172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Télleg Fuji, majd átküldöm a képeket a multkori gyakorlásrol :DDDDD -
Én most tüöltöm fel a képeket.van 40:D -
Jó a banner! csak a BF feliratnál vmi nem stimmel :) -
azaz mind a 4et :) -
Ma GSbf2-n 4 külföldi srác statpaddolt, Vibri kolléga hivta fel rá a figyelmem, odamentem, és mire -52-nél jártam kibannolták mind a 3at :) -
Polemius #87839
-
Én már küldtem :) -
Polemius #87837 Aki rászánta magát az 1.4 beta tesztelésére, legalább csinál screenshotokat, meg írja a bugokat és el is küldi? :) Talán ha kapják a sok bugreportot, tényleg ki is javítanak egyet-kettőt.
-
Nagydög #87836 Sütheted. Több mint egy eve hordom, es ennyi apro idegesito hibat telefontol meg nem lattam, mint az en gyonyoru aluminium V3-asomtol. A szoftjat valoszinuleg a DICE csinalta fusiban. -
Gyerkmekkorunk (Szakközép ...) nagy divatja volt a Zippo gyújtó ... vagy inkább annak másolatai ... persze a Zippo benzin is drága ... marad a sebbenzin ... okos kis gyóccertári üvegcse, benne 2deci lötty ... azzal poénkodott haver, hogy egy kávéskanálba öntött egy kevés sebbenzint, meggyújtotta és körbelocsolta a falon ...
Csakhogy a 3-ik ilyen bemutató alkalmával befröccsent a cucc a beépített szekrénybe és a benzines üvegcse mellett egy fél cm-re is volt egy kis égő pötty ... (pár másodperc múlva elaludt volna ...) De a srác annyira megijedt, hogy rácsapott az üvegcse mellett a tűzre, üveg leeset (Persze nem volt bezárva, szétfröccsent egy csomó benzin és természetesen begyulladt ... a máik szobából is átjöttek páran, voltunk bent kb 6-an ... 6-ból 4-en röhögőgörcs közepette próbáltunk meg tüzet oltani ... Ráadásul az még tetézte a dolgot hogy az összes tankönyv a legfelső polcon volt, a tűz meg alul (Ergó biztonságban voltak ...) de a könyvek mellett is égett egy kis pötty ... srác nem tanulva a hibáiból oda is odacsapott ... persze a polc leszakadt és az összes tankönyv beleesett a tűzbe ...
Na én eddig bírtam, utánna ki kellett mennem ... Szerencsére eloltották a tüzet, majd jó másfél órás kergetés következett ... szegény Pyro srác többet se vett sebbenzint :) -
telefon(: -
az telefon, modem vagy videókari?
-
höhö,egy Motorola V3x tulaja lettem...
-
nem ez a gond...a fene figyelte,hogy kes pisztoly buli van...beultem tank,mentem bontot foglalni,nemoltem meg senkit,aztan egyszercsak kivagnak...nem szolnak,csak kivagnak...na ez man kocsogseg...menjenek cs-zni:) -
Nos régebben leírtátok ide azt az oldalt, ahol a stat paddereket lehet hivatalosan bejelenteni. Hát én most megtettem. :) Írtam egy rövid leírást a dologról, és mellékeltem pár screenshotot is.
Remélem elveszik a pontjait ennek a kecseg adminnak. -
syscoHUN #87829 Az ilyen flakonos temakkal vigyazni kell nagyon.Havernal sutottunk szalonnak,erre a srac,hogy jobban egjen a tuz egy poharbol elkezdett a tuzre onteni egy "kis" benzint szepen folyamatosan.A szerencseje az volt,hogy jo magasrol ontotte,igy erdekes latvany volt,ahogy a tuz a folyamatos utanpotlason keresztul lassan felkuszott a poharba,amit persze a srac mar nem nagyon vart meg,mert ahogy ezt konstatalta mar ugy 3/4 uton jart a tuz a pohar es a farakas kozt,amikor bedobta a poharat a tuzbe a maradek anyaggal egyutt.Igy utolak majdnem olyan volt mint az a Bruce Willis-es filmbe amikor utanagyujtott a repcsinek.Valami Meg dragabb az eleteted vagy hasonlo volt a cime.
