172102
  • 79Alba
    JA
  • FCH kari
    játszottam ma a késé szerveren valami HUN hydralisk vagy ki a szent szar képtelen volt késsel pisztolyal bánni erre tank apc és egyebekkel jöt és még ö csalozott engem. ha már csinálnak ilyen szervert akkor lehetne admin rajta ha nincs akkor felesleges szerintem igy müködtetni, ja nem =SAC=Kari néven ha nem [HUN]Kari
  • dicehater
    Íme némi insider info kedvenc idegölőnk folytatásáról: Bf 2142 - ami jó hír, de nem meglepő: a srácok egyáltalán nem voltak elájulva a látottak alapján, ők is inkább a BF3-nak szurkolnak...
  • Kovács legény
    nemtom milehet a hiba ,de én nemlepődök már meg semmin az 1.3 óta
  • crow
    Persze az AF-ról van szó... :)
  • crow
    Hello!

Ma megvettem a dobozos/kódos verziót a MM-ban.
    Meg is jelenik a cucc a downloader-ben, de amikor a DOWNLOAD NOW-ra nyomok, egy hibaüzivel kilép.

"Error: 7049:605
    Content is no longer available for download.
    Servers maybe updating. Please wait and try again later."

Volt már ilyen valakinek?
  • Fsensei
    Razor copperheadot vettem végül
  • Danee
    Fuji Razert vett, de nekem holnap jön az MX 518-am :)
  • Landor
    múlt hét óta 8-ról 9%-ra nőtt az sg hölgy tagjainak a száma..
  • Yan
    nem adtak szabolcsban kaját? :)
  • joebacsi
    jó, mivel egyre populárisabbá vált az sg, ezért egyre többször lett jelen az a probléma, hogy nem mindenki utp kábellel a seggében született, de ez szvsz annyira azért nemvészes, mint pl egy ilyen kvázi full alapdolog, mint a bárányhimlő...
  • Horatio Bloom
    Gyűlölöm ezt a mocsok netkódot! Az előbb Sharqui-n összefutok egy mediccel a házak mögött, nosza kést elő (sniperként sok más esélyem nincs), hopp mellé ugrok, nyissz- porfelhő. Arrébfut. Nyissz-porfelhő. Lehasal, én a hátára ugrom, nyissz-nyissz-nyissz-nyissz-semmi majd újratölti a puskáját és gond nélkül lelő. Majdnem csúnyán helyben hagytam a billentyűzetemet
  • Templar75
    És MX-518-ra esett végül is a választás? Ha igen akkor miért nem veszed vissza az érzékenységet ha TV-zel?
  • Zs0lt1
    "tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire?"
    hát bazdmeg ez itt sg-n islátszódik. :D
  • joebacsi
    csak 300 valamennyi, de spec most erre se visz rá a lélek :)
    amúgymeg off:
    lepusztultam kajálni, tvt bekapcsolom így 1 hét után: tv2 híradó: úristen mennyi szegény beteg bárányhimlős kölök van a korházakban, az oltás sajnos nem ingyenes, meg nemis kötelezé, így ez nagyon kényelmetlen helyzet...bla-bla...
    nahmost mindenki tolta egyszer a bárányhimlót 1, max 2 napig szarvolt a lurkónak aztán annyi, mostmegmár tüsszent kettőt, és van egykis láza, ésmár kétségbe van esve mindenki...tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire? :)
  • Zs0lt1
    jaja tök sok tök érdekes dolog történt. olvasd szépen vissza mind az 500-700 hszt :D
  • joebacsi
    re, vót hétfő óta valami érdemleges?
  • Landor
    lol... ;>
  • Landren
    valóban a dátum nem volt jó
    ez meg sem fordult a fejemben
    köszönöm!
  • Swy
    ne szivasd már!!
    Én is teljesen kilennék!!
  • Swy
    hol van a EF címe ott? Lehet régi a dánlóder?
  • Landor
    Countdown to relase 485 days?
    Lehet elállítottad a géped óráját..
    ..vagy a múltból írsz, és ott még meg sem jelent a game!!!
  • Landren
    Sziasztok!
    A gondom a következő: szerettem volna letölteni az AF-et. Követtem az utasításokat, a pénzt le is vonták a számlámról, de mégsem tudom letölteni. Mit ronthattam el?
    A EA Downloader a kovetkező kép van:

Üdv.
  • n003
    ém példúl 2 méterre levő célpontotsem tom eltalálni a tévémmel ... kurvanehéz ám az!! :)))
  • Danee
    igy probálod leplezni h nem tucc tv-zni
  • Fsensei
    És a TV rakétánál valamiért megnő az érzékenysége szóval még egy álló tankot is nehéz kilőni...
  • Fsensei
    Megérkezett az egerem.Egész jó csak még nem állt rá a kezem:DSzóval most ingyenfregnek számítok:D
  • Landor
    remélem szigeten kinnt lesznek megint
  • alma2
    Elozo postokbol tanulva, ha ennyire raerek, inkabb irok egy dalt a szarrol, garantalt siker :)
  • n003
    félrene érccs nem akartam Bandinkát bántani .. csak egyiccipicit cinkelni ;)))
  • alma2
    en csak kitartonak hivnam :)
    ha lany lenne, akkor meg remenytelenul elkeseredettnek :)
    de nem mondok inkabb semmit, biztos csak mi ertettuk felre.
  • n003
    hmm Ő 'A' problémamegoldó, Wolf kiscsiska hozzá képest!!
  • alma2
    Ezzel azt akarod mondani, megvetted az EF-et nem birtad mukodesre birni, ezek utan megveszed az AF-et is ?
  • Zs0lt1
    dejónekeeed
  • widrag
    az armored fury azért jó, emrt minden pályán kb 10tank van. és nem a pontszerzésről szól, mert nagyon-nagyok a pályák. nekem 2óra játék alatt kb 150pont jött össze benne, de legalább nem tkznak, csak a heliért :)
  • bandika64
    Hehe,megvan az Armored,most töltöm Ea Downloaderről :)
    remélem ez működni fog nem úgy mint az EF
  • ZOLCHI
    Legalább jól érzik magukat.

kisoff
    Valami info van már az uj foltról? Mikor jön a béta?
  • item
    Kényszerrucit rájuk, meg napi 24 órás őrizetet!
  • mesor
    Ez nem a kánikula hatása!
    Már régóta ilyenek. :D
  • ZOLCHI
    Mondhatnám :besz@rás amilyen hülyék.
    Bizti a kánikula hatása.