172102
  • Beers
    FAQ!
    Ne crackeld,hanem használj mini image-et!
    Elég a serialt átírni!
  • vsly
    Ne használj krekket,mert azzal nem müködik.Használj Daemont.
  • MrChef
    Na igen, hamar szóltam el magam:
    1. nem ismeri fel a diszket (Please insert...), mondjuk ez már előfordult pár játékomnál, szóval akár nálam is lehet a hiba
    2. feltettem NoCD krekket
    3. ezután elindulna, sötét a képernyő egy kicsit, majd hang nélkül visszalép a windowsba

Na, bravó. Az ember ennyit kiad egy programért, az meg szarik normálisan működni.

A windowsomra úgyis ráfér egy újratelepítés, viszont a videókártyámmal nem volt gond sem a tört game-ben, sem a BF Vietnamban.
  • schrank
    "azt te csak hiszed"
  • MrChef
    Üdv!

Miután már megszenvedtem másolt game-mel, ma megvettem eredetiben.
    Remélem gond nélkül fog futni.
  • mesor
    Nem!

Ez most egy kis pihenő lesz a srácnak szerintem! :)
  • schrank
    ki van írva a bannerba hogy az ilyesfajta témákkal kapcsolatos témákat tematikusan kerülendőek erre ő még bebasz egy warezpirates bunker reklámot
  • Deqwator
  • atomboy
    Ez most spam?
  • Swy
    mondanátok egy oldalt ahonnan leszedhetem az összes patch-et???

amúgy mi van a bfhelp-el
  • Deqwator
  • atomboy
    Az 1.4 meg csak a beta. Ha nem akarsz bugokat keresni, es riportot kuldeni, ne tedd fel.
  • crow
    Engem sem szokott kivágni, pedig HT-s a procim és engedélyezve is van BIOS-ban.
  • Dtomka
    Sziasztok!

Valaki felrakta már az 1.4es pecset?Van értelme?Mert eddig nem sok jót hallottam rola:S!!!

bye
  • Running
    Ez egy portálkezelő. Sajnos nem tudok semmit se állítani h spec karakterekkel is lehessen regelni. Ha találok hozzá valami komponenst amivel lehet használni akkor szólok, addig meg ez van, ennek kell örülni.

Aki nem jelezte külön valamivel h klános azt bedobom egy helyre, aztán majd jelezze hova tartozik.

Ha a Klánok és tagjainál látod a neved, akkor amellett van egy editálási lehetőség. Msn, email, stb... BF2s-hez beírjátok a stat ID-teket akkor a BF2 leaderboardra és a top 10-be is felkerülhettek.

Volt igény a vicces képek elküldésére is. Próbálok megoldani ezt is. Addig meg a galériába is fel tudjátok tölteni.

Ha valakinek kérdése, óhaja, sóhaja van, akkor az ottani fórumban jelezze, mert akkor nem felejtem el.
  • gergod
    Nekem még nem vágta ki korábban sem HT miatt.
  • item
    Szerintem már rég nem, ez nálam se jelent gondot! Az enyém P4 630 as 64bit 2MB cache 3ghz... és megy rendesen. egy ideig engem is idegesitett azt hittem ettől van és próba képpen kikapcsoltam a bios ban, de nem az volt a gondja!

• Platypus16
    Lenne még egy hardveres kérdésem: nem tudjátok, hogy a Hyper-Threading támogatással rendelkező proci még mindig kivágja a bf2-t az asztalra? 1 évvel ezelőtt hallottam erről a problémáról, csak nem tudom, hogy ez még mindig fenn áll-e...
  • Templar75
    Ja amugy jo reggelt mindenkinek.
  • Templar75
    Running!

Esetleg ha a felhasznalonevhez nem csak a 0-9, a-z, A-Z karaktereket lehetne felhasznalni hanem a - = [ { karaktereket is, akkor talan meg regisztralni is tudnek rajta a rendes BF2-es loginommal. Vagy csinalj +ba 2 olyan mezot, hogy Clan prefix + BF2 Account Name.
  • Beers
    Ha jól emlékszem kb 120.000-et!
  • ZOLCHI
    Reggelt nektek!
  • item
    Reggelt...
  • Robogo
    :DDDD
    Jó Reggelt!
  • Crem
    Mindenkinek jó Reggelt!:)

[center]
  • Crem
    he-he

Mennyit bukott?
  • kBagyula #89344

egyébként meg Jó reggelt!
  • mohus
    7th Cav.

bf2 szerverkeresőbe ird be : ea hu aztán keresés
  • Murry
    Emlékeztek amikor bejelentettem egy statpadder láma admin-t? Na most látom, hogy lenullázták a
    pontjait.
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :DDD
  • atomboy
    Szal hiaba a csajok alatti szoveg, mindenki a csajokra nez...
  • Nagydög
    Kovesd Meow tanacsat, es fogadj el tolem is egyet: Ha egy kiba...tt online jatekkal kapcsolatban van gondod, akkor emlitsd meg a legelejen, hogy torted van belole!
  • Me0w
    Gondolom tort a jatek, es az nfo-bol az elso cdkulcsot irtad be... generalj uj kulcsot, regedit -> ergc kotojelek nelkul beirod, majd bf2cdkeycheck.exe. Ezek utan felmehetsz jatszani de csak tort szerverekre, a keresobe azt ird: Antik.
  • DupiDani
    amugy kajak nem csinaltam semmit csak fol akrtam lepni egy kibaszott szerverre de nem tudok mellesleg megnezhetitek azt a rohadt szégyenlistát mert kb 15 perce telepítettem föl
  • Crem
    permanently banned...

Akkor akitől vetted a CD-t, de ezt csak úgy véletlenűl nem osztogatják...

Mikor kaptad? Most? Mert 1-2 nap és kint lesz a szégyenlistán miért is jutalmaztak meg.
  • kBagyula #89335
    Ez szép. Grat!
  • DupiDani
    soha nem csaltam sőt most telepítettem föl a bf2-t kb 1perce es soha nem jatszottam szerveren mert nem enged fel
  • Crem
    Jobb ha menekülsz!:D

Szal' A BF2-őt felejtsd el... Csaltál és kaptál egy global ban-t... Új játék,plusz 1-2 hardver cserével talán újra visszajöhetsz...
  • DupiDani
    Hy all! valaki arra kert hogy irjam le mit ir ki a pb. hat jó ha ert bellole valamit akkor egy ember "You have been permanently banned from this game server via punkbuster globalpunkbuster guid ban f51f445f
  • item
    Ja, aki kapja marja...

hiijjja választani sem tudnék elsőre az tuti