172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
LOLLER!
"Egy katona megy hazafelé, és mikor egy suru, sötét erdon halad át, elébe toppan egy ronda boszorkány, vállán egy bagollyal.
- Na te katona! -szól a boszorka- Tudom én hogy mire vágysz! Ha kitalálod, mi ez itt a vállamon akkor a tied leszek!
A katonának nincs gusztusa a csúnya öregasszonyhoz ezért így szól:
- Az egy disznó!
- Na jól van, határeset. Elfogadom!"

-
Pombair #89573 ok -
Nos, akkor TerranceG-t keresd :) -
Pombair #89571 gs.bf2 -
Mondjuk egy szervert azert irhatnal, mert az I, II a mienk, a 7th a 7th-e a gs.f2 pedig a gs.bf2-e ;) -
Nem az fps-el van a baj, a vinyo sem villog, semmi, ahogy kiszallok a helibol minden ok, de amikor csereltunk a pilotaval es en vezettem akkor pilotakent nem szaggatott, csak a gunnernek volt szar. -
Pombair #89568 Bannoltatni kéne őket, de hogy?
-
TS Zolly #89567 LOL LOB. Főleg a kistáska kemerrel az élen. -
hát nekem a MEGAGGYAAAA!! hiányzik egy kicsit :) -
Hozzáteszem hogy csak ritkán rossz a heli... -
De csak a heli rossz azon a szerveren.Egyébként érdemes megnézni a folyamatoknál hogy mi megy és kapcsold le azokat amire nincs szükség. -
A Pilu az király, csak az a baj hogy a kedvenc számomat mégegyszer nem tudom letölteni...(Keletről jövök ha megvan valakinek az szóljon már) -
A Pilu az király, csak az a baj hogy a kedvenc számomat mégegyszer nem tudom letölteni...(Keletről jövök ha megvan valakinek az szóljon már) -
van egy-két hisztis pubi, meg néha engem is idegesítenek a stílusukkal (előfordul, hogy magukénak tekintenek egy-két járművel-eleve nem bírom ha valaki azt mondja, elvitte az TANKOMAT, mintha rá lenne írva a neve)
-
Pombair #89561 most nézem, 13 éves kisköcsög. -
Király vagy kilences??
Király vagy kilences???
Ugye, hogy úgy!!!

Mindig jókat derülök ezen a zenén. -
"ha 20-nál több ember van a (bármelyik) szerveren"
igaz hogy a bf2 DS eléggé ratyi, és csinál érdekességeket, de azért olyan mákja nemlehet, hogy pont mindegyik szerver szar legyen, amit megnéz...ezért toltam ezt az egyértelmű diagnózist a problémára :) -
kicsit buzis, de nektek jó lesz 
-
jah, hát kissé fiatal az átlagéletkor... -
Pombair #89556 Ezek a lobos köcsögök azt hiszik hogy ők az istenek a bfben. beszállok a helikopterbe, és elkezd ugatni hogy szálljak ki, én nem tettem és david2006 meg belemszállt repülővel, aztán teamkilleztek amíg el nem vittek. jöttem azzal hogy kibannoltatom őket, de ez a david azt mondta hogy jó haverja az admin, neki fog hinni... -
inkább tanuljad ezt...asszem csapathimnusz lesz belőle...bár lehetne pörgősebb :D -
Egyébként ha belenéznél a faq-ba, sok hasznos infót találnál... -
bannert olvasd el alul ,a tenyér melletti szöveget jobbra ,az a válsz! -
Provi #89552 Az 1.3-hoz van crack?Mert haverral akartunk játszani hamachin coopban,de amint felraktuk, az eredeti cd-t kérte
Szal van crack, vagy vmi megoldás(azon kívül h megveszem
)?Előre is kössz
-
höhö,mi ment publicon az elmúlt 1 órában:D játszottam 1 24/7 karkandon,majd estefelé rakok képet...nekem egész jól ment,a többi láma mind aszitte aimbotot használok,pedig csak kezd összenőni a kezem a G5-tel:D kaptam is a kör felénél egy ilyet,h."kick sergio,he is using aimbot"
legalább a nevem tudná leírni a lámája...
