172102
  • Rusid
    Nem feltétlen az én AMD-nek üzemi hőmérséklete a 85 fok, igényli na. Mondjuk cerkánál már lehet hogy gond :)
  • Rusid
    Szerintem ne nagyon reménykedj ,hogy ezen a configon lownál jobban fog menni nekem x800 proval se nagyon akarja a mediumot. Esetleg takaríts ki minden szemetet a registry-ből kicsit időigényes, de nekem segített, bár mint fentebb említettem ne várj tőle tul sokat. Az X800 elött nekem is 9600Pro-m volt de el is adtam hamar mert az 1.2 pecs után már játszhatatlanul lassu volt a Bf2-ő.
  • crow
    Hálózati kártya játékosoknak.
  • Robogo
    Minden megvolt.Feltettem legújabb drivert,vga-t meg minden mást...
    De azt hiszem már megvan a gond a klántársaimmal megtaláltuk a problémát.
    A CPU 85 fokos a system pedig 48 fokos.Ez már gond nem?
  • Boxer HUN
    Sajna nem tudok segíteni, mert nekem minden full high-on van. (Így nagyobb a kihívás)!! Esetleg VGA driver? Alaplapi driver frissítés...
  • Boxer HUN
    A high avarage ping 150-re van állítva. Ez már kiszűri a nás kontinensről játszókat, meg azokat akik esetleg közben töltögetnének lefele. Ha nem szándékosan töltöttél, akkor érdemes az auto frissítéseidet úgy beállítani, hogy ne kimondottan a játékídőd közben kezdje letöltögetni a frissítéseket. Másnak nem, de neked elég kellemetlen lehet egy ilyen malőr miatt 2x, 3x betölteni a gamát.
  • Robogo
    HELP ME PLS!!!
    A gépem a következő:Intel Celeron 2,66Ghz CPU,1GB Ram,Ati Radeon 9600 Pro videokártya és ABIT SG-72 alaplap...Szinte mindenki azt mondja nekem,hogy ezzel a configgal mediumon simán kellene futnia a BF2-őnek,de mégse teszi ezt,mert full lowon 6vs6-nál már játszhatatlan úgy akad össze-vissza.
    Akkor szerintetek mi lehet a gond?:(
    Előre is thanks!
  • mohus
    ma esti snipázás a hetedik sarkin publicon (klán és commandermentesen)...amióta sebesebb a net...a puska is jobban teljesít ( mondjuk ma kirakott eccer high avarage ping miatt)
    snipa1
    snipa2
    snipa3

kérdés: a good conduct award az mire jó vagy mire jár?
  • Boxer HUN
    Hát ez nagy volt. Nézegetem a bf2cc-ben a chat-et, erre szembetűnik egy csákó, aki túl sokat irogat. VOIP megy,... akkor meg kinek mondja ennyire???

[22:51:02] Michael.Tran -> Sorry
    [22:51:04] Michael.Tran -> =(
    [22:51:04] Gh0sTaSsAuLt -> *§1TOT§0*RAMER
    [22:51:06] Gh0sTaSsAuLt -> *§1TOT§0*FUCK YOU
    *** WARNING: Gh0sTaSsAuLt, your language is unacceptable. Please keep it clean.
    [22:51:09] Gh0sTaSsAuLt -> okay oay =)
    [22:51:21] Michael.Tran -> you fly =)
    [22:51:29] Gh0sTaSsAuLt -> lol

Hát persze, hogy az autoadminnak!!!
  • SigS
  • SigS
    " Alpha Squad! Defend this position! "

