172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
En meg mit mondjak erre... nincsen klanom, megis szivesebben jatszok azon az oldalon, ahol vannak klanosok is. Mezei public jatekosoktol hianyolom a gyozelmi akaratot es a csapatmunkat. Eleg bosszanto tud lenni, ha csak egyedul probalok valamit tenni a csapatert, a tobbi tars repuloert vagy kopterert versenyeznek, es igy par perc alatt vege is a kornek... -
Fiatalon kezdik 
BF2 intro babanézetből DD -
haxoror #89854 Jaja, azok a legjobb menetek amikor csak pár ponttal nyer a másik
-
Landor #89853 

tegnap egy ilyen alt+f4 előtt rábasztam a gépre, eltört a ház előlapja..
silentmaxx ház - sokba van nekem ez a kurva bf2
-
igaz, nem attól függ. De 90%-ban azért helytálló,pláne idegen nem magyar játékosoknál...
-
Van egy valag screenshotom olyan alkalmakrol mikor 2-3x annyi ponttal vegeztem mint a 2. a mi oldalunkrol, es sajnos nem azert mert olyan jol ment a korben :) -
na azon én is kurvára ki tudok akadni, amikor lepörgethető oldalon semmi perc alatt le is pörgetnek. persze nyilván mindenki hibás valamilyen szinten abban a csapatban, de én át sem állok, hanem inkább kilépek és keresek másik szervert, ha az egyik oldalon nagyon bénák vannak, a másikon meg nagyon erősek, mert nincs értelme a köröknek. ha átállok, akkor is csak pár percig tart, ha maradok akkor is. sokkal jobban szeretem ha mondjuk 25-0 a vége egy körnek. -
Attól függetlenül, hogy szemét dolog ettől még csinálhatja, ha akarja , de mostanában nem szokta ahogy látom játszani.Nincs benne a GS esesk szabályzatában, ami betöltéskor megy, hogy a helipadot nem szabad lőni, csak annyi, hogy elfoglalhatatlan bázis bármilyen támadása tilos.Az USMC helipad nem ilyen, tehát 'hivatalosan' lehet, DE -mint mondtam- szemét dolog... -
Vegetto #89848 nem a rangtól függ hogy milyen egy játékos... -
Vegetto #89847 nincs, cska béta. -
Vegetto #89846 a matt társad meg kempeli sharqin a mec helipadot, ne mhagy felszallni senkit... multkor koschwarzal szállnánk fel és kitvzett rögtön... -
Vegetto #89845 én azt szoktam waken amcsi oldalon, hogy felszallok a repcsivel(ha külföldi a gyerek letkzom hogy el tudjam vinni a gépet, és kiugorjak) és kiugrok az airfielden, és ha már kiürült, elfoglalom. ez majdnem mindíg sikerül, de ha jön a heli, és látom hogy nem fogom tudni befoglalni, akkor gyorsan elmegyek máshova foglalni. a tkzást nem dicsekedésből mondtam, csak ha a külföldi gyerek viszi el, akkor tuti kikapunk. -
van már 1.4 patch? -
Ja, ha jól számoltam 4 szer dobta az artit a basenkra....Mind1 a ha egy "köcsög lobos" mondja kko nem kell komolyan venni mert kis fiatal pöcsök és nem lehet igazuk. -
Hát ja, ki az a majom aki inkább a public csávókkal nyomja, mint a saját klántársaival? Nyilván ha már 6-7-en vagyunk fent egy szerveren akkor, 3-3-ra oszlunk mert vicces egymásra is lőni. Meg a server így is úgy is hajigál ide oda mert a sok f@sz mindig kilépeget mikor veszt a csapata, mert rontja a statisztikáját.
gs.bf2-n is állandóan megy a küszködés wake-n h usa pontot foglaljon, érdekes atwe-val mi kb a 30 mp után már lehúztunk egy pontot, de a többi f@szkalap még arra is képtelen volt h odaspawnoljon, így a 20-ból vagy 4-en védtük az egész kínai csapat ellen a pontot.
-
Vegetto #89841 én meg azt utálom, hogy bemegyek egy 16os mashtuur infantryra, és a csapatban egyedül én vagyok medik, a többi 7 ember sniper. és háztetőn van, persze elveszítünk minden zászlót, mert rám kb 5ember jött, és sorba beszedték a zászlókat, legalább claymore-t tennének le. -
Nem tudom mi a bajod ha a klánosok egy oldalra állnak ??? Még szép ha látom hogy a csapattársam is ott van megpróbálok odaállni mert egyrészt ezért klán a klán hogy együtt játszanak. A "publik" játékosoknak meg megvan adva a lehetőség hogy áljanak be egy klánba, persze nem kötelező, de lehetősége van rá!
