172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Más írt a nevemben. 
Joe én is köcsög akarok lenni!!!!!
-
A KK az a "KisKöcsög"-re akar utalni!
+ hogy nézne ki három KKK betű a logónkban. Még azt hiszik hogy egy bizonyos faj gyűlölő klánhoz tartozunk!
-
Deqwator #87246 ha meglátom hogy gyülekeztek a Terézkörúton esküszöm felgyújtalak titeket 
-
Az nem lehetséges te még nem érted el azt a szintet!
:D -
n003 #87244 akkor szótagolom: k ö c s ö g k ö r !! hol marad a logoból a kör????? -
"Ez a BF2 topic, maradjunk ennél a témánál jó?" -
LOL :D -
Héé joe nekem is kell köcsög, mert törlöm minnyá a háeszeiteket!!!
-
! -
igy már minnyárt jobb:D
átvesszük az uralmat hamarosan
-

-
Deqwator #87237 azta kuva gyülnek a kk-k ,ez nem jó 
-
LoL -
nyah itt az idő, hogy kibővíccsük szervezetünk működését, és ezen kereteken belül az első lépés, hogy vizuálisan hirdetjük az igét:
törzstagok KK uniformisa:
illetve tiszteletbeli tagunk speciális, "törött félköcsög" illetve esztétikusabban "nemkötsögdeazészeressük" uniformisa :D
KK for vörd dominésön! -
köszi megyek éskipróbázom:D -
Jólvan meghúzom magam, nem szóltam, csak hagggyatok.
-
Lehet hogy Running ezzel a hozzászólással pályázik a tagságra:D
-
A 3. körben dőlt el. Addig csak 90 pontot gyújtöttek, még megoldható lett volna. De nem jött össze. A negyedik kört már igazán meg sem akartuk nyerni, csak "testileg" voltunk ott, azért lett nagyon csúnya. -
Apropó ha már témánál kell maradni miközben a "köcsög" szó és a BF2 kapcsolatát vitatjuk, Ezek a köcsögök mikor aggyák mán ki az új peccset???
Kicsit unalmas már a single ...
Erről jut eszembe ... Tört játékkal hogyan tudok Singleben 64 fős Ranked szervert indítani?

-
Rosszul csinalod. Elmondom a frankot:
- Mesterlovesszel csak ugy lehet, ha elobb bekered a szel es tavolsagadatokat a loveszparodtol, ezt a gep elejen levo gombbal teheted (az van rairva h. POWER, erted), ha nyomod 4 mp-ig akkor megjon a jelentes, de neha elsotetedik a monyitor mert akkor nem jo a loves.
- Azt ugy kell hogy csakis MESTERLOVESZ-el hatolsz es lerakod a gyalogsagi aknat (klelymore? nem tom hogy kell irni), es akkor a fenti modszerrel kozelitesz akkor nem kicsik!!!!!
- Granatal csak akkor tudsz fajja (nem tudom h kell irni?) leni ha MESTERLOVESZ-el vagy mert akkor meszebb dobja el. csak nyomni kell a masik gombot a gepen a negybattyam mondta hogy a reset-et.
- ugy kell csatlakzoni hogy elinditod az aset es beirod hogy 127.001 (valami ilyen volt) es akkor csatlakozik! -
na jó te is lehecc kisköcsög 
-
én nem vagyok még az
-
oké igenis
hogy kell közeliteni mesterlövésszel? a szerveren azt mondták hogy alt/f4 de azzal nemment ,valamiért kilépett a játék:(
ÉS hogy van az hogy mindenki lelő engem pedig én bujkálok és ők meg olyan picik és nemtalálom el őket
amugy gránáttal hogy kell nagyot dobni? mindig leesik elém
jah amugy tört a játékom és szeretnék egy lant csinálni (BF2warezalan) és nemtudok hogy kell? lehet az a baj hogy csak egy gépem van és nemtudok csatlakozni magamhoz? pedig elég hajlékony vagyok. -
Deqwator #87225 itt már mindenki kisköcsög csak én nem -
berakod a telepítő lemezt, és csak a pb-t rakod fel róla. asszem :) -
én is áldásom adom rejája
máris négyen vagyunk:) -
Ez a BF2 topic, maradjunk ennél a témánál jó?
-
Szal szerinted BB köcsög? ;) -
Majd Klegénnyel meg Joebácsival megbeszéljük azt lehetsz tiszteletbeli KisKöcsögKör tag!
Tőlem már kaptál egy szavazatot, úgyhogy már csak egy kell! ;) -
pedig annyira gyúrtam eddig is :( még messze vagyok? -
kicsirobi #87218 Sziasztok.Mi van akkor ha elfelejtettem feltelepiteni a Punkbustert?Nem tudok,neten játszani.Hogy tegyem fel újratelepités nélkül? -
Megnéztem CB-n az eredményt és nem volt túl szoros sajnos. De azért kiváncsi lennék én is egy bővebb beszámolóra hátha tévedek. -
-
n003 #87215 ésha tikteket elp...tak akkor a 7th-t is?? ezt a következtetést miből vontad le??
-
Néhány CB-s emlék a GVI kiváló csapatáról.
Itt a link..... -
milyen ügyek vannak manapság?
-
Steve79 #87212 Fogadjunk hogy Kosi megint nincs képben a Horda ügyekben mert ő is csak a KisKöcsög címre pályázik :D -
18+
Egy néger hapsi dugja a pék feleségét. Egyszer csak
hazaérkezik a pék, előveszi a péklapátot, jól hátba vágja a négert. Mikor harmadszor is hátba vágja, az megszólal:
- Kösz öreg, most már tövig benne van.
-
ArMs nagyon kemény csapat csoportban minket is elpicsáztak. -
Mit röhögsz hüje kosi, holnap mi is bukunk mint állat antik ellen, infbe.