172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
el tudom képzelni azt a gyúrást...hányan voltatok,egy kezemre valóan legalább megvolt a létszám?:D -
vazze, inkább a flémelés helyett gyüttél volna teis gyakra, ahol eszméletlen keményen rájagyurtunk a holnapi horda elleni meccsre :) -
hm,úgy tűnik,kicsit elaludtak a kordafanok,mert már lassan 2 hónapja vagyok próbaidőn..gyerekek,mi lesz,én leszek az örök próbaidős?megyek vissza a hts-be
-
Azért tegyük hozzá azt hogy Kornéltól kérdeztem a médiamarktban(akkor még nem tudtam hogy ő az)és ő se tudta...Csak ő tudja szerkeszteni a honlapunkat, míg én nem:DDD -
Tetszenek a meccsek, mi?Kell az izgalom:DD -
höööööhhööö most olvasom kicsit az íéj bugjelentés fórumát,eddig ez a legszebb:
Bug: Road to Jalabad which is a map between the US and MEC, has some China vehicles.
Fujiryu:mi is az az UTP kábel?

-
Is-Is , de mostanában sokat warozok a JCSR-el ,nagyon jó csapat tetszik a mentalitásuk lehet ,hogy ott ragadok...???
-
nem is jcsr-es,GBC-s,honnan veszed,h.nem az? -
Hasznald a belso keresot, ASE 1.3 ota nem jo. -
Egymast nem jo? Ket tapasztalt pilota meg ket tapasztalt gunner... -
Pombair #89686 Mióta vagy jcsres? úgy tudom gbc-s vagy. -
Pombair #89685 Meg nem kapnának pontot :P -
steweee #89684 mi van , nem játszik vele senki? és miért csak kevés szervert látok az aséval? pedig minden modifiert levettem, tegnap sokkal több szervert látott.
amúgy mi az a ranked szerver? -
...de akkor qrvára nincs akit irthatnának.
-
A másik meg az, hogy ha a "klánosok" gyakorolni akarnak, menjenek fel a saját szerverükre és zárják le. Akkor biztos nem fog egy "civil" beülni a helijükbe. -
Ez igy van ott a pont.
-
Hát nem tudom ,azért azon elgondolkodhatnátok ,hogy ha tényleg a heli csak a klánosoknak lenne fenntartva akkor ti ,hogy tanultatok volna meg helizni még kezdőként , szóval engem kurvára nem érdekelne ha valaki azért akarna kiszállitani a heliből mert ő jobban repül,nem vagyok egy taho de azért ha már 12 ropiért vettem egy játékot akkor ne csak az überjóskák élvezhessék ,szerintem amikor megvettétek a gamet ti is ugyanannyit fizettetek érte mint mondjuk Pombair kolléga , ugyhogy ha a fairplay-t nézzük ugyanugy joga lenne elvinni azt a nyomorék helikoptert. -
Lehet. Erről nem tudtam. -
Mondtam,hogy ennél a hibajelenségnél tuti,hogy nem lagról van szó.
A BF2ben a playerszám erösen kihat a procira,főleg egy 1.7es celeronra. -
loál:D -
Nem veszem úgy. Magyarázd meg hogy te mit értesz lagg alatt. Hátha én tudom rosszul. -

-

te...inkább vedd úgy,hogy nem is szóltam... -
Francia csigazabáló szerver!
Szánalmas banda már kéri is a Vodnik-ot a hotelhez, hogy be tudjanak menni alá. Ami harmadik alkalommal sikerült is, mert nem tudtam kilőni a tankal...
Persze rögtön spawnol 2 ember a leadere. El is kezdik rögtön a pusztítást!:(
Beírom tört angollal, hogy a hotelnál lévőket lefotóztam, és a képet még ma elküldöm a punkbuster illetve az EA e-mail címere... Még a végére azt is beszúrtam, hogy 2 nap és zero pontotok lesz!:D
Erre mind a három azonnal kilépett a játékból!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Nem igazán értelek. Magyarázd meg, hogy a laggnak mi köze a procihoz! Egyébként meg a procival semmi baj, mediumon is elmegy 30 fps-sel. -
Provi #89671 ezer hála:)köszönöm h kitartóan segítettetek:)végre műxik;-) -
6.5 vagy 6.6,nemtom most épp mi van Ati-nál,nekem asse tom mi van felrakva a 9600pro-hoz éppen 
találtsüllyedt,6.6 a legújabb -
Provi #89669 +néztem a faqba:)bocs és kössz:) -
Provi #89668 Na így most f@sza 

Atihoz melyik drivert ajánlanád?(havernak van atija)Köszi;-) -
Pombair #89667 tek -
Éjszakás vagyok ,hajnali 3 után teleszpemmelem egyedül a topikot és elviszem a 90k-t :)
Úgyhogy gyúrjatok :)
Amúgy jó reggelt! -
Provi #89665 ahogy mondod...1.0: remek
1.3: menüig se jutok el... -
MrChef #89664 Mitől van az, hogy az accountommal sokszor nem megy a felcsatlakozás? (csak vár...forog a 2-es szám....vár)
1.3-as peccselve van
(eredeti a játékom) -
amugy csak 1.3 nál dob ki, 1.0 nál jó? -
próbáldmeg ujrarakni a játékot:
szedd le a gamét
szedd le a video drivert
tedd fel a gamét
tedd fel az 1.3 pecst
tedd fel a játékhoz kapott videodrivert -
Provi #89661 nem jó....ezzel a driverrel is visszadob az asztalra... 

-
ovit nemkéne ide...intézzétek el priviben -
David2006 #89659 te bajod... -
marcio mela #89656 Ja meg az ágyúk megsemmisítése a ráejtett autoval -
marcio mela #89655 Én 5 hónapot nem játszottam és nem törölte a korábbi eredményeimet