172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nem feltétlen az én AMD-nek üzemi hőmérséklete a 85 fok, igényli na. Mondjuk cerkánál már lehet hogy gond :) -
Szerintem ne nagyon reménykedj ,hogy ezen a configon lownál jobban fog menni nekem x800 proval se nagyon akarja a mediumot. Esetleg takaríts ki minden szemetet a registry-ből kicsit időigényes, de nekem segített, bár mint fentebb említettem ne várj tőle tul sokat. Az X800 elött nekem is 9600Pro-m volt de el is adtam hamar mert az 1.2 pecs után már játszhatatlanul lassu volt a Bf2-ő. -
crow #89248 Hálózati kártya játékosoknak. -
Minden megvolt.Feltettem legújabb drivert,vga-t meg minden mást...
De azt hiszem már megvan a gond a klántársaimmal megtaláltuk a problémát.
A CPU 85 fokos a system pedig 48 fokos.Ez már gond nem? -
Sajna nem tudok segíteni, mert nekem minden full high-on van. (Így nagyobb a kihívás)!! Esetleg VGA driver? Alaplapi driver frissítés...
-
A high avarage ping 150-re van állítva. Ez már kiszűri a nás kontinensről játszókat, meg azokat akik esetleg közben töltögetnének lefele. Ha nem szándékosan töltöttél, akkor érdemes az auto frissítéseidet úgy beállítani, hogy ne kimondottan a játékídőd közben kezdje letöltögetni a frissítéseket. Másnak nem, de neked elég kellemetlen lehet egy ilyen malőr miatt 2x, 3x betölteni a gamát.
-
HELP ME PLS!!!
A gépem a következő:Intel Celeron 2,66Ghz CPU,1GB Ram,Ati Radeon 9600 Pro videokártya és ABIT SG-72 alaplap...Szinte mindenki azt mondja nekem,hogy ezzel a configgal mediumon simán kellene futnia a BF2-őnek,de mégse teszi ezt,mert full lowon 6vs6-nál már játszhatatlan úgy akad össze-vissza.
Akkor szerintetek mi lehet a gond?:(
Előre is thanks! -
ma esti snipázás a hetedik sarkin publicon (klán és commandermentesen)...amióta sebesebb a net...a puska is jobban teljesít ( mondjuk ma kirakott eccer high avarage ping miatt)
snipa1
snipa2
snipa3
kérdés: a good conduct award az mire jó vagy mire jár? -
Hát ez nagy volt. Nézegetem a bf2cc-ben a chat-et, erre szembetűnik egy csákó, aki túl sokat irogat. VOIP megy,... akkor meg kinek mondja ennyire???
[22:51:02] Michael.Tran -> Sorry
[22:51:04] Michael.Tran -> =(
[22:51:04] Gh0sTaSsAuLt -> *§1TOT§0*RAMER
[22:51:06] Gh0sTaSsAuLt -> *§1TOT§0*FUCK YOU
*** WARNING: Gh0sTaSsAuLt, your language is unacceptable. Please keep it clean.
[22:51:09] Gh0sTaSsAuLt -> okay oay =)
[22:51:21] Michael.Tran -> you fly =)
[22:51:29] Gh0sTaSsAuLt -> lol
Hát persze, hogy az autoadminnak!!!
-
-
" Alpha Squad! Defend this position! " 
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_07/gradscongo.jpg -
Link -
Csak azt tudnám az sg-t miért tette a linkbe 2* is
!
-
Valami gyík van, inkább hagyom :D! -
Az nem jött be :) !
Itt van! -
Battlefield 2 1.4 Beta 2 Patch Released -
TS Zolly #89234 Néha eredetivel sem.
-
Törttel tényeg nem.
-
Hát az a 19IL is egy ritka nyomi klán volt.Megvertük őket aztán valahogy rossz eredmény lett elfogadva és nincs screenshot róla...Ezzel buktunk 93 plusz még annyi pontot ami a győzelemért járt volna.Azóta se hallottunk felőlük... -
Platypus16 #89231 Ott van a játékban a szerverkereső oszt mehetsz jáccani. Először szét kéne nézni a játékon belül, teccikérteni? -
Hy All!
