172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Esetleg a végére még belehetne tenni :,különben anyázás és kivégzés lesz :D ! -
-
-
Így? -
na vegre valaki a nagyvilagban elgondolkodott ezen, nem is olyan jok a repulok iranyitasai.
Itt a darkstar angol demo.joyyal pont ugy mozog, ahogy en atalitottam a bf2ben anno helit/repcsit. Elsore biztos mindenkinek idegtepo lesz, de megterul a befektettt energia :) 3d-s joy kell hozza. ki lehet probalni
-
Úgy látom,már folyamatban is van :D ! -
nemártana -
az asztalra kidobálás az 1.3peccs től függ elvileg kijavitják az 1.4el
amugy az 1g ram kell a játékhoz -
Na akkor azt hiszem ez a post mindenkit ráébreszthet arra, hogy írjuk bele a bannerba kibaszott nagy villogó betükkel, hogy warezzal nem foglalkozunk!!!!
Mert röhej hogy kezdenek itt elfajulni a dolgok. Értitek leugatja ez a kis csíra KLegényt mert legális úton próbálja kipróbálni a játékokat ez nevetséges.
Betelt a pohár!
Valaki hegesszen gyorsan egy bannert! -
Gabor970 #87080 szasztok! Nos vettem még egy fél giga memót, hát sajna az asztalra kidobálás nem függ a 1/2 v. 1 giga mérettől. Viszont valóban gyorsabban tölt be a játék. -
Gabor970 #87079 szasztok! Nos vettem még egy fél giga memót, hát sajna az asztalra kidobálás nem függ a 1/2 v. 1 giga mérettől. Viszont valóban gyorsabban tölt be a játék. -
kiskoma ,igyis megvan akármeddig
lehet neked nemjutna eszedbe a cdkulcsot leirni
amugymeg nemvagyok kemény csak egy kicsit okosabb nálad... -
Nah, ujabb idiota maszott ki a kovek alol... -
pfu
kemény vagy
inkább kivezsed könyvátbol minthogy leszedd és meglehetne akármeddig full ingyen :S -
nekem nincs másolt játékom
ha nem akarok megvenni egy játékot akkor irány a könyvtár és kikölcsönzöm és máris van eredeti játékom:D -
Just fuck it and have fun :DDD -
Faszom a mod updatekbe... egy eve nezem a kepeket meg a videoket, de jatszani egyikkel sem lehet kiveve a bugos usi-n kivul... -
na így már más
-
Egy „kis” mód update -
n003 #87070 jóvanna .. nekem is sok warezos játékom van de ezek a játékok annyira nem érdekelnek hogy hónapokig jáccak velük .. és azért 8-10 óra játék nem éri meg a 10k pénzet a magyar bérekhez viszonyítva :( -
engem az 1.3 előtt egyszer sem dobott ki, úgyhogy a peccs után kissé meglepődtem, majd dühöngtem, majd rezignáltam vettem tudomásul, msot már csak az 1.4-ben reménykedek
-
n003 #87068 hmm de ahhoz tényleg rendbe kéne rakniuk a gémet .. nekem pl 1.3 előtt még tavaly ősszel dobott asztalra (de az windózhiba volt) most az alap 1-2x megcsinálja !! :(( war alatt soha nem vót problémán egy kis lagon kívűl de rökktön első war felvezetőjében asztalt kaptam .. igaz utána végignyomtam ... de mint olvassuk én még a szerencsésebbek közé tertozom :(( -
most úgy csináltok, mintha ti sose "szereztetek" volna be biztonsági másolatot
-
és ja -
azért nincs kiirva mert nekünk természetes hogy megvesszük... -
Nagydög #87064 Kulturalt valaszra leginkabb 40K posttal korabban szamithattal volna, mikor meg csak ketszazszor kerdeztek meg, hogy lehet torttel jatszani, itt meg ott. Egyszeruen kib....tt unalmas ugyannarra a kerdesre valaszolni, kulonosen hogy a kerdezok egy resze az egeret sem tudja megkulonboztetni a videokartyatol. -
Ja, meg BF2 után kicsit műanyag... Pl a ragdoll, a tankok lövése, a karakteranimációk sokkal jobbak lettek. Az ilyen kis apróságok miatt én már nem szívesen játszok vele. De a dzsungel hiányzik nagyon... -
Én még ma is szívesen Vietnamoznék, annak volt a legjobb hangulata + pályái...
de nincs mán szerver:( -
Akkor inkább ne nyiss jósdát.
A negyvenkettő sem halt meg a vietnám miatt, pedig az még többet is tudott, mint az előd.
A 2142 meg még szar is lesz. Ne gondold, hogy hatalmas kihalás lesz itt augusztusban... -
n003 #87060 1re nemtok :(
2: van amikor 2-3 nap mire megadja a plecsniségeket :(( -
Segítséget kérek 2 ügyben is!
1.Euroforce kifizetve, letöltve, nemindul: aszondja nincs is meg...
2.nem kapom meg kitüntetésem+ 2 veteran medalt knife+pistol, elő sem léptet! mér? ésss mikó?
ExonWaldez
előre is TX -
ez télleg jó
-
Ez tetszik nagyon:
"Kill with friendly mines and claymors is ON
Teamkill with mine - is not teamkill - attacker no minus score, victim -2 score, watch friendly mines!"
-
én bízom a szent 1.4-esben (összetett tenyérrel imádkozik) 
tényleg már csak egyet szeretnék, hogy ne dobjon ki az asztalra, aztán hagyják békén az egészet és hegesszék a 2142-es hivatalos modot.
-
Hülyeség,hogy nem lehet 1.3-as patch-el tört serveren nyomni.
Az Antik serverek pl ezzel mennek.
A játék keresőjébe írod: antik -
n003 #87054 amúgy ha eddig nem vetted meg szerintem már neis tedd :(( nemsokat jósolok már a bf2-nek :( pedig qrvajókis gém lehetett VÓNA! de sajnos a javításokkal egyrerosszabb lett -
n003 #87053 és volt is mán itt ezzel kapcsolatban témázgatás és persze meglehet érteni a warezolós emberkét is - nincs rá lé, nemtudja teccik-e, csítet is akar próbálni, stb ;)) -
Mellesleg egy dologban igaza van a srácnak! Qvára ki kéne írni, hogy NEM FOGLALKOZUNK WAREZZAL! Utánna már lehetne ugatni...
JOE! Mekkora ez a banner? megcsinálom a warezos képet... -
jó hát erről lehetne vitatkozni. -
mindjárt megnézem mennyibe kerül a játék, régen akartam is klántag lenni csak aztán sok volt az elfoglaltság aztán gondoltam ugyse lesz idő rá, aztán nem is vettem meg eredetibe.