Az amit Meow mondott egyértelműen igaz, miért áljak arra az oldalra ahol csupa ismeretlen ember toporog?? Amúgy meg ha a meccs elkezdődött és a másik oldalon ragadtam akkor nem állok át ha látom hogy rosszabb a helyzet, ellentétben sok "publik" és klános emberkénél. Erről ennyit!
Persze tisztelet a kivételnek... PEACE... -
Ha nem idiotak a csapattarsak, csak a masik oldal jobb, az nem erdekel, de vannak esetek mikor annyira felba..bosszantanak, hogy alt+f4 azonnal es mar sujtok is a powergombra. -
Ez elég "szabad" fordítás!:DDDD -
Platypus16 #89837 Persze Pain tudom és tiszteletben is tartom az álláspontodat, csak a fórum mostanában sokszor a LoB BR-eléseitől zeng, miközben a másik se kutya... -
Jah...
De szerintem itt inkább arra gondolt, hogy nem 1 klán, hanem mint jómultkor a 7th,veny,lob 1 oldalon én meg 14 (1-3 rangosokkal) a másikoldalon...
szal' kifejezetten élveztem a játékot!:D -
Platy ezért írtam, hogy nem minden LOB-ost érint. Ja és a GS.bf2 szerver ban listáján egyelőre LOB-os név nincs (viszont akad más). Viszont ha a klán híre romlik, akkor ugyebár a klántagok tehetnek leginkább ez ellen (megreuállázák a notoriusokat, és jó példával járnak elő). -
Személy szerint hányingerem van, amikor a klánosok összegyűlnek egy oldalon, pl. sharqin lepörgetik a főleg publikos játékosokat (akik közt akadnak persze erősebbek is)
Nekem meg attol van hanyingerem hogy idiota lama faszkalapokkal kell egy oldalon jatszanom neha, es ha tehetem azonnal 'rendezodok' a klantarsaimmal/ertelmes jatekosokkal, mert kiborito, hogy az altalad nagyra ertekelt publik jatekosok Mustaron kb. 30 mp. alatt kepesek elveszteni majd' minden pontot, majd az egyetlen megmaradt pontra - ahova mar 2 pancelos jon (mert a mi tankunkbol kiugrott az idiota foglalni...) - 5 sniper kel vissza. Koszonom, ebbol nem kerek, nem leszek a kedvukert idegbeteg. Szarok ra ha leporognek, nem erdekel hogy nem elvezik a jatekot mivel sajat maguknak teszik tonkre. -
Platypus16 #89833 Én teljes mértékeben egyetértek Painnel, én ezért nem is szoktam BR-elni magyar szerveren (meg amúgy sem szoktam). Csak azt utálom, hogy mindenki szerint a LoB-osok így, a LoB-osok úgy BR-elni magyar szerveren, amikor közben meg mások mindenféle gátlás nélkül fogják magukat és az ellenséges főbézre dobják az artyt, az ellenséges reptér fölött keringenek, hogy várják a felszállni készülő célpontokat. Engem mostanában nem is érdekelt, ha BR-eltek, legyen meg annyi öröme a kisgyermeknek. De ami mostanában itt folyik, hogy a LoB-osokat ki akarják bannolni a szerverekről, akkor már más is búcsúzhatna a szerverekről és én is sorolhatnék fel egypár nevet, de nem teszem, mert nem erről szól a játék + ha továbbra is ezt teszi, akkor előbb-utóbb az adminok bannolgatni fogják. -
Szerintem akkor is túlzott retorzió lenne bannolni valakit ilyenért , mivel egy klántagról van szó szerintem az ilyen esetekben úgy is figyelmeztetik a társai , legalább is nálunk én mindig elmondtam az újaknak ,hogy tartsák tiszteletben a magyar szerverek szabályait ,többé kevésbé sikerült is elérni ezt , és pont ezért gondolom ,hogy ha ilyen probléma merül fel valakivel akkor azt egy figyelmeztetéssel is lehet orvosolni ,ha meg nem halgat a szép szóra akkor viszont lehet az akárki teljesen jogos a bann, de figyelmeztetni kell midenképpen. Bár a ti szerveretek , ti hozzátok a döntéseket ez nem bírálat volt hanem csak egy javaslat.
