172102
  • item
    Te teeeee te , perverz

Az ott a keze és imátkozik nemlátod ??
  • TerranceG
    Köszi, nem lesz elfelejtve...
  • schrank
    az angyal hasa alatt az most acskó vagy ajakok
  • item
    GRATULÁLOK!!!!

Biztos olyan mint egy kis
  • SigS
    Grat
  • DummyBoy
    Jóreggelt! GRATULA!!! Sokbódottá, meg minden a világon, babának, mamának, papának, stb :)
  • item
    Ja ja, tudom, én csak finoman megyek. Viszont itt nálunk is van pár idióta figura aki pl nagyforgalmú úton egykerekezik, elötte kocsi, mögötte kocsi. Na mondom öreg te nemsokára kilapulsz ha így folytatod.
  • koschwarz
    aztán vigyázz magadra, ezek a mocisok sokat esnek, viszont sokszor nem kelnek...
  • item
    THX papa... Nagymotor jogsi
  • koschwarz
    grat! (mire jó az?)
  • item
    Hi, köszi, de volt nálam mito, jó kis gépek. Most egy Yamaha TZR 125 van. Az is megy rendesen elhiheted DD.

• Nagydög
    Gratula! Nem kell egy 125-os olasz raketa? Egyik cimboram el akarja adni a Cagiva Mito-jat, mert megvette, felboritotta, es masfel eve ra se ult. Nagyon merges, harapos kis gep. Rendkivul alkalmas ra, hogy minimalis hengerurtartalombol kihozz egy oszlopra csavarodast.
  • item
    THX

Amúgy B-s jogsim már 9 éve van
  • Crem
    FAQ sokadszor...:(

csak azért, mert ma rendes vagyok!:D

Telepítési/indítási problémák:

'Patching failed': Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz:

A battlefield 2 jelentős szerepet ad a C:\Docmuments and Settings könyvtárban lévő felhasználói fióknak, és mivel az ékezetet nem tudja kezelni, ezért akiknek ékezetet tartalmaz Windows profil neve, azok nem tudják felrakni. A megoldás:

Ne használjatok ékezetet vagy szoközt annak a mappának a nevében, ahova a BF2 telepítve van.
    Ne használjatok ékezetet vagy szoközt a Windows profil nevében. (by Goodspeed)VAGY
    Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthető (by Zs0lt1)

Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítő által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha előtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
    Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
    Windows intézőben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
    Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyő --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
  • Nagydög
    Figyelmeztetlek, mi itt meg bunkobbak vagyunk, es vissza is irunk.
  • Polemius
    Nem tudom, kérdeztem. Nekem mindegy, versenyen ki hogyan csal, engem csak az bosszant ha én kerülök szembe ilyen cheathuszárokkal egy szerveren. Csak gondolom ott különösen dühítő az ilyesmi. Én max kilépek ha nagyon bosszantó a dolog és átmegyek másik szerverre.
  • vsly
    Grat
    Akkor velorexet már vezethetsz?
  • item
    Sziasztok urak, sikerült a vizsgám, még kettő van hátra és megvan az A1 korl. jogsim
  • cola
    szasztok ott akadtam el amikor a speciál forcot raktam hogy kiirta patch failed 1.1 ezt csak azért irom ide mert a sf-forumba voltam csak ott bunkok mert nem irtak vissza és esetleg akinek megvan a game az segíthetne
  • Running
    Battlerecorder se nagyon bizonyító értékű, lehet akármire fogni, konkrét bizonyíték csak a pb ban. Pár srác beszélt az egyik cb adminnal, aki azt mondta h tudják h a csapatok egy része csal. Hajrá, te meg próbálj meg tisztességesen játszani ellenük.
  • ERykk
    Gs.bf2-es adminoktól kérnék egy ban-t GBC HardcoresHUN-nak:
    BaseBombing#1
    BaseBombing#2
    Köszönöm.
  • Me0w
    Vannak szerverek amin fut battlerecorder, de a csitet ha ugyesen hasznalja sosem szurod ki vele, csak ha nagyon amator a gyerek...
  • Herold
    Polemius, te mindent tudsz, láttál már ilyet?
  • Polemius
    Fogalmam nincsen hogyan szokott menni, de tétmeccseken nem lehet demót is rögzítő szerveren játszani? És utólag az talán felhasználható lenne, mert ha jól tudom akkor abban bármit meg lehet aztán nézni. Legalább a saját szerveren be lehetne kapcsolni, ha nem is kötelező előírás.
  • Crem
    Ezt én se értem igazából!:D
    Gondolom fasza zenét lehet halgatni miközben szivatod a másikat!?:DD
  • Herold
    Az mire jó?
  • Landor
    "Full winamp control" -> loool hát mekkora csíít, ezeknek már semmi se szent?! :DDDD
  • Herold
    Nem tudja senki, hogy lehetséges ez? Esetleg szerveradminként csinálta?
  • Herold
    Abban szerintem vírus vagy malware van. Másképp nem lenne ingyenes.
  • Kandurex
    I, need, the medic here!!!!
  • koschwarz
    hát igen, akkor majd azt kiabálja, hogy "i need backup!"

a csítelős dologhoz meg: még szerencse hogy mostantól kevesebbet fogok játszani, mert ez durva. így is van - főleg külföldi szervereken, de azért magyaron is előfordul néha - hogy totálisan értetlenül nézek egy-egy halálomkor, hogy ez hogy vett észre, hogy tudott egy lövéssel megölni egy sniper fordulásból a pisztolyával, miközben én supporttal kb. 3 m-ről elkezdem hátba sorozni, mint az állat (ez konkrétan tegnap történt), és egyéb nyalánkságok. tökmindegy, csíteljen pár hétig, hónapig, akinek van gyomra hozzá, egyszer azért a PB-t is frissítik, akkor majd lebukik és törlik a pontjait vagy banolják a kulcsát. ami késik nem múlik.
  • Kovács legény
    nah ez frankó ,remélem kapnak egy olyan globálhardverszoftverfaszombant...!!!
  • Running
    Még utoljára játszd ki magad, aztán belevetheted magad a baba gondozás rejtelmeibe, csak nehogy meglepődj h bekakil a baba.
  • Crem
    van egy "JÓ" hírem úgy általában mindenkinek!:(

This hack is full featured and undetected by PunkBuster
    Ignore all the pop ups, its the only version I was able to steal from tux
    Features Include:

Full winamp control // Radar Hack // Chamz for players // Chams for vehicles // chams for building targets // No Fog // No Sky // Cross Hair // Wall Hack // Player Name ESP // Distance Esp // Player Name ESP and much more!!!!

A legrosszabb, hogy ingyenenes a mégrosszabb, csak MA ezidáig 783-an töltötték le!!!!

Most már csak abban bízom, hogy a PB 783 munkatársa szedte le!:((((((
  • Running
    Az nem pályaismeret ha lopakodó embert minden esetben felkészülve várnak. Nem a csapatmozgásuk és a taktikájuk volt jobb, hanem a csítjük volt számos, ennyi, fölösleges ezt tovább ragozni.
  • Crem
    grat
  • Kovács legény
    BSZN Vibri!!!!
  • Kovács legény
    gratulésőn és sok sok boldogságot kívánok!!!
  • TerranceG
    Gratulálok és jó egészséget kivánok babának/mamának na meg a papának is!
  • atomboy
    Gratula, kispapa. :)