172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és azt honnan tudom hogy fenn vok-e én nem értek túl sokat a játékhoz de teccik -
Grafikai beallitasokat csak akkor eszkozolhetsz ha nem vagy szerverre csatlakozva. -
9500-al mediumon meg lowon? Nem volt rossz kártya anno de ezt nem hiszem el hogy mediumon meg highon viszi a BF2-öt! 
-
Bence9292 #89287 Egyébként nekem van 1 olyan gondom az 1.3-as patch-el, hogy amikor indítanám az installt akkor nem reagál. Leszedtem SG-ről + még valahonnan, de nem jó. Aztán kipróbáltam azt ami a PC GURU mellékletén van, de az se indul... -
Bence9292 #89286 Csá!
Az én konfigom: AMD 2400+, ATI Radeon 9500 pro, 1GB RAM, Gigabyte alaplap,Sound Blaster Audigy 4.
Érdekes: nekem van olyan grafikai beállítás ami mediumon van és van ami high-on. Low-on semmi! A felbontás 1024x768 és nem szaggat se a single, se a multi! :)
Mellesleg a hang is nagyon faja. 5.1-be. Igaz 7.1-es hangkártyám van.
És még fikázzák az ATI-t :S -
de ott nekem kiír valamit.
na mind1
majd megpróbálom
-
Options > Video. -
és akkor jó lesz?
valamint a grafikát hol tudom lejjebb venni?
-
Jo uton jarsz. SF telepitese utan tedd fel az 1.3 fullt. -
Platypus16 #89281 Áhá, valahogy én is kb ezen gondolkodtam és köszi szépen a segítséget!:) -
csá
eddig ment a játék de most felraktam a special forces-t és az meg felrakta az 1.1 patchet és most nem indul a játék
fekete képernyő 2rákatt után majd kidob az asztalra
MIT CSINÁLJAK?most töltöm le az 1.3 patchet -
6600GT (esetleg 7600),3GHz P4 proci! -
Én első körben azt mondom hogy vga-ban gondolkodj!
Utánna egy prociban. -
Platypus16 #89277 Na nekem is lenne egy hardveres kérdésem. eddigi konfig: Celeron 2 GHz, 1 GB RAM, Geforce FX 5700 256 MB, ASUS P4P800-X alaplap. Van kb. 40 000 FT keretem a fejlesztésre. Szerintetek mit vagy miket kéne lecserélni, hogy végre ne akadjon a bf2? -

Rájöttem, hogy a vip regisztráció miatt ilyen az sg fórum motorja :)!
Azért érdekes, hogy ugyanazt a hibát kétszer is megcsinálja! -
-
és mit mondasz a dataneteseknek? -
Polemius #89273 Érdemes megnézni a garfikonokat! Szépen látszik, mikor jött ki új cheat, meg mikortól nem haszálható az ami addig volt neki! (Patch vagy Punkbuster update miatt gondolom) -
az azért túlzás hogy játszottál
te kis mazohista
-
Deqwator #89271
-
Repülő Gyík #89270 Repülő Gyík
/Aki ÁLLATVÉDŐ mellesleg/
Ha így irom, akkor érted? :)
-
Gyík /Aki ÁLLATVÉDŐ mellesleg/
sorry fáradt wokŰ!
ez mi;_,
-
Repülő Gyík #89268 "Amúgy mér gyik ok?"
Ezzel nemtudom, mit akartál kérdezni!:( -
ez mi ahonnan ezt szerezted? -
ja annyi eszem nem volt, hogy megnézzem a címet!! azt hittem a gyerek címe gdgdgdgdgd -
ebben igazad van de.... na mind1 hagyjuk!! a pillanat hevében nem tudtam mit csinálni!! sorry!!
Amúgy mér gyik ok?
-
Full low grafikán elég a fél giga. Csak le kell üríteni a memóriát. Több, mint fél évig játszottam úgy, és semmi gondom nem volt. -
A legrosszabb amit tehetsz a gépeddel, az az, hogy kikapcsolod a tűzfalat. De azért ajánlgasd nyugodtan, végülis hetente is lehet XP-t installni... -
Repülő Gyík #89262 Ha ez az, amiről már hallottam, akkor nagyon fasza csávó vagy, ha még mutogatod is.
Inkább itélnéd el ezeket!
Üdv:
Gyík /Aki ÁLLATVÉDŐ mellesleg/
-
És kiállsz a datanet székház elé táblákkal? -
a van az nem az, hogy a serverről tiltják ki örökre?
Vagy ellenőrizted az ip-t? -
wazze még cím is van!!! ipartelep u.
Találka ott előttük ;)
-
Rossing #89258 Sziasztok!
És akkor ez,hogy lehetséges "Hunczutka-HUN is playing Strike At Karkand on EA UK Jolt.co.uk #4 - City Maps Only". Akkor még most sincs bannolva?
-
http://www.peta2.com/takecharge/swf/fur_farm.swf
Ez kegyetlen!!!
Nem wok állatvédő de ez már sok volt!!! -
n003 #89256 egy alapos körberöhögésre találkoznék vele ;)) -
Nem azért, mert már többször volt itt a fórumon egyik magyar büszkeségünk! Viszont idáig nem is figyeltem, hogy mikor mit csinált!:D Igazából ez a gyerek amit talált az mind végigpróbálta!:DDDDD Azt se nagyon értem miért nem bannolta a PB az elsőnél?
-
crow #89254 Adatvesztést okozhat a legújabb ForceWare... -
Jó a 85 túlzás volt, de nyáron az enyém 70 fokra lazán felmegy ez még tök normális, így megy ez már jóideje szal nálam ez nem gond. Amugy ha sikerülne megoldani azt hogy 9600 proval menjen mediumon akkor szolj, mert a megoldás engem is érdekelne, de nem nagyon hiszem hogy az lenne a gondja hogy a procid 85 fokos szvsz. ha valóban annyi lenne akkor már nem nagyon lenne procid, szerintem csak simán csal az alaplapod hőmérője, vagy lecsuszott a magrol a borda de szerintem cerkáknál ez is kizárható (ilyet spec csak amdnél láttam eddig). Picsáért irok ilyen értelmetlen hosszú mondatokat nah mindegy igy marad. -
Rossing #89252 Kapcsold ki a tűzfalat meg a vírusírtót ha játszol. A tűzfaltól anno nekem is akadozott, vagy ha nem akarod kikapcsolni a virusírtot be lehet állítani,h adott programnál ne vizsgálja az adatforgalmat pl. a nodnál ha az van Imon->beállítás->szerk.->kivételek. Nekem sima 9600 asom van és simán megy 1024 ben nézz utána ennek a programnak Ati Tray Tools. Ha okosan használod nem okoz semmi kárt és többet kihoz a video karibol. -
Hát szerintem olyan nincs,hogy üzemi hőmérséklete a 85 fok(vagy nem tom,lehet AMD-nél így van:S),mert úgy tudom már 60 fokon nagy gáz van akkor képzelem 85 fokon mi a helyzet.:S
Többen úgy meglepődtek,hogy kimondtam a 85 fokot,hogy azt mondták csoda,hogy még nem éget le a procim.