172102
  • SigS
    Ott vannak a kepek mit fogsz latni
  • Axl Rose
    Sajnos igaz, nekem Asus Gef4 Ti4200 volt és teljesen egy nagy kalap volt a kinézete.
  • tomee14
    :D annyira ronda azér nem lehet:D
  • mesor
    Nem tudok linket adni de szerintem a haverod ne próbálkozzon vele, mert attól a látványtól ami elé fog tárulni egy életre megundorodik a játékoktól.
    Teljesen komolyan mondom!!!!
  • tomee14
    hy all! pls vki segitsen! ugye a faq-ban van egy olyan h geforce 4 mx 440-el is el lehet inditani(egyik haveromnak kell) na és ott a link és ugye az a bf.hu-ra visz, de ott nincs leirva h hkell, mindent végignéztem:S vki tudna adni egy közetlen linket? pls help
  • Deqwator
    én nem kérdeztem ilyen hülyeségeket mert tudtam olvasni,és szerintem a többi ember is ;)
  • Danee
    1.4-ben amr az se fog működni bruhhahahahahahaha
  • Danee
  • atomboy
    1.3 ota nem mukodik az ASE. Hasznald a belso szerverkeresot.
  • schrank
  • Dexantreal
    bammeg...ne fikázzátok a kezdőket, mert ti is voltatok...és gondolom szarul esett,ha titteket is szekáltak kezdőként...akármilyen témában-...ha meg nem,biztos eljön az ideje..szal picit barátságosabban a kezdőkhöz hozzá állni, ha kérhetem :P....Jokk4, te meg nézd meg néha a FAQ-t, mielőtt észnélkül írsz...
  • Running
  • Deqwator
    még 1droid
  • Jokk4
    kezdő vagyok és multi-zni akarok de az ASE nem hozza be a szervereket!!!! kell valami patch vagy valami hozzá hogy tudjak jáccani neten?
  • Dexantreal
    nem nézek ide pár órát és mennyi hsz-t termeltek.Na, a válaszokat köszönöm, a jókat és rosszakat is...és egyébként megnéztem a controllsnál, csak késő volt és húztam aludni,mer volt ma1esküvőre meg hívóm 1ismerősömnél...szal majd ma kitanulmányozok mindent
  • Jokk4
    csá! BF2 SF telepítése után mé nem indul el a játék?(se az alap BF2)
  • SigS
  • Boxer HUN
    Heh... Ha óránként 600HUF-ot fizetsz érte,... én főállásban vállalom!!! Egyébként senki sem azért vette a progit, hogy holtában figyelje a másik 7, 15, 31 ember játékát! (Szerintem....!)
  • Boxer HUN
    Esetleg hostot kellene cserélni. Pl.: BF2PERSONANONGRATA.COM -ra!!!
    Ebből nem lehet félre értés, max sértődés. Itt viszont bárki megismerhetné azokat a gamereket, akik inkább élvezik azt, hogy mások normális játékát teszik tönkre. Na ezek mellé a f@szkalapok neve mellé már mehetne mindenféle SCRENSHOT meg VIDEO. A "cheater" szó használata egyértelmű bizonyíték hiányában viszont igencsak veszélyes tud lenni...
  • mobal
    hóha. a legnagyobb csíter az ea. kicsítelt 12 e forinticskát a zsebemből és mindig joinko kidob. ergó minimális fájdalom nekik max nekem. csíter ea. nemértem a punkbuster miért nem bannolja...
  • willis
    köszi feltesszük!
  • Crem
    [center]Willis!:)

Egy kis funy logo a web oldaladhoz!:)

• mmbike
    Engem is csítereztek már le egy csomószor pedig még csak nem is vagyok akkora gammer. Megaztán ha valakire rásütitek hogy csíter miközbe nem az..hát az eléggé érdekes lesz. Legalábbis kiváncsi vagyok mi az a 100%-os bizonyítás. Számomra wolfguy csíter marad... őróla bebizonyosodott...szal az én számomra csíter. De azért egy ilyen oldal ahol nem 100% ki csíter meg ki nem...hát eléggé etikátlan dolgonak hangzik... viszont az a szavazgatós dolgos oldal szerintem tök jó 5let
  • Crem
    mert rosszúl linkeltem!:D
  • Crem
    Ha már témánál vagyunk!:)

Mostanság senki nem bukott meg magyar servereken?

• Deqwator
    b+ volt 1hz eltünt
  • Deqwator
    szerinted miért szakad meg állandóan a netem
  • Deqwator
    bárcsak az lenne :D
  • joebacsi
    elszalad a sarokba és csendben sirdogál? :)
  • Deqwator
    +d
  • Deqwator
    de most lelövök egy 12éves gyerek így akkor mi az első reakció szerinte?:)
  • joebacsi
    nem ilyesmire gondolok, hanem inkább a meow féle renccerre, amik léteznek külföldön is...ezek annyira nemnagy bugyutaságok...bár azisigaz, hogy annyira személyszerint engem nemérdekel, hogy időtszánjak rá, de hagy csinálja aki akarja :)
  • Deqwator
  • willis
    segítségeteket kértem de elvetettétek. nem kell tovább ragozni. veletek vagy nélkületek az oldal működni fog valamilyen formában.
  • joebacsi
    áhh bfekben mindig el kellett mondani egy miatyánkot hogy a találat tényleg találat legyen :)
  • Me0w
    Joh, latom komolyak a szandekaid.
  • Deqwator
    szerintem akkor nincs miről beszélni :D
  • willis
    nem az ilyen dolgokra gondolok, hanem a bug kihasználása, egy tárat eresztek bele a manusba hátulról azt még én halok meg stb...
  • item
    Van, ez igaz.
  • Landor
    a feleséged is nagy fikaosztó lehet