172102
  • Me0w
    Rendben van. Ugralj csak mig kedved tartja.
  • Me0w
    Hagyd, ugysem fogja megerteni. Mi vagyunk a szerencsetlen lamak, mert nem erjuk el a MESTER szintjet.
  • JCSR ODIN
    Nem véletlenül írtam úgy hogy "az EGYIK legföbb dolog" ez, mert persze sok minden más is számít még. De ettől függetlenül nézz körbe a jónak titulált gyalogosok között. Van aki kevésbé, van aki sokkal inkább, de mind használja.

És egyébként nem 4 gombos
  • mesor
    Szerintem kurvára nem ez külömbözteti meg a jó játékost a rossztól hogy mennyire tud ugrálni.

Nem veszem magamra de azért szerintem nevetséges, hogy valakit azért kell jó játékosnak tartani mert ugrál össze-vissza.
  • koschwarz
    jé, egyetértek veled (valami hasonlót írtam)
  • koschwarz
    pusztán egy rosszul megírt program hibáinak kihasználásáról van szó, szerintem

persze ha valaki ezeket a hibákat kihasználva játszik jól, az okés, szerencsére azért próbálgatnak utólag javítani ezeken a HIBÁKON.

egyébként nem tudom, milyen bonyolult kombinációkról lehet szó, mert ezeket bárki meg tudja csinálni, nem olyan bonyolult ez a játék, mindenesetre nem mindenkinek jön be a hason fekve ugrálás, nekem legalábbis nem. ilyen szempontból nem vagyok ügyes játékos
  • Me0w
    Nem akarlak elkeseriteni, de nem attol jo valaki hogy megtanul egy 4 gombos kombinaciot es ossze-vissza ugral mint egy drogos nyul. De tudom, hogy miert vagy ezen az allasponton. Sajnalom, hogy nem tudsz maskepp ervenyesulni egy jatekban csak ugy, hogy megkeresed a kiskapukat.
  • mesor
    Akkor te ilyen gazdag gyerek vagy!
  • koschwarz
  • JCSR ODIN
    Jelenleg az EGYIK legföbb dolog, ami megkülönbözteti a jó gyalogost a gyengébbtől az az, hogy míg az egyik egy lefekvés, guggolás, ugrás, fekvés, közben valamilyen irányba történő mozgás bill. kombinációt végre tud hajtani egymás után többször is úgy, hogy közben céloz is, méghozzá jól,

míg a másik hopp lefekszem és rátenyerelek a PKM-em ravaszára 2 gombos trükkjével lámázza az előzőt 8)

Nem hinném hogy előbbit lámázni kellene, mert vmi olyat tud, amivel többször túl tesz bizonyos embereken.

Persze megértem, hogy a gyengébb játékosok, esetleg klánok is örülnek az új peccseknek, hisz azokkal a Dice mást sem csinál, mint az erőviszonyokat mossa egybe ... és teszi még inkább tönkre a már egyébként is elcseszett bf2-őt.

Jean korábbi véleményével teljesen egyet értek. Most még nektek (az új peccset jónak vélőknek) is jónak tűnik az új peccs, de amikor majd minden sarokban egy csicska support fog fekudni és lelő ha megmersz moccanni egy zászló irányába, akkor már korántsem lesz ez ilyen mókás a dolog.

Vagy jaaa... hogy ti lesztek majd aki ott fekszik ahaaaaa... akkor nem is szóltam

Akinek nem inge ne vegye magára
  • Danee
  • Me0w
    Bocs, de a 'buzi' szora kickelt, majd mikor ujra csatlakoztam a pontositas kedveert beirtam, hogy 'buzi ugralos majom', erre ban
  • n003
    a társulata alatt nem a portugálokat értem hanem a megjáccós vetítős játékosokra
  • schrank
    ez a "harci fogás" egy speciális futbalista labdára fejelés játékosra kivitelezett adaptációja
  • n003
    :DD
    de a célpont aza hentesnek becézett idióta akiről DzsóBá linkelt be vidijót, hát róla sem lehet szebb dolgokat elmondani mint zidánról :(( a videó alapján én a szövetség hejjében szándékosság miatt kiszabtam volna rá némi pénzbüntetést vagy esetleg eltiltást is :((( az ijen menjen inkább amerikai focit jáccani ott megmutathatja mijjen faszagyerek ... a másik véglet pedig aza kis ratyi C.Ronaldo és társulata által bemutaott színház
  • kBagyula #88746
    vagyis DTK-snak (az igaz, hogy nem egy csapatban nyomulnak) :D
  • n003
    jahh :)) meg is kapta érte az aranylabdát vagy cipőt vagy mit osztanak a legjobb vb-snek!?
  • Danee
    inkább fejelős :)
  • schrank
    nnnna a végén még ő lesz az új francia akciósztár annyira nyomják
  • item
    Szó szerint "ütős"
  • Danee
    jó az uj ruhám? :D
  • item
    Erre mondják, zidane-nal ne packázz, lásd még "dártvéder" is megszívta!

• TerranceG
    off
    http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/
    /off
  • schrank
    mert te arról a képről megmondod GT vagy BO amúgy ps-től a box-ig(GC,DC,PS2) volt mindenem úgy hogy nem kell osztani az eszet anno csak aztán jött az olcsó szélessávú net
  • item
    Csakhogy jól menjen a nap!

"Száguldozik egy motoros az országúton, egyszer csak
    nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros meg
    megsajnálja, hazaviszi. Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis
    kenyeret, vizet, és elmegy dolgozni. Kis ido múltán a veréb magához tér
    és
    körbepillant, rács, kenyér, víz...
    B...meg! Megöltem a motorost!"

• item
    Szeva noob kolléga! Ez már a kínzás kategoriája! szegény macsek!
  • n003
    szesz Ájjtem :))
    ha annyira szereted mijáut akkor adok róla egy képet: :DDD

• mohus
    köszi
  • item
    Hi meow, akkor azért tűntél el, hiányoltalak...
  • MaskimXul
    Nekem is
  • ERykk
    Nme viccelek nekem megy...
  • DummyBoy
    Azért valszeg amiért CSébe sincs ... mert pontot lősz állva, fekve, gugolva, ugorva, mindenhogy (BF2-höz mérten relative ...) ...

Ott nem kell lefeküdni hogy a szembe jövő repülőgéphordozót eltaláld mondjuk ...
  • Vegetto
    ték :P
  • Me0w
    Nem akarlak megbantani, de mi a halal faszanak hamachin jatszani egy eredendoen multira kihegyezett jatekkal, ami alapbol tamogatja a server-client modot?
  • Vegetto
    Nagyon vicces vagy. befejezhetnéd...
  • Csanjedi
    http://hamachi.extra.hu

Itt is lehet gyülekezni BF2 LAN-ra. Mindnekit szeretettel várunk.
  • Dtomka
    jahjah;)!
  • uHs Gerzson
    BF2 1.4 patch elött?
  • ERykk
    Már megy.
  • Kovács legény