172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #86769 de repülővel jól tudsz zuhanni ,de az ejtőernyős dolog Peninsulán nem volt 1szerű ,beszartam a röhögéstől.
-
Landor #86768 lol
-
nem, én egyáltalán nem szoktam hazudni, maximum csak nemmondok igazat ;)
jaja amúgy fasza kis köröcskék voltak, bár nagyon azért nem tagadhattam le, hogy már egy ideje nem játszottam :D -
Király, sikerült! Köszi szépen! De lenne 1 problémám...igaz, hogy 32-en vagyunk, de a pályák ugyanolyan kicsik, mint a 16-osnál! (pl. Gulf of Oman-nál vagy micsodánál nincsen anyahajó, csak a szárazföld!) Van erre valami megoldás? -
hát nálam x52 helyett valszeg inkább egy trackir okosítódna be, bár ezis odébb van :)
igazából az fogott meg, hogy armed assault támogatja elég szépen...sarok mögül mostmár tényleg úgy nézel ki, hogy kinézel a valóságban is :) -
semelyik, csak probáltam vicces lenni
-
Mert Joe hazudik!!!!! :P
Zs0lt1 egyébként ma délelött és most kurva jót játszottam a GSBF2(Joebacsiekkal) és a EA HU I-es servereken. Nagyon élvezetes és pörgős játék volt.
-
Én letettem a 4-esről ... megpróbálok egy 3 pro-t szerezni használtan ...
Most lett 46 ropi a 4 ... az kicsit derága nékem :( -
13 percig legalább meg lehet vizslatni kényelmesen az összes porszemet a trackIR4-el a pilótafülkében :) -
az összes :(
a májkroszoft felvásárolta az összes bf modkészítő csapatot, mert a passziánszt trilógiává akarja bővíteni...sajna ez a büdös nagy helyzet :( -
Ez most nem lesz Lock on OFF b+ :DDD
Joe: Dcon a tökéletes megfogalmazás mert mások készitik ;) -
melyik lett cancel bazzeg? -
... ezménemvanbenneaDCtopikbanagybetűkkel????
Shit ... Mindegy, jön a BS nekem, aztán körberöhögöm a kopterlámákat ...
OFF: Árkád szar lesz, KA-50 hidegindítási process 13 perc ... Most láttam rólla videót ... Komoly lesz :) -
dc canceled...sajna ez már rég nyílt titok :(
köszi gerzsi, hogy levetted a vállamról a bejelentés terhét :D -
most mondjam azt hogy leáltak a fejlesztésel? :DDDD -
Na majd a POE fog neked tecceni én látom :)
Én is ezeket várom már nagyon ... POE, DC, FH ... -
háya evvan, majd a bf2142.
nna jó ez viccnek is rossz :DDDDDD
egyébként én néha szoktam bf2-ni, csak inkább megyek külföldi szerverekre, mint honi szerverekre, mert pl az FTA vagy a TiG klánok szerverein kurva jókat lehet játszani, bár azért is szeretek oda játszani, mert még bfv-s wa koromban megismerkedtem velük és iszonyat jó fejek vannak mind2 klánnál :-) -
Bakker ... éfél óta itt lógok és el is felejtettem ...BSZN SigS :) -
Mostmár faszányos!!
:)
-
Jaja :) Sajnos Ti már nem nagyon operáltok BF2-es közegben ... :( -
nah felkapcsoltam a lámpát a felirat mögött, mosmá remélem a diszlexiásokkal is kompatibilis :P
yan:
majd heggesztek neked nagyméretű logot, ha ez a vágyad, de ezt vedd vissza, mer nagyoncsúnyán pixeles :) -
Hülye, spames, újrucival villogó kordások :D -
n003 #86747 de ;)) -
mert nekem vastagabb van... mindenböl
;)
(Daminak ment) -
néémáá csak nem te is kord(h)a gyuri fan klub tag lettél? :DDDD -
Ne a felső beállításokat változtasd, hanem az alsó 4-5 sor elől töröld ki a "rem" tag-et ... és kész is ... -
Bééééé lehet kápni a kis lompost! ez a logo máig az egyik legegyszerübb és mások által "kopintott" mechanika öröké élni fog :DDD -
n003 #86742 -
Szvsz 120x20-ban jobb ... nagyon széthúzza a nevedet :)
De jó rucitok van ... a végén kiderül hogy a fél topic csaláttag :) -
enyém szebb 
(mert Yan van rajta) -
n003 #86740 yipeee vazze éneis átőtöztem :DD köcce Dzsótata :DD
de előnye ennek a logónak hogy nem ojjan kinyílóbecsukódóvilLOGO :DDD -
nem csak neki ;)
thx Joe, jó lett
-
Viszont annál több amcsi katona a háttérben! :)
Joebacsi az ok hogy ne legyen hangsúlyos a névhez képest de, hogy szinte alig látszódjon az azért nincs rendben! ;)
(építő jellegű kritikának szántam :P ) -
épp az a lényeg, hogy az kevésbé legyen hangsúlyos a névhez képest, mert így jobban kijön a különbség a tagok között, és nincs az, mint pl a ratyi trsnél, hogy mindegyik ugyanolyan :D
bár a tetves optimalizáció miatt tényleg kissé jobban kifakult, mint kellett volna...majd kitalálok még rá valamit :) -
Császtok!
Botokkal szeretnék játszani SP-ben, de nem csak 16-al, hanem 32-vel, vagy ha lehetséges akkor 64-el! Találtam megoldást erre a FAQ-ban, de sajnos én bármit álllítgatok a AIDefault.ai-ben, ugyanúgy csak 16 személyes a "szerver". Valaki megtenné azt a szívességet, hogy átküldi E-Mailben a MÓDOSÍTOTT AIDefault.ai fájlt és akkor én meg bemásolnám a helyére. A lehető legtöbb bottal szeretnék játszani! (asszem 64 a max, de lehet, hogy SP-ben csak 32).
Előre is köszönöm!
E-Mail címem: [email protected]
Üdv.: Csuhai G -
Vagy világosabb ... de legalább így is már van saját rucink :)
-
Az RDHA felirat lehetne hangsúlyosabb! -
Barnee16 #86732 Bocs. -
Deqwator #86731 de gizda a rucid -
és üzenetküldési kényszer?
(az utóbbi 3 simán mehetett volna 1 hozzászólásba...)