http://www.sg.hu/forumkepek/2006_07/gradscongo.jpg
  • SigS
    Link
  • Beers
    Csak azt tudnám az sg-t miért tette a linkbe 2* is !
  • Beers
    Valami gyík van, inkább hagyom :D!
  • Beers
    Az nem jött be :) !
    Itt van!
  • Beers
    Battlefield 2 1.4 Beta 2 Patch Released
  • TS Zolly
    Néha eredetivel sem.
  • JCSR Apache
    Törttel tényeg nem.
  • Fsensei
    Hát az a 19IL is egy ritka nyomi klán volt.Megvertük őket aztán valahogy rossz eredmény lett elfogadva és nincs screenshot róla...Ezzel buktunk 93 plusz még annyi pontot ami a győzelemért járt volna.Azóta se hallottunk felőlük...
  • Platypus16
    Ott van a játékban a szerverkereső oszt mehetsz jáccani. Először szét kéne nézni a játékon belül, teccikérteni?
  • Matt07
    Hy All!
    Azt szeretném kérdezni hogy tudok neten jáccani a BF 2-vel?Mert az ASE csak 3 szervert talál.Aztán felraktam az 1.3 patchet és most el sem indul.
    PLS segítsetek!
  • Platypus16
    Egy transzportcigányon nem is csodálkozom, ha hardverbuziskodik, nehogy aztán ne induljon be a Ladája
  • mohus
    Zidane fejes:)
  • Prince of Máté
    jaja:D
    a celeron a baj
  • schrank
    mit írtam volna füles helyet ostoba fejes
  • mohus
    de fejhallgató vagy fülhallgató? nem mindegy:)
  • schrank
    háááát azért a fél giga RAM éis csak a passziánszhoz elég már az 1942 -höz ajánlott volt a giga
    most veszem észre hardverbuzikodok
  • mohus
    és koax kábeles tv/internetesen mekkora sebességet lehet elérni?
  • bakvarnyu
    Pedig ilyen géppel bírnia kéne a medium + 2xAA-t akármit is irtak lent.
    Anélkül kurva ronda a játék. A Celeron proci az lehet a ludas a dologban.
    Az csak szövegszerkesztésre jó
  • schrank
    minek az 5.1 egy botfülükém elég a sztereó
    és ha nem fülessel nyomod akkor meg pláne
  • mohus
    igen

dxdiag stb...sajan a bf2 hajlamos a hangját hallatni és nem hallatni:)
  • Blaki
    Helló

Az a fura hogy eddig 1Gb-memória volt a gépben és nem csinált ilyet, azért vettem bele 2X 512-helyett, 2X 1Gb ramot hogy ne Swappeljen a hdd-most full grafikán simán fut erre itt van ez a hiba, eddig Hardveresen volt és High-on ha szoftveresre teszem akkor már nem megy az 5.1-sem.
  • Prince of Máté
    ja 512+128 MB kártya van benne de még ultra lowon is q**vára szaggat 1-2 FPS-el elmegy azért:D amúgy olyasmi diafilm nézegetésnek mondható
  • Cobra.
    Hangot rakd hardveresre és közepes minőségre. Iletve ha eddig hardveresen volt, akkor szoftveresre.
  • Blaki
    A legutolsó 438Mb-os 1.3-mas Patch Van fönt. Más javításról nem tudok.
  • item
    Az összes javítást tedd fel.
  • Blaki
    Helló

Sikerült beszerzni 2X 1GB Kingmax Superramot, minden álomszép és jó, kivéve egy dolgot, miután a joinra nyomok fülsiketítő sípolás hallatszik egy pillanatra, miután ez ambbamarad a fegyvernek elmegy a hangja,majd elkezd a hang össze vissza fagyogatni, ez a jelenség nem mindíg fordul elő, volt hogy játék közben csinálta és az elején nem. Memóriákat leteszteltem hibátalnok, nem tudom mi lehet ez, és csak a Battlefield 2-vel csinálja A hangkártyám Creative Audigy 2 Zs- nem hiszem hogy ez a baj. Valaki segítsen ha tud! köszönöm. Már túl vagyok egy Windows újratelepítésen is:(
  • Robogo
    Na szerintem senki ne hívja ki az AND1 klánt infrantyba,mert egy geci klán...Igaz láttam a Horda tegnap verte el őket nekik grat.;) JCSR-nek meg sok sikert hozzájuk vasárnap.
    A story:
    Egész war alatt cheatereztek nekünk meg minden egyéb.(ezt még poénra vettük)
    Aztán már több napja ki van írva,hogy 484-71 lett a war,erre az AND1 ma írta át,hogy 1:0-ra nyertek...Most ezt vissza írtuk,de indítottak valami tárgyalást ellenünk vagy mit...Hát kiváncsi leszek,hogy mi lesz ebből...Igaz Csacsy most írt 2 oldalas levelet a bírának,remélem nem lesznek olyan gerinctelenek,hogy nem fogadják el a eredményt.
  • n003
    KK :DD mit kínálgatod a sejjhajod Heroldnak??
  • Kovács legény