-
kétszer dobott ki az asztalra?
-
"Amikor kicsi voltam én elektromos vezeték darabokat dugtam a konektorba és faszán összeérintettem őket. :)
Nagy villanás biztosíték lecsapódott én meg bambán néztem magam elé egy marék hamuval a kezemben illetve magam elött.
A biztosíték mentette meg az életemet, de olyan fényes villanást azóta se láttam. :D"
nálunk most volt egy hasonló a végén a biztidoboznál...sorkapocs valahogy rosszul helyeződött be, fázisok egymásnak tódultak:)
villanyszerelő őrületbe kergetése....ahogy én tettem...csináltass!
- külön köröket, konnektorra és a szobai világításra (praktikus, mert ha a szobában van villany babrálhatod a konnektort...ha meg csillárt szerelsz konnektorból közelből van delej
- riasztó
- leendő légkondinak "hely" plusz a kondenzvíz elvezetés falban:)
- képvilágítás (imádják szerelni)
- házon kívüli konnektorok és díszvilágítás
- garázsba legyen 380V:)
- csillagpontos TV hálózat..szobákba plusz teraszra
- minden szobában + terasz zsineges net, pl kamrából kihúzogatva
- hangszóró-csatornák rejtve
- hangszóró kivezetés a teraszra....:)
most ennyi jutott eszembe, ami a bevállalt ár mellé még jött szerelnivaló:)
-
Heh... Sikerált megtapasztalnom, hogy az 1.4b -vel is detto kidob az asztalra!! THX. EA/DICE!!
Értem már, hogy miért is tette lapátra az EA a beta tesztereit és tette nyílvánossá a tesztelést.
-
invitelem van -
Na akkor majdnem szomszédok lettünk ;)
Szada city :) -
és rubicom/satimex van ott is? -
Pfhhhh ... a majomállat ... késsel 7 feletti KDR ... elhiszem :) Tuti nem statpadder :)
Biztos azért bannolt, mert tudta hogy az ellenfele, akit mindig lekésel az mazohista és erre élvez el ... Csak örömet akart neki szerezni ... de az fáj neki ha lepisztolyozzák ... és Te megtetted ... gonooosz vagy nagyon gonoooosz ... Nem a majom játékát rontoddad el hanem a lekéselt gyerekét!!!
Hogy Ontopik is legyek :) Ált.isk. osztálytársam és az 1 évvel fiatalabb öccse eccer 2 hétig nem jöttek suliba ... majd megjöttek ... 2mm-es haj, semmi szemöldök, rákvörös arc ... WTF???
Begyújtottak a srácok, az idősebbik csinálta, az öccse segített neki ... utánna talált egy flakont, és bedobta a kazánba ... (egy fél flakon petróleumot ...) ... még jó hogy ennyivel megúszták ... -
Veresen lakom párhete -
"mennyibe kerül és milyen gyors?"
chello clasic szint
asszem 9350 HUF
a tyilivízor 3500 HUF -
"Nálunk UPC 3 napon belül bekötött mindent!
:)"
azért mert, megfenyegetted őket...."-Jöttök vazz vagy körbekléjmórozom reggelre az irodátokat"
különben is csókos vagy, meg rangos, meg klános...:) amúgy a upcvel semmi gondom nem volt sose...a satimex /rubicomot meg majd meglátjuk az első lövés után:) -
Ezért jó ez a ranked rendszer!
Tele vannak a szerverek statbuzikkal! -
"ugyi mien jó a vidéki levegő?:)"
hát erre meg azt írom ,hogy tényleg jó!:
- álomkóros vagyok, mióta itt alszom....de komolyan, és szerintem pont a levegő miatt van...
"amugy nekem is nagy meglepi volt amikor pénteken megrendeltem a netet és hétfőn bekötöttték"
mer itt laksz valahol a környéken?
