172102
  • Deqwator
    előre is GRAT!!!!!!!!
    (ő is bf-ezni fog ?:P)
  • Danee
    lol....
  • joebacsi
    hejj grat ;)

amúgy akinek van egy kis esze, az kesztyűben játszik, és akkor kellemes lesz kézfejre is a találat :)
  • Vegetto
    Mindenkinek lánya lesz :P
  • Vegetto
    Nem állnév volt mert megmondtam mindenkinek. és a csaba67kezdett lámázni a szerveren, többen mondták is neki hogy fejezze be. egy k*c**g **gány a csaba ezt megmondhatod neki.
  • koschwarz
    én eddig megúsztam paintball-ban a komolyabb lövéseket, de úgy hallottam, kézfejre sem kellemes egy találat.

ja, ha bárkit is érdekelne, hordás pályafutásomat befejeztem, részemről magánéleti válság miatt (ha minden igaz, a héten születik a kislányom)
  • n003
    pálinkásat :)
  • joebacsi
    asszittem csak legény volt ilyen ratyi :)
  • joebacsi
    finom paprikáscsirkeízű, mi? :D
    amúgy valamikor a nyáron lehetne tolni valami össznépi péntból b@sszájbát, ha mindenigaz viszonylag ócsóé össze tudnánk hozni :)
    egyébként a heccsát annyira nemizgat, azt megfogja a maszk, viszont könyökre lehet igencsak kellemetlent kapni :)
  • Danee
    biztos szar lehet hogy lelepleztük BOBO_o álnevedet, és igazad volt mikor elküldted az egész squadot a qrva anyáába :P olyan jo volt nézni BOBO_o has been kicked from the server :)))
  • erdos
    Vazze olyan hedsotot kaptam dualtomtól paintballban hogy még ma is festékeset köpök
  • Deqwator
    tegnap jöttek haza nem tudsz olvasni?
  • joebacsi
    höjj, ti nem épp még süttetitek a pitsátokat? :)
  • erdos

Ez mekkora duma... :D
  • Zs0lt1
    háát asszem leszedem én is :-)
    az elmondottak alapján nem lehet rossz.
  • Polemius
    Ez azért sok mindent megmagyaráz.
  • Beers
  • vsly
    Így már mindent értünk...
  • Mersant
  • Pharolas
    És amikor a zenetáborban ...
  • Vegetto
    Még kissebb koromban, kb 12évesen meg fociztunk a "nagyok" ellen, az egyik megküldte a labdát erőből(én voltam a kapus) és fejbebaszott :O és kiesett 2 fogam, meg az orrommal is gond volt, de már nem látszik semmi :)
  • Vegetto
    2003 nyarán volt egy kis balesetem... kapus voltam, ugrok a labdáért és fejbebasz, a fejem meg neki a kapufának... ott heyben eldőltem, és azt hitték csak szórakozok, és cska 5perc múlva jöttek oda, persze már csupa vér volt a fejem... mozdulni sem bírtam... LOL :)
  • Vegetto
    Én is így szoktam ha éppen focizok :P csak én úgy hogy ne lássák, aztán reklamálhat az áldozat :P
  • mesor
    Nem véletlenül hentes a beceneve. :)

Kár hogy a labdát csak nagyon ritkán érzi. :D
  • Beers
    A helik irányítása nagyon jó,viszont a vadászok és a szállító helik gépágyúja nagyon elvan túlozva !
    Jó ötlet a harcihelin a levegő-levegő rakéta!
    Kézifegyverek sebzése frankó!
    Valóban van pár jó ötlet benne (könnygáz,stinger stb)!
    Azt hiszem, mostanság ezzel fogok szórakozni !
  • Nagydög
    Allied Intent: Tetszetos. Jo otletek vannak benne. A fegyvervaltas kopterekben nem mukodik, viszont a BH gatlingja ugy csapja le a levegoegbol az elbambulo harcihelit, hogy orom nezni. A kopterek amugy is valahogy engedelmesebbnek tunnek.

A gepemet viszont nagyon szepen ujrainditotta.
  • Mersant
    hm....ezzel én is így vagyok, bár tudom ezzel most nem leszek itt népszerü...
  • Zs0lt1
    téged ismerve nem jártam messze a valóságtól
  • CB SNIPER #88536
    lool
  • joebacsi
    nah joejt...:)
  • joebacsi
    vedd az aláírásomat, illetve agyacskád legméllyéről kaparj elő némi megporosodott kombinációs készséget és találd ki, majd önelégült mosollyal könyveld el, hogy még képes vagy valamit elérni magadtól is ebben a világban
  • Zs0lt1
    qss kötsög! :D

most írhatnám, hogy az a ratyi, aki ezzel a szarral képes játszani, de inkább nemteszem, mert reggelre az összes fórumlakó fog átkot szórni rám :D

egyébként mijaza kk a logodban? kisköcsög? :D
  • CB SNIPER #88532
  • joebacsi
    szimplán csak ratyi :)
  • CB SNIPER #88530
    hogyhogy? :P
  • Zs0lt1
    émmá csak nagyon ritkán.
  • CB SNIPER #88528
    nefélj azé még néha bf2zök :P
  • Zs0lt1
    hátte mi a faszt keresel itt kemper? :DDD
  • CB SNIPER #88526
    materazzi ott helyben el is rohadthatott volna szvsz...föleg most hogy a joebacsi videoját is megnéztem :P
  • Robogo
    Hát te itt?(: