172102
  • Deqwator
    ugylátszik a két kisgyerek nem játszhat 1 serveren mert nem csak 1más játékát teszik tönkre ,hanem hamarosan másokét is ;)
  • Vegetto
    Ez van ha ideges leszek.
  • Paranoia
    szép banner
  • DummyBoy
    Na hali ...

Van 1.3-hoz egy mod amiben az összes unlock fegyóval jáchacc ... valahol itt is volt a totyikban ... keress vissza ... csak lebutulnak a botok tőlle (Nállam legalábbis ...)
  • Fsensei
    Ah ezek a Ratyik elmennek nyaralni...Mondjuk én is húzok 5-kor a balatonra
  • Fsensei
    Meg azért lehetnél türelmesebb is.Ilyenkor az embereknek jobb dolga is van mint fórumozni.Annak meg nincs értelme hogy mindenki egymás után beírja hogy:NEM TUDOM.Ettől te se tudod a választ a kérdésedre és még a fórum is szarabbul néz ki...
  • Promi #88080
    Kellemes idot jo nyaralast.
  • Kovács legény
    nah pá all ,a JCSR elment nyaralni
  • Rusid
    Hát mákod volt, vagy rengeteg ramod van. Mondjuk ahogy eddig észrevettem főleg a linixos szerverek csinálják.
  • Beers
    Ez is igaz,de a modok is a bf2-re épülnek és ott sem dob ki!
  • atomboy
    Furamod csak magyar szervereken fordul elo ez nekem. Kulfoldi szervereknel nincs ilyen balszerencsem.
  • Promi #88075
    Engem is kidobott mar joparszor, akkor mikor eppen betolti a szervert kivalasztom a kasztot, es bemennek.Foleg akkor gaz miutan vagy 5 percig keresgeled a szervert, hogy mejikre menj be es eppenvan 1 hely.
  • Danee
    vagy csak nem játszol :)
  • Beers
    Engem például egyik patch sem dobott ki soha!
    Valami oka csak van! (tuning,módosított tartalom )
  • etnies
    még1x
  • Kovács legény
    mert eddig senki nemtudja
  • etnies
    nem kell hogy 100-an leírják hogy nem tudom,de senki se volt képes válaszolni.
  • Promi #88069
    Na megkerestem, es felraktam neked, ha mar ijen szepen kerted.

Battlefield 2 Fegyver Unlock

Csak az alap BF2 nel mukodik!!!!!!!!
  • atomboy
    Ki jatszik egyaltalan lanban? Versenyeken ugyse lehet hasznalni unlockolt fegyvereket, igy a sracok feleslegesen nem akarnak utananezni. Ha neked ennyire kell, probald ezzel...
  • Kovács legény
    hülyén nézne ki ha 100* leirnánk hogy nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    nemtudom
    .....
  • etnies
    Kibasztottul segítetek a másiknak ha gondja van,nem hiszem hogy egyikőtökse tudna nekem vmit mondani vagy legalább annyit hogy nem tudjuk hogy kell bazdmeg.
  • Promi #88065
    En azt imadom, mikor vegre szerzek helit, vagy repcsit, es kihal a szerver alollad.:( A minap 5 szor jartam igy, el is ment a kedvem a jatektol.
  • Rusid
    Bár ha jobban belegondolok akkor azért fejlődik a pecs mert 32 emberből már csak 15-őt dobott le, szal jó uton járnak ,hajrá dice!!!
  • Rusid
    Hát tényleg frankón megcsinálták az uj pecset, nem sokat vártam tőle csak annyit hogy ne dobáljon a szerverekről. Csak ma 2* dobott le és összesen nem játszottan végig egy pályát. Az meg már csak hab a tortán hogy x800 proval csak lowon tudok vele játszani 30 fps-el szerintem ez már vicc, jolvan ,hogy béta, de valahogy az az érzésem hogy a full is ugyan ilyen lessz, mondjuk annak lehet még nagyobb lesz a gépigénye. Kicsit röhelyes hogy mikor elkezdtem tolni a játékot egy 9600 proval tudtam játszani medium-lowon aztán jöttek a pecsek és most ott tartunk hogy egy x800 pro sem elég a játékhoz, szal ez a fakezü brigád bekaphatja bár lehet direkt csinálják ezért fizetik őket.
  • Danee
    jaja :)))
    demárcsakazértis :)))
  • kBagyula #88061
    Szép a szerelem... :D
  • Danee
    lool lami :) nem tom minek jössz ide nyavalyogni :P
    2 körön keresztül tk-ztál a heliért, addig mig ki nem baszott
  • Kovács legény
    talán
  • etnies
    véletlenül kicsit sokszor lüldtem el.
    na mind1
    így legalább talán vki válaszol
  • etnies
    Sziasztok!
    Nem tudja vki hogy hol lehet beállítani azt hogy ha LAN on játszunk meglegyenek az unlockok?
    előre is köszi
  • Vegetto
    dancsika minnyá jön sírni hogy miket élt át gsbf2-n. jajj szegény gyerek csak azt kaptad amit te szoktál cisnálni.
  • mobal
    sziasztok! peccsel mizu? jó az új logo elismerés.

ööö egy kédés JCSR. mi a feltétel a hozzátok való jelentkezéshez? értsd hány eredeti bfnek kell lennie itthon mennyit kell jáccani naponta hány dioptriás legyen a szemüvegem 4 here stb? na jó csak poén
  • joebacsi
    pedig kurvajo sztem...így hogy 1.3nál ha szerveren vagy nem lehet megnézni az ip-t, csak így tudjuk megnézni hol játszik a másik :)
  • Beers
    Szerintem elég gyenge ez az xfire :(!
  • Polemius
    Elnézést, az oldal úgy látszik ezzel "jutalmazza" a képek direkt linkelését. Természetesen egészen más képet linkeltem be.
  • uHs Gerzson
    Fel vagy véve ;)
  • Csacsy
    Van valakinek XFIRE telepítve vagy accountja? Akinek van pls vegyen fel usernevem: "csacsyy".
    Köcceh :)
  • Deqwator
    biztos ,nem voltam ott
  • Danee
    mit csináltam?
    ugy látom mind2 fotón benn ül a heliben :P

a BH, meg már 20m-el a hajó mögött volt :)
  • Deqwator
    jó kilöttél 1 bh-t(ami lehet hogy még nem szált fel) Peninsulán mit csináltál a helivel, te se vagy külömb