideológiát sem. Kapjál már a fejedhez öcsisajt! -
van itt egy SOA-s? -
Amugy meg én sem játsom vele tul sokat max havi 15 órát mégsem érzem kidobott pénznek, a bfek mindig is bughalamazok voltak talán ez teszi őket érdekessé :). -
Egyet kell ertenem. Tegnap hivtak warozni CS:Source-n, es annyi technikai problema merult fel egyetlenegy palyan, mint az egesz BF2-vel eltoltott ido alatt. War utan kellemes kikapcsolodas utan bf2zni...