172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
pffff x)
sztem Xfire-el,azzal a legkönyebb most :) ;) -
lol,kezdjük a bfet?:D

-
Nagyítóval!
-
jah,nbem tre,hanem te:) -
Vegetto #87603 Hogy keressek ilyenekre? -
jah,amugy mehetsz cs-z ni...ahogy for fairlane mondana,tre vagy a faszfej:)legfeljebb megharagszol:)leszarom:)en csak nevetek ezerrel:) -
ööö olyanra próbáltál keresni,h.city maps only,vagy csak city maps?:) -
nekemisazt:D -
jah,mesreszt,ha valaki beirja,hogy:bocs,kes pisztoly,akkor kilepek a rakba)
gyujtogessek a faszlamak a fraget,elvegre sokat segit cb-n -
Vegetto #87598 Hi. Tudtok olyan szervert ahol csak varosi palyak vannak? -
Neked milyen helyesírási hibád volt? :D -
-
hö ha ez nekünk szólt,akkor thx
Landor a PMre:
-
1.kabbe:)
2.masreszt igazad van:)
3.mi a faszert van tank a kurva jatekban bazze?(ez az alabb szolonak,nyilvan ertelemszeruen,persze be vagyok baszva:) -
Tényleg! :D
-
crow #87592 Írta már valaki, hogy tölthető az 1.4 béta? -
Landor #87592 el van nézve 
parszt
-
Elnézést kérek mert nincs olyan névelő hogy "azt" én pedig használtam.
Ezt új nyelvtan tanáromtól tudom Landortól!
Köszönöm neki! ;)
:DDDD -
crow #87590 Írta már valaki, hogy tölthető az 1.4 béta? -
Nyugi!
Be van baszva mint ilyenkor általában! :)
Nem is ő lenne ha nem lenne illuminált állapotban! :D -
Értem nektek lesz warotok.
Hajrá nektek!! -
Jaj bocs -
Nagyon meghaladja az inteligenciádat és az alkalmazkodóképességedet, hogy a 100 szerveren az 5000-ből ne tankozzál?Neked kéne CS-zni... -
Remi Figoék elpicsázzák Zidanékat. -
hö,ma meccs lesz?lol -
meg en leszek lebaszva vazze,mert szeretwk tankozni...hat en kerek elnezest faszlama -
menjel cs-zni bazmeg a bf lenyege:taktika+sok mindenfele jargany...hat menjel gyalogahboruba...ajanlom a wolf3d-t:) -
Zsír az új pihi helyünk! :P -
Running biztos készül a cb meccsükre! :)
Amúgy a GSBF-es srácoknak megköszönném ha levennék a bann-t rólam amit azért kaptam a servertől mert admin hiányában (volt fent GS-es arc de vagy nem volt admin joga vagy csak utál engem :) karkandon a hotel alól kiszedtük a srácot TK segítségével illetve írtam neki egy kis monológot amiben nem volt csúnya szó mert direkt figyeltem rá (azt lehet hogy mégis becsúszott de nem hiszem).
De ezért cserébe mert megpróbáltam segíteni az ellenfélnek, hogy tudjon normálisan játszani kaptam egy bann-t a servertől.
Őszíntén szólva a szívemre vettem egy picit!
-
nem kék ts-re jönni??
mindjárt nyóc! -
Senki se tudja a választ a Project realitys kérdésre? Hogy kell használni az artillery-t meg hogy tud adni a support tápot a többieknek? -
lol,írtam egy hsz-t,abból 2 lett,mondom visszavonom,de min2t visszavonta :)))
szóval: mobilos állaccságok :D
-
A fél brigád általában az ... de addig is élvezkedik ... a másik meg hogy ezekkel vannak tele az inf szerverek ... nem tudsz bejutni ... -
amúgymeg én nagyon egyszerűen megyek ilyenkor specopssal azt bumm:D -
Nem ... Hagyjad az ASE-t, XFire-t telepíts, 1.3 óta ASE nemmén ... -
Á ... faszt ... 12 órát zombultam, hazajöttem ... általában a szabad 1-2 órámban inkább Inf szervereket keresek, én gyalogkakukk vagyok ... De az ilyenek miatt hanyagolom az online játékot ...
És még rinyál is ... Faszom, bemegyek 12 óra szopás után egy kis fungémre és 5 percenként pause van mert valami majom vigyorogva beronygyol a tömegbe tankkal ... kell a hátamnak az ideg ...
Nem nagyon szoktam csúnyán beszélni meg káromkodni, de a múltkor csúnya beszédért dobott ki a PB UGYANERRŐL a szerverről ... és vajon miért?
Ezért ... -
Ha felrakom a Battlefildet akkor az All seeing eye-ben rögtön tudok serverre kapcsolodni nem kell semmi más hozzá? -
lol,nem vagy egy kicsit ideges?:) -
Qrvára igazuk volt ... ott a sok tajparaszt MINDEN only pistol and knife szerveren, akik még csak a WASD betűket ismerik, meg a számokat és örülnek hogy a sok killre verhetik esténként, berongyolnak 5 percenként tank + APC meg minden és elbasszák a FUN game-t ... Meg basszák fel az adminok és a játékosok idegeit ...
Én Bannoltalak volna a picsába ... Tanulj meg olvasni vagy menjél az általad ajánlott helyre mert képtelen vagy az olvasásra ... meg pont az egyetlen only pistol szerveren akarsz tankozni ... Nem találtál többet vagy mi?
Vagy így könnyű freggelni? Ja tényleg ...

-
hijja kibasztak valami magyar szerverrol,mert beleultem egy tankba...aztan latom,kes pisztol;y szerver...na menjen a kurva anyjaba,cs-zni az ilyen..;.zero tolerancia...:)