172102
  • DummyBoy
    Running ... Asszem mekkő halyónom naccságod előt ...
  • joebacsi
    running bameg
  • joebacsi
    running bameg
  • atwe
    magyar csapatként a LoB három győztes összecsapást vívott. Az orosz RUM -ot 1475-314-re, az ugyancsak orosz STORM -ot 1075-826-ra, végül a francia DCFR csapatát 1185-288 arányban verték meg. 11.-ik helyen vannak.
  • Fsensei
    A LoBosokról miért nincsenek hírek?Elég jól nyomják a 32-es conquestben
  • Beers
    Reméljük kielégítő volt !
  • Fsensei
    ja és TerraneG-nek mondom hogy infantryba nem kaptunk ki a 19IL-től csak véletlenül valaki roszul írta be az eredményt és screenshot meg nincs róla szóval nem tudjuk megváltoztatni...
  • BurnBaby
    na meg így nekem is volt vmi háztartási kexuális élményem ,)
  • syscoHUN
    Nekem a gozolos vasalo okozott nemi +lepit.
    Jo par evvel ezelott amikor meg nem nagyon voltak ennyire divatban ezek az atkozott gozkifuvasostologatosmelegitolap cuccok,volt nekunk egy patinans darab,aminek raadasul valami tervezozseni egy halom femet tett bele a talpan kivul ha jol emlxem akkor eppen a fogantyuja volt meg fembol.Amig feltoltottem vizzem es bedugtam semmi gond nem volt vele,hanem amikor ki akartam vasalni az ingem akkor ert a kellemes +lepi.Ugyanis sikerult egy kiadosat szkandereznem a 220-al.Termeszetesen o nyert.Mondanom sem kell,hogy egy fel oraig utanna elegge kellemesen zsibbadt a jobb karom.Azota kicsit fenntartasaim vannak eme szerkezettel(bar ahogy elnezem a nagyresze mar muanyag,de vasalni azota only dry,vagy sehogy)
  • DummyBoy
    Az évek alatt megegyződik az ember ... Néha olyan dolgokkal találkozom, hogy régebben dührohamot kaptam miattuk ... ma már csak csendben mosolygok ...
  • Me0w
    Meg jo hogy nalunk nincs ilyen... en nem vagyok tulsagosan turelmes tipus...
  • haxoror
    A "szakikat" (tisztelet a kivételnek) már én is úgy kezelem mint a hülyegyerekeket, tényleg van abban vmi hogy a hülyeség magabiztossá tesz :/
  • Kovács legény
    az elő élményem az áramval a kedvenc vukkos lámpám szétszerelésekor volt ovis, persze bevolt kapcsozva hogy lássak is:)
    (aki még kispöcs annak elmondom hogy az izzó belsejében volt a vukk és ő világított)
  • Yan
    dejó lehetett az áramnak ;)
  • syscoHUN
    Gombvillam keszites hazilag rlz.
  • DummyBoy
    Ugyan ... van ilyen ...

Biztosan mindenki ismeri a (Ez urban legend sztori ...) takarítónéni az intenzíven mesét ... Nállunk ez ipari porszívó vs 5 összeszerelő állomás + az én monitorozó gépem-el történt meg ... Jött a néni porszívózni, hozta ArtuDitu-t, bedugta az első konnektorba, bekapcs ... semmi ... kikapcs bekapcs ... megint semmi ... a háta mögött lévő 6 munkaállomáson egyszerre beálló sötétséget persze észre se vette ... Ha fentről nézted, egszerű volt megtalálni a takarítónénit ... ott kellett keresni ahol elsötétedett az összeszerelőrészleg :)

De ő nem tehet rólla ... bezzeg a jóképességű "villanyszerelőink" ... valaki megnyomta a piros gombot, majd újraindításkor nem figyeltek oda és lenyomta a kismegszakítót a renccer ... De olyan magasan volt hogy nem volt olyan létránk ezélt szóltak a "villanyszerelőknek" ... kijött 2 "szakember" hosszasan vizsgálgatták a problémát majd az egyik tartva a létrát a másik elindult felfelé ... Fent kismegszakítók, szám szerint 16 ... ebből 15 az egyik irányba áll ... 1 pedig eltér a többitől (Értelemszerűen ugye ...) Elhangzik "A" kérdés: "Melyik az?" mire a másik "Próbáld ki!" ... A "kolléga" kiválasztott egyet a 15-ből majd azt is lekapcsolta ... "Hopp, ez nem az ... következő ..." a 3-nál már 4-en üvöltöttek neki, engem mag ott csitítgattak, ki ne rugjam alólla a létrát ... 3 komplett sort lőtt le ...
  • Deqwator
    szegény gép
  • HTS s3rg1nh00
    nekem egyszer ezt a gépet,ami most van(ill.logikusan csak egy részét)sikerült áram alatt szerelni,mert csak vmit be akartam dugni a gép belsejében(winyót talán...de nem rosszra gondolni:)),és ugye előtte tápkábel ki,majd utána tápkábel be...mikor bedugtam a 220ba,úgy megb...ott,hogy lefejeltem,az asztal alját :)))
    ja igen,és a művelet később egy táp+CPU+lap cserével végződött...
  • Me0w
    Az ilyen faszmajmokat kene agyonverni...
  • mesor
    Nem legendák mert ezek mind megtörténtek!
    Logikusabb lett volna a szappanhab, de faternak akkor öngyújtó volt a kezében és a mai napig nem tudom mi vitte rá arra hogy meggyújtsa. ;)
  • koschwarz
    én eccer a felső konnektor helyet az alsóba dugtam a vasalót. de nem történt semmi.

