172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
VeNYLaci #89493 A legegyszerűbb ha megveszed. Az összes szerverre felmehetsz, nincs több kellemetlenség. -
SuspensioN #89492 Akkor mit csináljak azt mondjátok mert én kezdő vok a bf2-es ügyekben 

-
már tényleg megsajnállak: részemről én egy kitalált kódot írtam be, nehogy amiatt újra telepíts. Beers nevében nem nyilatkozom
-
Az sem biztos, ha újrarakod! -
SuspensioN #89489 Na most fel kell tennem a bf2-t ujra?vagy nem? 
-
-
Keress rá a privát szerverekre!
Ezekkel csak ott tudsz játszani!
Valahol itt is bevolt linkelve,keresd meg! -
Hihetetlen de itt ülök a stégen süt a nap és még netem is van. Azt sajnálom csak hogy bf2 nem hoztam magammal. Az 1.4 beta 2 jó lett, mert kipróbálni már nem nagyon volt alkalmam. Csobbanok egyet ugyhogy itt is hagylak bennetek :). -
SuspensioN #89485 És ezt nem lehet vhova beirni?Mert ugye ezzel kell feltenni(és nincs kedvem feltenni ujra 
)
-
SuspensioN #89484 THX!! 

-
én is tudok egyet vaze: 456R-98UT-645K-LLO4
-
Csak hogy ne neked legyen igazad :) : B3K3-RTUR-W6KA-GX23-M9ZE ! -
SuspensioN #89481 Mér?Ténleg neked nincs?
-
szerintem csak viccelt veled
-
A Vény #2 szerverén ma 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.
Mapok: Letöltés menüben.
Szerver adatok:
név: veny #2
ip: 195.228.74.138
port: alap
TS-RE GYERTEK!!! : IP: 193.109.252.107:8775
-
SuspensioN #89478 Ha itt nem lehet küld el pls msn-en:[email protected] -

-
na, pont annyi felesleges, amennyi van
-
uwu #89475
-
SuspensioN #89474 Akármennyi csak tudjak bf2-zni!!!!! 
-
szerintem összesen 3 van a 16os és 32es mapon,a 64esen meg számtalan:D -
rakd fel a legújabb NV rivert a 6600GT-hez,asszem most 91.31....ha nem szűnik meg,töredezettségmentesítsd a partíciót amin a bf2 van,utána registry tisztítás...végső esetben talán vedd le a gémet 800x600-ra...nem jelentős az előrelépés szvsz,viszont sokkal lassabb lesz a gém gyengébb gépen,de 1 giga és P4 alatt nem érdemes 800 fölé rakni... -
Mennyi kell? -
ááá, már megint a jó kis BC/BR vita beindul 
szerintem én várom az 1.4 peccs infantry módját, aztán felőlem az repked meg tankozik, aki akar, én csak infantrizni fogok

nem mondom hogy nem szállok be én se tankba/apc-be, sőt egyes térképeken csak repülni vagyok hajlandó, de azért annál jobban rühellem, amikor egy apc vagy egy heli vaktában a tömegbe lövöldözve, vagy simán fedezék mögül is kilő, csupán a splash damage miatt, vagy egyáltalán, az apc-s-helis henteléstől sokszor rosszul vagyok. a legtöbbször karkandon tolom, de még ott is van néhány felesleges armor
-
SuspensioN #89469 Nincs vkinek olyan cd-key-je amivel lehet neten gamezni mert nekem olyat dob ki csatlakozásnál hogy "cd key is not valid" 
.Ha vkinek van irjon pls!
-
1Obi1 #89468 Az lehetséges hogy a lentebb említett konfigon low-on is akadozik a játék, 1024-es felbontáson?
"Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal"
Bár nem high-end kártyám van, de az e pont alatt említett feladatokat hogyan lehet elvégezni(Fast Writes, stb..) pontosan? -

Ez így van
-
szerintem meg 1 helisnek se sírjon a szája, mert ugyan úgy kempel mind1ik, amikor meg velük teszik rinyálnak...
-
Mivel Privátban kaptam ezért a nevet nem írom ki, de megvan a "hányadik" szó magyarázata amiért kidobott!:DDD
HANYADIK :DDDDD
Persze jogos, de azért nagyon LOL!:D -
TS Zolly #89464 Én nem mondok neveket, de jobb ha a klánotokban tesztek pár dolgot tisztába. Minap pont sarkin esett meg. Iraki oldalon, furcsa volt, nem láttam a helinket a levegőge. Egy hetes meg irtott minket a heliből. Születés után felszáltam a helinkel, mivel nem volt lövész, átmentem a középső FŐBÁZISRA, ahol szépem leereszkedtem, magyarán leszáltam oda, ahol a tank szokott megjelenni. 2 másodpercig élvezhettem a gyönyörü landolásom, erre egy hetes tv rakéta, bumm a fejbe. Szóval nem kéne itt legénykedni, hogy igy bannolom, meg ugy bannolom aki védett bázist támad, hanem a csapatotok közt kéne pár embernek fej, vagy agymosást tartani.
Köszönöm -
SuspensioN #89463 Hy all!Na sikerült minden már csak jáccani nem tudok mert vmi "cd-key is not valid-ot" dob ki amikor csatizok 
.Ha vki tud cd-key ami müködik neten azt kérem irjon.
THX
-
David2006 #89462
-
Landor #89461 múltkor kipróbáltam az "anyad kor?"-t de az sem volt jó...
-
jólbeszélsz! a kisköcsögség is egy életre szól...ezért leszünk egyre erősebbek és hatalmasabbak!!44 -
Csak tudod az ember egy olyan állat, amelyik skatulyáz. Ha egyszer köcsög voltál, akkor köcsög maradsz, ha egyszer csíteltél, csíter maradsz...és még ragozhatnám.
Mért várod el mástól, hogy ne tegye, amikor fraggelős korszakodban te is ezt csináltad, és jókat mosolyogtál, amikor a felmenőidnek küldtek jókivánságokat az aktuális +4 pont alanyaid.
Amúgy meg nem is egészen a játékosok hibája, hanem a játékmeneté...mert ha békénhagyja a MEC heli a cobrát, és abba egy tapasztalt pilóta (jobbik esetben még egy másodpilóta is befér) viszi el, akkor a MEC helit -ami ugye akkor értelem szerűen elmegy gyalogost hentelni- oldalról/hátulról gyerekjáték darabjaira rakizni.

-
Azért ezt elég régen csináltam mert rájöttem hogy milyen kurva bosszantó...Csak akkor szoktam amikor elötte velem is megcsinálták. -
vagy "okádadik kör" :) -
vagy úgy,h."első v.második kör?" -
Kérdezd úgy, hogy "mennyiedik kör".