Azt szeretném kérdezni hogy tudok neten jáccani a BF 2-vel?Mert az ASE csak 3 szervert talál.Aztán felraktam az 1.3 patchet és most el sem indul.
PLS segítsetek!
-
Platypus16 #89229 Egy transzportcigányon nem is csodálkozom, ha hardverbuziskodik, nehogy aztán ne induljon be a Ladája -
Zidane fejes:)
-
jaja:D
a celeron a baj -
mit írtam volna füles helyet ostoba fejes
-
de fejhallgató vagy fülhallgató? nem mindegy:) -
háááát azért a fél giga RAM éis csak a passziánszhoz elég már az 1942 -höz ajánlott volt a giga 
most veszem észre hardverbuzikodok
-
és koax kábeles tv/internetesen mekkora sebességet lehet elérni? -
Pedig ilyen géppel bírnia kéne a medium + 2xAA-t akármit is irtak lent.
Anélkül kurva ronda a játék. A Celeron proci az lehet a ludas a dologban.
Az csak szövegszerkesztésre jó
-
minek az 5.1 egy botfülükém elég a sztereó 
és ha nem fülessel nyomod akkor meg pláne
-
igen
dxdiag stb...sajan a bf2 hajlamos a hangját hallatni és nem hallatni:) -
Blaki #89219 Helló
Az a fura hogy eddig 1Gb-memória volt a gépben és nem csinált ilyet, azért vettem bele 2X 512-helyett, 2X 1Gb ramot hogy ne Swappeljen a hdd-most full grafikán simán fut erre itt van ez a hiba, eddig Hardveresen volt és High-on ha szoftveresre teszem akkor már nem megy az 5.1-sem. -
ja 512+128 MB kártya van benne de még ultra lowon is q**vára szaggat 1-2 FPS-el elmegy azért:D amúgy olyasmi diafilm nézegetésnek mondható -
Hangot rakd hardveresre és közepes minőségre. Iletve ha eddig hardveresen volt, akkor szoftveresre. -
Blaki #89216 A legutolsó 438Mb-os 1.3-mas Patch Van fönt. Más javításról nem tudok. -
Az összes javítást tedd fel. -
Blaki #89214 Helló
Sikerült beszerzni 2X 1GB Kingmax Superramot, minden álomszép és jó, kivéve egy dolgot, miután a joinra nyomok fülsiketítő sípolás hallatszik egy pillanatra, miután ez ambbamarad a fegyvernek elmegy a hangja,majd elkezd a hang össze vissza fagyogatni, ez a jelenség nem mindíg fordul elő, volt hogy játék közben csinálta és az elején nem. Memóriákat leteszteltem hibátalnok, nem tudom mi lehet ez, és csak a Battlefield 2-vel csinálja A hangkártyám Creative Audigy 2 Zs- nem hiszem hogy ez a baj. Valaki segítsen ha tud! köszönöm. Már túl vagyok egy Windows újratelepítésen is:( -
Na szerintem senki ne hívja ki az AND1 klánt infrantyba,mert egy geci klán...Igaz láttam a Horda tegnap verte el őket nekik grat.;) JCSR-nek meg sok sikert hozzájuk vasárnap.
A story:
Egész war alatt cheatereztek nekünk meg minden egyéb.(ezt még poénra vettük)
Aztán már több napja ki van írva,hogy 484-71 lett a war,erre az AND1 ma írta át,hogy 1:0-ra nyertek...Most ezt vissza írtuk,de indítottak valami tárgyalást ellenünk vagy mit...Hát kiváncsi leszek,hogy mi lesz ebből...Igaz Csacsy most írt 2 oldalas levelet a bírának,remélem nem lesznek olyan gerinctelenek,hogy nem fogadják el a eredményt. -
n003 #89212 KK :DD mit kínálgatod a sejjhajod Heroldnak??
-