• joebacsi
    asztalosok rulz :) (csak toody ne olvassa a topikot, bár nemszokása :D)
  • syscoHUN
    Ezt a szivargas dolgot nem szappanhabbal szoktak +nezni?
    Szerintem kicsit biztonsagosabb mint az ego gyufa.
    Eleg jok ezek az urban legend-ek.
  • Deqwator
    én kiskoromba soha nem játszottam az árammal ,de viszont én 1 nagyon drága gyerek voltam.
    Feküdtem az ágyikómba és egy 100 ft-os a kezembe ,bevettem a számba és fordultam 1et ,sikerült vörösödöm anyámék fejre állítottak és elkezdtek rázni ,levegőt nem nagyon kaptam ezért anyucim lenyomta az ujját a torkomon és így lenyeltem egy százast;)kellemes élmény
  • DummyBoy
    Miiiii?????? ÖSSZESEN!!!!
  • DummyBoy
    Fősulin Tévéadó méréséhez 3 ember kellett ... 1 állítgatta az adót, 1 mért, 1 meg folyamatosan figyelte őket egy másfél méteres parafa kampóval a kezében, és az volt a feladata, hogy ha történés van akkor basszon oda egyet :)

Na lekközelebb neked is így kell mosógépet szerelni :)
  • joebacsi
    le vagy fel?
  • BurnBaby
    nem hiszem. reggel hazajöttem, azóta nem nyúltam hozzá, csak kerülgettem.. végül felhívtam egy szerelőbácsit, holnap rendbeteszi mosómasát... :)
  • DummyBoy
    Nem akarok kötözködni, de mivel a net átviteli sebességét vagy kb/sec vagy Mb/sec ben adják meg (gyk: b=BIT), ezért szvsz nem olyan bonyolult ezt kikövetkeztetni ...

(Bár a szakmában mindenhova oda kellett írni a megfelelő mértékegységet, mert anélkül bukta volt, ez igaz, itt azért ne kelljen már ezen görcsölni ...)

De hogy eleget is tegyek a kérdésednek, leírom szépen ...

Százhuszonnyolckilobitperszekundum
  • n003
    igaz nemmindegy ;)))

érdekesség!!! az SI mértékegységrendszer ugyebár a sebességet m/s-ban adja meg tehát ha egy sebességtáblát lácc és nincs megadva a mértékegység akkor hivatalosan m/s-ban kellene érteni az oda leírt értéket!! :DDD
  • mesor
    Nekünk nem volt szémítógép gyerekkoromban szal' valamivel el kellet ütni az időt!
  • Nagydög
    A szakemberek mindig is veszelyesek voltak. Nagyon kell figyelni rajuk, mert nem kerdeznek, csak cselekszenek, aztan ko kovon nem marad. Nalunk a multkoraban beballagtak a komuvesek a szerver szobaba, mert falat kellett bontani. Hoztak a ket emberes utvefurot, aztan bedugtak az elso konnektorba, ami a kezuk ugyebe kerult. A bo felmillios Fiskars szunetmentes majd tiz masodpercig birta a gyurodest.
  • DummyBoy
    Hugom karácsonykor játszotta ezt el, csak kötőtűvel ... még járni se nagyon tudott ... a család nézi a TV-t, szépen világít a karácsonyfa, minden idilli ... anyám keresi hogy hova tűnt a kötőtűje, hugom éppen négykézláb rallizik a fa körül, eccer csak felült, megjelent a kezében az ominózus kötőtű , Anyu rászóllt hogy tegye le azonnal majd hugi a lehető leglogikusabb helyre tette ... a konnektorba ...

Az események felgyorsultak, Faterom oda akart ugrani megállítani ... én is, öcsém is ... (Közben kismegszakító le, töksötét ...) csörömpölés ... bőgés ... nyöszörgés ...

Fater vitte a sütivel terített dohányzóasztalt, öcsém nekemesett, én meg a fának ... persze minden borult mindenhova ... Anyukám akkor még dohányzott, és gyorsan meggyújtott egy gyufát ... El tudjátok képzelni a látványt ...
  • HTS s3rg1nh00
    igazi szörvájvör az úr úgy látom :)
  • n003
    18éves koromig apámmal szereltük a '71es kiadású bogarunkat (nagyonutáltam hogy mindig van mit csinálni rajta egy évben kb 5-6 alkalommal szedtük ki a motort!) mert hogy nem kell ahoz szerelő ... egyik hétvégi programnak a nagymamlátogatás volt betervezve és előtte pénteken este kb 3-4órán át azon voltunk hogy egyáltalán másnap eltudjunk indulni, másnap anyám beszól hogy méé nincs rajta a dísztárcsa az autón ... faternak érdekes lillás színe lett meg dagadtak az erek a halántékán :))))
  • Beers
    Látszik,hogy nem próbáltad a 24V = feszkón a grafit ceruza belét!
    Állat ívet húz!
    Mi ezzel szórakoztunk anno,meg a nyákmaratásnál az aprópénzel :D!
  • mesor
    Ja érződik azóta valamiért gyorsabban futok mint a villám! :DDDD
  • mesor
    :D

A másik amikor nagyanyáméknál egy égőre kötöttem vezetékeket és megakartam mutatni öcsémnek milyen jól villágít ha bedugjuk a konektorba. Pillanatra felvillant nagy durranás bizti le, öcsém megdöntötte 100m síkfutás rekordját én meg utánna és próbáltam a kezébe adni az égőt a vezetékkel, hogy rátudjam fogni a dolgot de nem vette el. Persze amikor jöttek be a szobába, hogy mi történt én mondtam, hogy a 4 éves kisöcsém volt az, de senki nem hidte el nem tudom miért... :D

Mák volt hogy nem robbant bele az arcomba az égő. :)
  • Deqwator
  • Me0w
    128k az mi? kbit vagy kbyte? Tanuljatok mar meg leirni...