172102
  • DummyBoy
    Ez is tökéletesen igaz mondjuk ... Mind1 ... majcsak elleszünk valahogy ... :)
  • Beers
    Ez a néhanapján jellemző rám is :) !
  • Danee
    ez mély nyomokat hagyott benned ugy látom...
  • 3TOMI3
    ezér nem találok senkit (magyarok közül) ha néha napján rászánom magam egy kis bf2re :=/
  • dronkZero
    Nem, de nem az említett dolgok miatt. Az a baj, hogy jöhet bármilyen szuperjó mod, soha nem lesz belőle annyi szerver, mint az alapjátéknak. Szerintem ezt egyedül a CS volt képes megcsinálni(mármint hogy népszerűbb legyen, mint az alapjáték). Viszont sajnos az a jellemző, hogy a modokban nemhogy csökken, hanem inkább hatványozódik a bugok mennyisége. Egyrészt mert akik írták az engine-t, azok csak jobban ismerik már, mint egy hobbiból összeállt társaság, másrészt nem kapnak pénzt érte, nincs túl sok motiváció. Legalábbis szerintem. (Az már más kérdés, hogy DICE-éknál nem kell megoldani a problémát, csak elég sokat mondogatni, hogy már meg van oldva, és felvehetik a fizut... :P)
    Ja, azt akartam ezzel mondani, hogy amíg a nemzetközi klánosdi az alapjátékkal megy, addig nemigen éri meg áttéregetni modokra publicozni szerintem.
  • OculusDei
    ja... én uwu üzenetére akartam reagálni...
  • Beers
    Passz,mint írtam is én nem járok magyar szerverekre!
  • OculusDei
    tőlünk nem volt fenn senki?
    akkor bocs... beszélek velük.
  • TS Zolly
    Egyik főLodos mindig bézkemper volt.
  • item
    Szomorú, nem áll az egész játék másból csak "pöcsökből"
  • uHs Gerzson
    Bf2 és a patchek....
  • DummyBoy
    "Statlámpaizmus" ... :(
  • Beers
    Én ezért nem játszok magyar szervereken!
  • uwu
    Gondoltam játszok egy kicsit, erre azt látom, hogy LoB-osok művészien bombázzák az anyahajót a GS.bf2-n, csak egyszer hagytam magam freggelni, és le is léptem.
    Degáz....
  • n003
    ez mán ki lett vesézve :DD
  • mmbike
    Azért én jobban örülnék annak ha nem lennének ugribugrik :) ami pedig nagyon buzerál, az az antitank gyengesége. Mekkora baromság hogy egy vodnik nem hal bele egy rakétába. szal igazán lehetne erősebb az antitank válról indíthatója. Az is el van cseszve hogy helikbe nem mindig elég 2 anti air raketta...szal nem értem miért nem gyengítik jobban a járműveket.
  • Vegetto
    lol
  • DummyBoy
    Bahhh ... engem régebben a Community topik olvasgatása közepette kapott rajta az asszon ... akkor épp egy rakás David Hasselhoff kép volt benne ... magyarázkodhattam is rendesen ...
  • DummyBoy
    Hmmm ... két 14-es hsz van ... mmbike-nak ment az eleje :)
  • DummyBoy
    Hááát szerintem a NET-en is le lehet őket lőni ... csak ők többször lőnek le engem :)

Mind1 ... qrva sok baromság van a BF2-ben, ezért is szeressük ... nem az a jó játékos aki nem ugrál de nem is az aki ugrál ...

Sok gyakorlás, érzék, pályaismeret, stb ... ezek kellenek hozzá ... De nekem ne mondja senki hogy ha most kiadnának egy olyan modot, ami egy az egyben BF2, csak nincsennek benne az ilyen baromságok (és teljesen hibátlan ...), akkor mindenki azzal kezdene jáccani ... aki ugrált az úgyis maradna BF2-nél mert abban legalább van esélye ... a statlámák is maradnának ... aki meg jáccani szeret az menne modolni ... de nem lennének olyan hűde sokan ...
  • Nagydög
    Fraszt. A neten is ugyanugy le lehet loni a JCSR-es sracokat. Furcsa mozdulatokat meg mindenkitol lehet latni ebben a jatekban. A multkor eppen chrsliebingre morogtam, mikor egy sarok mogul kivitelezett felugrasbol hasalassal keresztul lott harom golyoval. De igazabol nem gondolom, hogy csiter lenne, es nem is szoktam senkit csiterezni.
  • Kovács legény
    kár ezen vitatkozni ,ugyis jön az 1.4 oszt nemlesz végre ugribugris
  • n003
    "buktunk"??? :DDD
  • TS Zolly
    Dede, megyek én galériába. :D Multkor majdnem le is buktunk. :D
  • n003
    mért?? ratyi ha van otthon egy festményed akkor mán galériába nem is mész???
  • Deqwator
  • TS Zolly
    Amugy melyik csajtalan ratyinak jutott eszébe a néniket betenni a bannerba??? Elöbb az asszony rámszólt, milyen szex oldalakat nézegetek én.
  • mmbike
    hát... én is support láma vagyok..és megmondom miért... mert azt a fegyvert nem kell állandóan utántölteni :D
    Amúgy kurvára nem lehet eldönteni ki a jó játékos és ki nem. Pl ott a makrós billentyűzet...ami ugye nem kis előny..számít az egér minősége a netkapcsolat, szal nehogymár megmondjátok ki a láma és ki nem :)
    azt meg csak úgy véletlenségből jegyzem meg hogy LAN-on a JCSR-t is le lehetett lőni nem úgy mint neten :) (bár erről wolfguy tudna mesélni:)) Szal az én szemembe egy ugrálós bunnyhopper nem lesz jobb játékos. És csak azért zavar a bunnyhop mert hülyén néz ki hogy egy csata közepén ugrálgatnak a katonák. nekem ez rontja az élményt...ennyi ufff :)
  • n003
    hmmm akkor egy kicsit érdekesebben teszem fel a kérdést: ki a jobb autóvezető aki játékteremben arcad gépen keni szét mindenki más arcát vagy egy hardcore szimulátorban?? tud erre bárki is válaszolni?? kétlem
  • Deqwator
    ugráljon de ne így mert ez 1gusztustalan dolog így játszani ,ha meglátok 1 embert aki velem szembe jön nekem is az első reakcióm az hogy ugrok egyet ,de utána nem kezdek el ugrálni mint valami mérgezett patkány
  • mesor
    Nem azt mondta, hogy csak az lehet jó játékos aki nem ugrál hanem azt hogy az igazán jó játékosoknak nincs szükségük ilyen "kiskapura".

Számomra ilyen játékos Jean aki ha velem szembe jött egyszer nem kezdte el magát így földhöz verni, ugrálni mégis meg tudta csinálni magának a jó k/d-t.
  • Vegetto
    már az ugrás is irreális. egy katona nem kezd el ugrálni egy srawwal szerintem :) vagy egy rpkval :)
  • Fsensei
    Nehogy már csak az lehessen jó játékos aki nem ugrák
  • Vegetto
    nekem mostanában nem annyira megy a bf2, mert megpróbálok átváltani a nem ugrálós taktikára, lassan így is megvan a 2es k/d :)
  • Fsensei
    Mért szerinted az hogy a hasával ugrál valaki az reális???
  • Running
    Sensei-vel sokat játszottam együtt és nem egy kifejezetten ugrabugra gyerek, és ennek ellenére is rohadt jól lő, szóval a hsz-éből nem kell következtetéseket levonni.
  • Danee
    hanem mi? :D
  • n003
    asszem ez az eszmecsere hasonlítható monnyuk az arcade vs szimuátor összeméréséhez

szerintem adva van egy játék a maga sajátosságaival amit mindenki használ/kihasznál de egyenlőre még (!!!) nekünk játékosoknak kell a feltételekhez alkalmazkodnunk mert nemtudunk ezen változtatni ... ugyebár kaphatott a pofájába ezer+ezer szardobálást az ae/dice ku...ra leszarták magasról :(((
  • TS Zolly
    Én sosem használom, mert nem ez tett nagyá!!!
  • Deqwator
    szerinted jó játékos vagy? mert ha igen akkor miért van szükséged ugrálásra?