172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Deqwator #88564 előre is GRAT!!!!!!!!
(ő is bf-ezni fog ?:P) -
lol.... -
hejj grat ;)
amúgy akinek van egy kis esze, az kesztyűben játszik, és akkor kellemes lesz kézfejre is a találat :) -
Vegetto #88561 Mindenkinek lánya lesz :P -
Vegetto #88560 Nem állnév volt mert megmondtam mindenkinek. és a csaba67kezdett lámázni a szerveren, többen mondták is neki hogy fejezze be. egy k*c**g **gány a csaba ezt megmondhatod neki. -
én eddig megúsztam paintball-ban a komolyabb lövéseket, de úgy hallottam, kézfejre sem kellemes egy találat.
ja, ha bárkit is érdekelne, hordás pályafutásomat befejeztem, részemről magánéleti válság
miatt (ha minden igaz, a héten születik a kislányom
)
-
n003 #88558 pálinkásat :) -
asszittem csak legény volt ilyen ratyi :) -
finom paprikáscsirkeízű, mi? :D
amúgy valamikor a nyáron lehetne tolni valami össznépi péntból b@sszájbát, ha mindenigaz viszonylag ócsóé össze tudnánk hozni :)
egyébként a heccsát annyira nemizgat, azt megfogja a maszk, viszont könyökre lehet igencsak kellemetlent kapni :) -
biztos szar lehet hogy lelepleztük BOBO_o álnevedet, és igazad volt mikor elküldted az egész squadot a qrva anyáába :P olyan jo volt nézni BOBO_o has been kicked from the server :))) -
Vazze olyan hedsotot kaptam dualtomtól paintballban hogy még ma is festékeset köpök
-
Deqwator #88553 tegnap jöttek haza 
nem tudsz olvasni?
-
höjj, ti nem épp még süttetitek a pitsátokat? :) -

Ez mekkora duma... :D -
háát asszem leszedem én is :-)
az elmondottak alapján nem lehet rossz. -
Polemius #88549 Ez azért sok mindent megmagyaráz.
-
-
Így már mindent értünk... -
-
És amikor a zenetáborban ...
-
Vegetto #88544 Még kissebb koromban, kb 12évesen meg fociztunk a "nagyok" ellen, az egyik megküldte a labdát erőből(én voltam a kapus) és fejbebaszott :O és kiesett 2 fogam, meg az orrommal is gond volt, de már nem látszik semmi :) -
Vegetto #88543 2003 nyarán volt egy kis balesetem... kapus voltam, ugrok a labdáért és fejbebasz, a fejem meg neki a kapufának... ott heyben eldőltem, és azt hitték csak szórakozok, és cska 5perc múlva jöttek oda, persze már csupa vér volt a fejem... mozdulni sem bírtam... LOL :) -
Vegetto #88542 Én is így szoktam ha éppen focizok :P csak én úgy hogy ne lássák, aztán reklamálhat az áldozat :P -
Nem véletlenül hentes a beceneve. :)
Kár hogy a labdát csak nagyon ritkán érzi. :D -
A helik irányítása nagyon jó,viszont a vadászok és a szállító helik gépágyúja nagyon elvan túlozva
!
Jó ötlet a harcihelin a levegő-levegő rakéta!
Kézifegyverek sebzése frankó!
Valóban van pár jó ötlet benne (könnygáz,stinger stb)!
Azt hiszem, mostanság ezzel fogok szórakozni
!
-
Nagydög #88539 Allied Intent: Tetszetos. Jo otletek vannak benne. A fegyvervaltas kopterekben nem mukodik, viszont a BH gatlingja ugy csapja le a levegoegbol az elbambulo harcihelit, hogy orom nezni. A kopterek amugy is valahogy engedelmesebbnek tunnek.
A gepemet viszont nagyon szepen ujrainditotta.
-
hm....ezzel én is így vagyok, bár tudom ezzel most nem leszek itt népszerü...
-
téged ismerve nem jártam messze a valóságtól
-
CB SNIPER #88536 lool -
nah joejt...:)
-
vedd az aláírásomat, illetve agyacskád legméllyéről kaparj elő némi megporosodott kombinációs készséget és találd ki, majd önelégült mosollyal könyveld el, hogy még képes vagy valamit elérni magadtól is ebben a világban
-
qss kötsög! :D
most írhatnám, hogy az a ratyi, aki ezzel a szarral képes játszani, de inkább nemteszem, mert reggelre az összes fórumlakó fog átkot szórni rám :D
egyébként mijaza kk a logodban? kisköcsög? :D -
CB SNIPER #88532
-
szimplán csak ratyi :) -
CB SNIPER #88530 hogyhogy? :P -
émmá csak nagyon ritkán. -
CB SNIPER #88528 nefélj azé még néha bf2zök :P -
hátte mi a faszt keresel itt kemper? :DDD -
CB SNIPER #88526 materazzi ott helyben el is rohadthatott volna szvsz...föleg most hogy a joebacsi videoját is megnéztem :P -
Hát te itt?(: