172102
  • DummyBoy
    Ehhh ... hát így kell megtudnod? :)
  • SigS
    Remelem nem nekem mert akkor gaz van

• Vegetto
    Grat, unokatesómnak 1hete születtett, másiknak kb 1hét múlva fog :) mindnek lánya van :)
  • n003
    ezt egyébként nemértem hogy mivel jobb az ha csaka tus sarka ér hozzá a vállhoz és nem az egész .. nemtom mekkorát rughat vissza egy ijjen fegyver de nem lehet kellemes
  • Polemius
    Rossz nézni, hogyan tartja azt az AK-k a fickó. Lehet, hogy a ratyi M4 meg M16 változatoknál ezt tanították neki, de így az életben semmit nem találna el AK-val.
  • n003
    jahh a Gézának szül kislánya :)))
  • ERykk
    vgez volt sztem
  • schrank
    múltkor is valakinek lett egy kislánya az nem te voltál ? vagy a sig volt olyan egyformák ezek a kislányos sztorik
  • DummyBoy
    Basszus ... olyan régen volt?
  • koschwarz
    a hétfői adásszünet alatt történt...

ja, ilyen már nincs 25 éve
  • n003
    Görzson Bácsi minden vitz új egy újszülöttnek
  • schrank
    nnna nyomás főoldal/játékhírekbe lehet osztani az eszet a bugokkal kapcsolatba a sok ratyinak
  • Crem
    Én is gratulálok, persze nem neked, hanem az asszonynak!!!!!:D

Emlékszem 9 hónappal ezelött volt az a másfál órás Connenction problem. Ugye nincs hozzá semmi köze?:D
  • uHs Gerzson
    Már több mint 1 éve megvan a vinyomon :)
  • uHs Gerzson
    Gratula majd a csöpséghez :)
  • koschwarz
    kösz mindenkinek még1x, de azért még meg kell születnieaz lesz az izgalmas, amikor mondja, hogy na most menjünk a kórházba...

egyébként janek tényleg próbál normálisan viselkedni (itt legalábbis), úgyhogy hagyni kéne már a srácot.
  • Kandurex
  • atomboy
    Gratula!
  • Fsensei
    Én sem értem minek kell bosszantani tök fölöslegesen...Mindenki hülyén viselkedne ha baszogatnád...
  • mesor
    GRATULA!
  • mesor
    Danee b+ már te is, nem unod még?
    Minket kurvára nem érdekel, hogy milyen álnéven játszik és ezzel téged sem fogunk jobban megbecsülni hogy minden héten beírod mi éppen az aktuális nickje. Nem azért mondom de ezzel a faszsággal már magatokat hozzátok kellemetlen helyzetbe. Részemről mindenképpen mert nekem kurvára az jön le az egészből, hogy ti ennyire fasszopó banda vagytok, hogy rááltok egy hülye gyerekre és addig szopatjátok amíg nem kezd el hülyeségeket csinálni megint. SZÁNALMAS!!!!

Vagy lehet hogy te erre recskázol otthon, hogy húúúú de jó megint lelepleztem janekot...
  • DummyBoy
    Elméleti síkon folyamatosan kamerázgatnak ... szóval az annyira nem zavarna ... de hogy ebből mi igaz ... mi sose tuggyuk meg ...
  • n003
    biztos promó anyag .. szerinted mennyi az eséjje annak hogy éles hejjzetben kamerázgatnak szemben az ajtóval??? :DDD
  • koschwarz
    köszönöm, köszönöm

azért megpróbálok játszani alkalomadtán.

ha lesz egy óra szabadidőm, akkor fél óra belépés-szerverkeresés-kivág-újból belépés-előző szerver már full-szerverkeresés után még mindig marad 30 percem jáccani
  • DummyBoy
    ÖCSÉM ... ez biztos nagyon promó, mert azé az amcsik se lehetnek olyan balfaszok, hogy bemennek egy szobába és az első ember aki bemegy annál egy másfél méter hossz SR25 vagy miafaszom van ... Nem épp CQB fegyver ...
  • n003
  • DummyBoy
    Lassan tele lesz a pisisek vitájával az egész topik ... kellene nekik egy külön topik mint anno a lac-coo vs ősbfesek ... :)
  • DummyBoy
    Nocsak-nocsak :) GRAT! :)

Akkor lesz otthon éjjel nappal multiplayer game :) Sok bódottá meg minden amit ilyenkor szokás :)
  • joebacsi
    nemakarjátok abbahagyni, vagy mondjuk a gumiszobába folytatni?
  • n003
    szevasz Ájjtem :))
    Kossi: GRATULA de azért még néha látunk lövöldözni :))
  • Danee
    jaja, miota kirugtunk buzi az egész LoB... nem is miért rugnak ki téged mindenhonnan? nem szar h nem vesznek fel sehova?? Álnevekkel meg ugyse érsz semmit, mert mindig lebuktat vmi magamfajta kis köcsög (nem kisköcsög:))
  • n003
    valszeg ezt láttyák otthon :(( ratyi amcsik

akkor egy kis offtopic (szép lassan anak számít már :D)
  • item
    Szeva noob kolléga...
  • Vegetto
    ti is így néztek ki :D
  • item

Gratula a kis jövevényhez!!

• Danee
  • item
    a kis ratyik!!
  • Vegetto
    te vagy az meg sebi, nem?
  • Danee
    ez undorito
  • vsly
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=r5unvQLg5eQ&search=gay]"És amikor a zenetáborban..."[/URL]