-
Pain 24 órásat ad, én véglegeset szoktam. -
Félreértesz Jean. Ha rajtakapok valakit akkor megkapja a 24 órás bant (a warn-t az emberek el se olvassák, a figyelmeztetésre meg vállat vonnak). Csak mivel lehet, hogy a dolognak előzménye volt (az ellenfél commander is dobott artit, odabombáztak, mittomén'), így nem lenne fair utólag bant adni. -

Teljesen igazad van , szerintem se kellene bannolni valakit csak azért mert , odavágott egy artyt a főbasera ,szerintem egy figyelmeztetés bőven elég , ismerem Hardcore-t tudom ,hogy normális srác és ha szóltok neki ,hogy ne csinálja nem is fogja többet , ez inkább arról szól ,hogy a volt HTS tagok folyamatosan cseszegetik egymást .
-
Nem tudom Sebi miért gondolod, hogy főleg klánosok üljenek helibe. Tény, hogy jól helizel, de Te is úgy jutottál erre a szintre, hogy gyakoroltál. Ezt a lehetőséget mástól sem szabad megtagadni. Ha idegesít válts másik szerverre. Egyébként Prothor nem fogom kibannolni a srácot a képek alapján. Kevesen utálják nálam jobban a basecampereket, de egy képből nem lehet igazságot tenni. Viszont ha a LOB javaslatokat ad a bannra a szerverünkön azt megköszönöm, de csak miután a saját tagjait megregulázta. Elég sok a panasz, hogy a szerverünkön a nem túl sportszerű basecamp, spawn kill, stb. cselekedetek javarészét pont LOB tagok követik el. Nem kevés fejtörést okoz ez az adminoknak, lévén a LOB-osok javát (nem a többségét, hanem a javát) ismerjük régebbről, és nem szívesen alkalmazunk retorziót velük szemben, de nem fait ezzel a jóindulattal visszaélni.
Elég sok szabadidőnket töltjük a szerver adminolásával, ez így marad a jövőben is, és azokra, akik nem képesek a fair és mindenki által élvezhető játékstílushoz igazodni 24 órás, vagy az "akciójuktól" függően akár permanens ban is várhat. Ez természetesen nem csak a LOB-ra vonatkozik.
Személy szerint hányingerem van, amikor a klánosok összegyűlnek egy oldalon, pl. sharqin lepörgetik a főleg publikos játékosokat (akik közt akadnak persze erősebbek is), aztán az usmc oldalról úgy indítanak, hogy a commander a tüzérséget ráteszi a mec helikopteres pontra, majd elmennek páran ellopni a mec helikoptert. Mindent a pontokért, nem igaz ? -
jaja
-
syscoHUN #89826 Basszu be lehet szallni a tankba?
-
Lebuktam...
Most az a terv, hogy Ingit "felhozzuk" !!:D Mellékesen nagyon jól lövi a TV rakétát!:D
Tegnap a Vény klán egyik tagjával igen keményen összecsaptunk.:P -
bbnek küldj privit -
F@ck (FAQ)
-
így még viccesebb lesz azt válaszolni a lámáknak ("melyik gombbal kell beszállni a tankba?"), hogy FAQ!!!! 
-
Biztos megunta a frissítgetést... 
-
Polemius #89820 Az illetékes figyelmét felhívnám rá, hogy hamarosan megszűnhet a F.A.Q.
"A http://bfhelp.try.hu/ regisztrációhoz tartozó e-mail címen a lap tulajdonosa nem elérhető.
Ennek a figyelmeztetésnek az az oka, hogy a TRY.HU automatikus ellenőrzőrendszere az oldalhoz regisztrált e-mail címet elérhetetlennek minősítette. Az elérhetetlenséget legalább két, egymástól 30 nap eltéréssel küldőtt tesztlevél kézbesíthetetlensége alapján állapítja meg a rendszer. A figyelmeztető oldal azonnal kiiktatódik, amint a lap gazdája a www.try.hu oldalra történő bejelentkezés után érvényes e-mail címet állít be az 'Adatok' menüpont alatt. " -
Nem nehéz ;) ! -
TS Zolly #89818 Lssah szerveren szoktál lenn? -
én is nyomom mindkettőt és valahogy jobban élvezem mint a bf2t:/