172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
JA
-
játszottam ma a késé szerveren valami HUN hydralisk vagy ki a szent szar képtelen volt késsel pisztolyal bánni erre tank apc és egyebekkel jöt és még ö csalozott engem. ha már csinálnak ilyen szervert akkor lehetne admin rajta ha nincs akkor felesleges szerintem igy müködtetni, ja nem =SAC=Kari néven ha nem [HUN]Kari -
Íme némi insider info kedvenc idegölőnk folytatásáról: Bf 2142 - ami jó hír, de nem meglepő: a srácok egyáltalán nem voltak elájulva a látottak alapján, ők is inkább a BF3-nak szurkolnak... -
nemtom milehet a hiba ,de én nemlepődök már meg semmin az 1.3 óta -
crow #86526 Persze az AF-ról van szó... :) -
crow #86525 Hello!
Ma megvettem a dobozos/kódos verziót a MM-ban.
Meg is jelenik a cucc a downloader-ben, de amikor a DOWNLOAD NOW-ra nyomok, egy hibaüzivel kilép.
"Error: 7049:605
Content is no longer available for download.
Servers maybe updating. Please wait and try again later."
Volt már ilyen valakinek? -
Razor copperheadot vettem végül -
Fuji Razert vett, de nekem holnap jön az MX 518-am :) -
Landor #86522 múlt hét óta 8-ról 9%-ra nőtt az sg hölgy tagjainak a száma..
-
nem adtak szabolcsban kaját? :) -
jó, mivel egyre populárisabbá vált az sg, ezért egyre többször lett jelen az a probléma, hogy nem mindenki utp kábellel a seggében született, de ez szvsz annyira azért nemvészes, mint pl egy ilyen kvázi full alapdolog, mint a bárányhimlő...
-
Horatio Bloom #86519 Gyűlölöm ezt a mocsok netkódot! Az előbb Sharqui-n összefutok egy mediccel a házak mögött, nosza kést elő (sniperként sok más esélyem nincs), hopp mellé ugrok, nyissz- porfelhő. Arrébfut. Nyissz-porfelhő. Lehasal, én a hátára ugrom, nyissz-nyissz-nyissz-nyissz-semmi majd újratölti a puskáját és gond nélkül lelő. Majdnem csúnyán helyben hagytam a billentyűzetemet 
-
És MX-518-ra esett végül is a választás? Ha igen akkor miért nem veszed vissza az érzékenységet ha TV-zel?
-
"tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire?"
hát bazdmeg ez itt sg-n islátszódik. :D -
csak 300 valamennyi, de spec most erre se visz rá a lélek :)
amúgymeg off:
lepusztultam kajálni, tvt bekapcsolom így 1 hét után: tv2 híradó: úristen mennyi szegény beteg bárányhimlős kölök van a korházakban, az oltás sajnos nem ingyenes, meg nemis kötelezé, így ez nagyon kényelmetlen helyzet...bla-bla...
nahmost mindenki tolta egyszer a bárányhimlót 1, max 2 napig szarvolt a lurkónak aztán annyi, mostmegmár tüsszent kettőt, és van egykis láza, ésmár kétségbe van esve mindenki...tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire? :) -
jaja tök sok tök érdekes dolog történt. olvasd szépen vissza mind az 500-700 hszt :D -
re, vót hétfő óta valami érdemleges? -
Landor #86513 #86512
lol... ;> -
valóban a dátum nem volt jó
ez meg sem fordult a fejemben
köszönöm! -
ne szivasd már!!
Én is teljesen kilennék!! -
hol van a EF címe ott? Lehet régi a dánlóder? -
Landor #86509 Countdown to relase 485 days? 
Lehet elállítottad a géped óráját..
..vagy a múltból írsz, és ott még meg sem jelent a game!!!
-
Sziasztok!
A gondom a következő: szerettem volna letölteni az AF-et. Követtem az utasításokat, a pénzt le is vonták a számlámról, de mégsem tudom letölteni. Mit ronthattam el?
A EA Downloader a kovetkező kép van:
Üdv. -
n003 #86507 ém példúl 2 méterre levő célpontotsem tom eltalálni a tévémmel ... kurvanehéz ám az!! :))) -
igy probálod leplezni h nem tucc tv-zni 

-
És a TV rakétánál valamiért megnő az érzékenysége szóval még egy álló tankot is nehéz kilőni... -
Megérkezett az egerem.Egész jó csak még nem állt rá a kezem:DSzóval most ingyenfregnek számítok:D -
Landor #86503 remélem szigeten kinnt lesznek megint
-
Elozo postokbol tanulva, ha ennyire raerek, inkabb irok egy dalt a szarrol, garantalt siker :) -
n003 #86501 félrene érccs nem akartam Bandinkát bántani .. csak egyiccipicit cinkelni ;))) -
en csak kitartonak hivnam :)
ha lany lenne, akkor meg remenytelenul elkeseredettnek :)
de nem mondok inkabb semmit, biztos csak mi ertettuk felre. -
n003 #86499 hmm
Ő 'A' problémamegoldó, Wolf kiscsiska hozzá képest!! 

-
Ezzel azt akarod mondani, megvetted az EF-et nem birtad mukodesre birni, ezek utan megveszed az AF-et is ?
-
dejónekeeed -
widrag #86496 az armored fury azért jó, emrt minden pályán kb 10tank van. és nem a pontszerzésről szól, mert nagyon-nagyok a pályák. nekem 2óra játék alatt kb 150pont jött össze benne, de legalább nem tkznak, csak a heliért :) -
Hehe,megvan az Armored,most töltöm Ea Downloaderről :)
remélem ez működni fog nem úgy mint az EF
-
Legalább jól érzik magukat. 
kisoff
Valami info van már az uj foltról? Mikor jön a béta? -
Kényszerrucit rájuk, meg napi 24 órás őrizetet! 

-
Ez nem a kánikula hatása!
Már régóta ilyenek. :D -
Mondhatnám :besz@rás amilyen hülyék.
Bizti a kánikula hatása.