-
syscoHUN #87816 Total ismeror,mikor az egyetemen voltam rendszergazdi,nalunk ez mar szokasos volt a BTK-s csajoktol es a viselkedes,annyival megspekelve,hogy nalunk a moncsik lekapcsoltak(alapbol nem kapcsoltuk ki a gepeket),tehat csak sargan egett a led a moncsin.A csajszik persze boszen mozgatjak az egeret,utik a bilit,de semmi,mire nagy hevvel nyomnak egy reteszt neki,persze addigra mar bizzadt a moncsi is.De ahogy elneztem oket naluk ez termesztes reakcio volt.A fokapcsolohoz meg oda volt egy fecni teve,hogy ne kapcsold ki. -
Vegetto #87815 Ja, elotte meg ontottunk bele vizet... -
Nagydög #87814 Nos. Allitolag megtortent nalunk az MEDFK-n, bar nem voltam tanuja: Beballag a masodikos tanar-infos a gepterembe, es leul a legszelso gephez.(A gep megy, a monitor kikapcsolva.) Konstatalja, hogy nincs kep. Elegansan lenyul, es megnyomja a gombot a gepen. Kep tovabbra sincs persze. Leesik neki, hogy esetleg a monitor van kikapcsolva, ugyhogy azt gyorsan bekattintja. Mivel epp az elobb kapcsolta ki a gepet, kep termeszetesen tovabbra sincs. Ez varatlanul eri, meglepeteseben gondolkodni kezd, es kozben korbetekint. Ez nagyon hasznosnak bizonyul, mert eszreveszi a gep mellett a falon a fokapcsolot. A teremet persze. Klikk... -
syscoHUN #87813 Orulhetsz,hogy csak azt egette le es nem lett beloleg grill.
-
Ne szidd az asztalosokat oké!:DDD Én is az vagyok!!!!
Egyébként a kép kamu... -
megzavartad a recskázásban 
én is ideges lennék, ha nem tudnék a statomra recskázni
-
ez csak a janek lehet
-
Srácok a mai nap poénja:
Felmentem egy szerverre karkandozni, és látom hogy egy srácnak 346 pontja van.
3-4 mp-enként késelt meg valakit. Mondom magamban a rohadt stat padder.
Kb 2 percig bírtam magammal, aztán beszóltam neki. Persze semmi válasz. Utána mondom, hogy ha van fenn admin, akkor rúgja már ki stat padding-ért. Megint semmi válasz. Ezután elhatároztam, hogy megkeresem, és véget vetek ennek.
Odamentem, és látom, hogy fekszik a földön, vele szemben 2 ellenfél, lekéseli az egyiket, a másik meg arra készül, hogy feléleszti. Szépen megvártam, amíg kisüti , majd agyonlőttem mind a két ellenséget pisztollyal. :) Ezután a gyerek felállt, felém fordult, és 3 mp múlva kibannolt a szerverről. Játék megzavarása indokkal.
A neve: [MMD] -lWaOl-Mr-X-Playa
Statja
-
Vegetto #87808 aztan se hajam, szemoldokom, semmim se volt :D -
Vegetto #87807 Ez nem aramos, de en meg 2.os koromba a haverommal beleneztunk faterom autojanak a tankjaba, es elotte meg tuzeskedtunk gyufaval, es a haverom beledobta a gyufat, szerencsere csak a fejemet egette le... -
Mi a baj srácok, megint miért vagyok ennyire népszerű?
-
:: Cb infantry Horda vs Antik
Hírek 2006-07-06 by Steve79
Ave Horda!
Tegnap lejátszottuk CB-n az eddig legnehezebb infantry meccsünket a francia Antik csapata ellen. Nem hiába tologattuk az ellenük való játékot, nagyon tudnak a srácok. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hisz nem vallottunk szégyent, mert mi is 2szer lepörgettük őket (s ts-en azt az önfeledt örömöt (két szer is) nem fogom elfelejteni ).
Eredmények a mi szerverünkön:
Strike at Karkand
113 - 0 USMC/Horda (Többi képet nem engedi feltölteni a weblap)
198 - O USMC/Antik
Masthuur City
148 - O MEC/Horda
163 - O MEC/ Antik
Line up: Atwe, Fuji, Keke, Rotor, Steve
Összesítve 361-261 az Antik javára!
Gratulálok a csapatnak!!
Ezzel a vereséggel a 17. helyre estünk vissza az Infantry ladderen!
A Horda legyen veletek! Meg aztán semmi összeesés
Steve79