172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Klántali?:DDD -
+18 -
Nagydög #89328 Nem ertem, miert akar mindenki ASE-vel, Xfire-val, meg Winword 3.0-val BF2-zni. Hasznaljatok a beepitett keresot! Az ASE az 1.3-as BF patch ota, amugy sem mukodik rendesen. -
hy all! nemsokára leirok egy hibauzenetet remelem valaki ki tud valamit kombinálni. amugy az ASE-ba miert csak három szervert erzekel azt is az otherba?amugy sokan jatszanak magyar szervereken?
-
Rakd fel az 1.3-as patchet, és kapcsolj ki minden olyan külső programot, ami befolyásolja a képfrissítést. A videókártya meghajtóprogramjában meg rakd a frissítést "Same as Desktop"-ra. -
NeOhu #89325 Még semilyen patch nincs fenn, az alap 1.0 -
Ragassz egy képet a monitorodra és máris kevésbé lesz idegesítő... -
Landor #89323 TFTd van? -
Repülő Gyík #89322 Melyik patch van fenn?
-
NeOhu #89321 Valaki mondjon már valami ötletet pls, nagyon idegesítő. Elindítom aztán fekete képernyő és utánna mintha mi sem történt volna kidob az asztalra :( -
Landor #89320 Mi a nicked? Hunczutka? :D -
Kurva jó hogy kidobál mindenhonnan, de valami hibaüzit mindig kiír amikor kidob szal' lehet könnyebben menne ha beírnád ide mit dob ki. -
Hy All! lenne egy gondom feltelepitettem a battlefield 2-t es nem mukodik mert csak harom szervert talal es mindegyik punkbusteres szerverrol kidob amit az ASE talál még az is mert azok törtszerverek amiket az ASE talál vagy kell valamit telepíteni a battlefieldhez? patchet vagy valamit? mert föltelepítettem a patch 1.3-t es nem mukodik. pls segítsetek 

-
Platypus16 #89317 Annyira még én sem akarok átváltani PCIE-re, mert ezt a cuccot még maximálisan szeretném feltuningolni (legalábbis ameddig az alaplap bírja), és úgyis mivel jönnek az új szabványok mindegyik alkatrészből (64 bites, kétmagos processzorok, stb), majd azokból akarok egyet összerakni, de szeretném még 1-2 évig ezzel a konfiggal tolni. De mindenesetre köszönöm a jótanácsot!:) -
A Punkbuster oldalon találtam a nevét. a WHOIS onnan van. Egyből rámutat!:PPP -
NeOhu #89315 Sziasztok.
Most raktam újra a BF2-öt és indítás után bejön egy fekete képernyő aztán visszarak az asztalra.
Valaki tud valami megöldást hogy hogy indítsam el? -
Úgyúgy 
(de akkor mi mijja f@xér' fórumozunk itten?)
(megyek is...,tripper nélkül haza se jövök
)
-
már 4 napja nem bfeztem :O -
jóak
-
ez melyik szerver????
Sehol nem találok magyarokat!!
Hol van mindenki? -
Deqwator #89310
-
szép az idő, rövidek a szoknyák, akar a fasse ilyenkor koczkulni :) -
Deqwator #89308
-
Nagydög #89307 Panganak a szerverek. A COR-on egy lelek sincs. De bezzeg azon az ostoba Kes/Pisztoly szerveren nyuzsognek. Ehh... -
hátja.
szerintem a bf2 amugy az nvidiát szeresse..
az én configom ideális a médium beállításokra, extra árnyék és fény low mellett
1024*768ban
64fős jófajta franciás szerverrel 100 alatti pinggelis folymatos gémet produkál -
thx 
persze én csak egy buta vegyész vagyok... -
Srácok!
Klánosok és nem klánosok legyetek kedvesek csússzatok fel a http://huncup.clanwar.hu oldalra és regeljetek be. A klántagokat fel tudom akkor vinni a csapatnevek alá. (valahogy regnél írjátok ki a prefixet, mert név alapján nem fogom tudni)
Köcce -
Na az uccsó, ez már.... 

"Együtt mennek a sánta, a vak és a cigány.
Egyszercsak találkoznak Jézussal.
Megszólítja a sánta:
- Jézus, gyógyíts meg!
Jézus megérinti és láss csodát, a sánta eldobja a mankót és szalad.
Megszólal a vak is:
- Jézus, gyógyíts meg!
Jézus a vak vállára teszi a kezét, mire az eldobja a szemüvegét és lát.
Ezután Jézus a cigányhoz fordul, mire az hátraugrik:
- Nehogy hozzám érj, épp most százalékoltak le!!!
"
-
Hát ez nagyon LOL! Néhány falfirka... 

"A nőknek is van joguk programozni, vegyünk nekik mosógépet!
Látod: Imádni ugyanaz, mint szeretni, de mégsem ugyanaz imádkozni, mint
szeretkezni!
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk.
Most nem tudom hogy az élet azért szar mert rövid, vagy azért rövid mert
szar?
Isten alkotá a Földet, majd megpihent.
Isten alkotá az embert, majd megpihent.
Isten alkotá a nőt, és azóta se Istennek se embernek nincs pihenése.
Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt
írva, hogy NŐK, de csak budi volt.
" -
Még nem feltétlenül szükséges PCIE csatis alaplapra váltani. Nem sikerült olyan nagy sikerrel bevezetniük ezt a szabványt. Ezt támasztja alá ez a cikk is. + nem sokkal jobb mint az AGP (persze tudom hogy nagyobb sávszél stb... de ezt annyira nem érezni mint ahogy leírják mindenhol). -
Üdv urak! -
Polemius #89299 janek sokadik alteregója?
-
Jancsi vásárolni megy a henteshez, de a bolt ajtajában beleütközik Juliskába.
- Bo...bocsánat - mondja zavartan -, egyébként Jancsi vagyok.
- Én meg Juliska. És facér vagyok.
- Nahát! Én meg calonnáér'. -
Polemius #89297 Akkor viszont érdemes lehet PCIE-re váltani!
Próbálj megegyezni, hogy (kis ráfizetéssel) újabb lapra cseréljék akkor már! És akkor cseréld le a VGA-t. Persze nem árt ha olyan lap, amibe a mostani procid meg ramod belemegy.
Remélhetőleg nem mistral vagy hasonló kaliberű helyen vetted, hanem normális helyen.. -
Platypus16 #89296 Az alaplapot most fogjuk lecserélni, mert gondok vannak az USB-vel és 3 éves garancia van rá, és akkor ha már elvisszük a gépet, akkor fejlesztünk egy kicsit is bele úgyhogy...:). De a procit 3-3.2 GHz-ig bírja, csak AGP-s VGA kell hozzá. -
Polemius #89295 Szerintem a BF2-t kéne lecserélni valami kevésbé bugos fps-re, és még egy csomó sört is vehetnél.
Amúgy jó kérdés, szerintem ram vagy vga. A pocival gondolom a lapot is kéne cserélned, az meg már többe fájna.) -
Rossing #89294 Nemtom, utoljára 1 évig bírta a winfosom. Elég ha a windows tűzfal be van kapcsolva játék közben(az csak a befelé forgalmat nézi a kifelét nem). -
Deqwator #89293 b+ nem kapok levegőt!!!!!!!!!
ja bocs ,már kapok!!!

-
bocs semmi már elindult csak kicsit lassan -
nem akarja elíndítani az 1.3 full patchet?
mit csináljak?
,tripper nélkül haza se jövök