-
Platypus16 #89550 Én ilyenekkel, mint a Doom 3 nem igazán szoktam játszani, valahogy annyira nem hatnak meg. Én mostanában csak bf2-zök, meg retrózok a régi C&C-játékokkal, ja és nemrég wowoztam egy kicsit, de ez bugosabb, mint a bf2:) -
Aze' a gs.bf2 szerver neha olyan szinten akad, hogy az veszelyes mar, hetvegen heliztunk parat es amikor gunnerkent ultem elol, a pilota barmilyen iranyvaltasara ossze-vissza ugralt a celkereszt meg a taj is, ahogy pl. fordultunk. Kov. palya Karkand, ott nem akadt. Kicsit kesobb Dalian, ott detto, masnap viszont semmi hasonlo nem volt. A pilotakat is 'valtogattam', es aznap vegig ez volt. -
az első problémák úgyis csak akkor adódnak,amikor a játékok igazán kihasználják a 2-4-sokmagos procikat...addig nem nagyon lesz vele probléma,leszámítva a lvl2 cache kis méretét,ami pl.egy doom3-as motornál igencsak számít...sztem a bfnél annyira nem jelentős,szvsz nem kell aggódnod egy ideig;) -
Üdvözlet lakók.. -
Platypus16 #89546 Hát elárulom neked, hogy előtte négy évig Celeron 2 GHz-et használtam és négy évig simán ment és nem szeretném felhúzni a teljesítményt:) -
rakd föl a teljes 1.3-as patch-et(nem az 1.4 BÉTÁT!!!),EA-éknél számos linket találsz rá...b verzió:frissíts VGA-drivert... -
TomZer #89544 Hello Mindenki!
Kezdő Bf2 játékos vagyok, megvettem az eredetit, EF-ot és a SF-ot is.
A köv. a gondom: SF serverre nem tdok felmenni, mert vmi olyasmit ír ki, hogy vegyem meg az eredeti játékot, de úgy tünt mintha EF pályákra se nagyon engedne be. Az SF felrakása után nem is indult el hanem azt írtaki, hogy nem tudja megnyitni a mods/shaders/lighting.fx file-t. Ezt megtaláltam egy zip-ben, bemásoltam és single-ben elindult.
Bárkinek vmi ötlet?
Előre is köszönöm! -
celeron D-re?lehet nem volt a legjobb választás...bár,elég jól húzható,a köv.másfél éves ciklust imádkozva bírod ki vele:D
(halkan jegyzem meg,ha a helyedben lennék,én az 5700-at minimum egy 6600-ra,vagy 6600GT-re cseréltem volna...ha nem fért a keretbe,akkor gyűjtögess szorgalmasan;)) -
Platypus16 #89542 De persze alaplapcsere is volt és bocsi a harmadik postért. -
Platypus16 #89541 Ez a szám még nem volt 
-
Platypus16 #89540 Nekem is teljesen ugyanaz a konfigom, mint ami neked van, pontosabban volt. Tegnap kicseréltem a procit egy 64 bites 3Ghz-es Celeron D-re és külföldi és magyar szerveren egyáltalán nem akadok, de előtte én is akadtam mint az állat:) El se hiszem, hogy FX 5700-assal ilyen szépen megy a játék:) -
steweee #89539 na felraktam, megy, de vissza szeretném kapni a korábbi accomat de már nem emléxem a névre és a passwordre sem. ha megmondaná vki hogy milyen megkötések vannak a passra, akkor tuni fogom hogy ehhez mit használta. mert általában egy négyjegyű pinget adok meg ami a telefonomé, ha több számjegyet kér akkor triplázom az utolsó számjegyet, ha betűt is kér akkor két s van az elején
vagy meg tudom vhol nézni magam? a usernevemben sem vagyok biztos, mert azt is változtatom aszserint, hogy melyik játék mit fogad el -
Van belőlle vagy 4 Ranked szerver összesen (Tudom, én azzal jáccottam ...) az egyiken 64 fős Jalalabad megy a másik 3 meg mixed ...
Nem vettem rajta semmi érdekeset észre ... talán csak a Connection Problem hiányzott egy picit :) :) -
Nem lag,hanem akad a géped.
Tehát nem az internetes kapcsolatodban van a hiba
-
1.4 csak béta pöccs, eredetiből is elég ritka még az ilyen szerver, nemhogy törtből :)