172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Minek megy LoB-os(?) TS-re, ha annyira szeretik? -
mobal #90174 820 üzi törölve. gratula hozzá ! :D -
Deqwator #90173 helló belló (re all) 
remélem sok flém volt ,nincs kedvem visszaolvasni -
Biztos, és nem radar, hanem manuál -> #90165 amerre klikkelsz, arra megy. -
Akkor ezek szerint a TV helit nem jelzi, valszeg az radarvezérlésű, nem hőkeresős. Biztos vagy benne, hogy a TV raksi volt, nem a másik? -
Operation PeaceKeeper, jó mod (volt) de kevés a szerver, ha van még egyáltalán... -
az az OPK mod az micsoda, jo az? -
Pl heliben ülve akárhányszor letévéztek, sohasem hallottam előtte csipogást. -
Kösz, ezeket vágom, kezdő vagyok, de nem annyira :) Tvztem is jópárszor, azért kérdeztem, hogy hol mér az be mit, mert szerintem semmit. -
Heli TV rakéta akkor mér be szerintem, ha már kilőtték, de akkor már késő, max. negyed mp-ed van hogy kiugorj a járműből. -
A helikopter TV rakétája 500 méterig jó és azt neked kell irányítani, mégpedig az egér kattintgatásával és a célkereszt mozgatásával. -
1. Ez ok, de a kérdés az, hogy a tanknak akkor is csipog, ha én csak nézem zoomolva, vagy csak akkor kezd el csipogni, amikor kilövöm a rakétát?
2. Helikopter tv raksija hogy mér be? Én ha eddig tv raksiztam, sosem mért be semmit, nekem kellett irányítani.
Nem is tudtam, hogy tankot is jelzi, ez király :)
3. Ez szerintem csak sarkin érvényes, ott van nagy köd meg atacck heli egyszerre, más pályákon a ködhatár jóval 400m felett van, és tapasztalatom szerint kb ennyi a tv raksi hatótávja. Az viszont igaz, hogy az aa nak nincs akkora hatótávja mint a tv raksinak.
-
j4n3k #90163 Ok :) -
Nem ÁLLnév hanem ÁLnév. -
j4n3k #90161 már megszoktam, múltkor volt rajtam 1napig vérnyomásmérő, és mikor danee ingerelt, 170nél elkezdett csipogni :S -
j4n3k #90160 én nem állneveket csinálok, mert ha állnév lenne nem mennék magyarra, és nem beszélnék :) -
Érdekes testhelyzetet vettél fel a megérdemelt heccsatod után:D -
najó, úgyérzem ezekután inkább a klántalikra helyezzük a hangsúlyt...abban még jókvagyunk :D -

-
véleményamaestéről:faklob 
-
1. AT csak zoom-olva tud célozni ezzel egyben válaszoltam is 
2. a "riasztó" a következő esetekben jelez a szárazföldi járművekben :
- AT
- TOW/HJ-8 vagy mi a faszom
- helikopter TV raksija bemért
- tank, apc, mobil AA célkeresztjében látszol
- bombázó repülő irányítható bombája bemért
légijárműveknél csak akkor jelez ha ellenséges AA vagy rakétával felszerelt harci légi jármű célkeresztjében látszol
3. a TV rakéta ködhatáron túlról is elér úgy hogy te még be sem tudod mérni AA-val sőt szabad szemmel sem látni -
Egyébként én sem értem hogy miért kell állandóan cseszegetni...Már voltam LoB-os TS-en amikor megjelent Janek álnéven, persze Danee tudja ki az és már egyből ingerelte...Szóval azért így nehéz megváltozni... -
Nem engedem bántani Janekot !
Amúgy se volt vele problémám (inkább néha a hidroglobus fejü, ványadt "öregekkel"), de most segített is nekem, úgyhogy "UNDER PROTECTION"
!
És van fegyverem is !
-
Ehh Konneksön Problem az az állat ami miatt 1.3 óta nem jáccok neten vagy csak nagyritkán ... nállam általában fél óra játék után jelentkezik ... és qrvára idegesít ... főleg mikor van 1 szabad órám hogy jáccak :(
Nem vagyok egy nagy pro, de mostanában már 4-szer kickeltek mert drága admingyerek baszhatta a dolphindivinget az RPK-m előtt ... Marad a szingli ... ott nincs Conn Problem, és C.Tou se fog kidobni ha 4-szer lelövöm egymás után :( -
Siasztok. Lenne pár kérdésem a target lock riasztóról a járművekben.
AT ellen mikortól csilingel a tankban, amikor zoomolva céloz, vagy amikor kilövi a rakétát?
At sem tudom, hogy ha apc rakétát lő ki, azt mikortól jelzi a riasztó.
Ha tankban vagyok, akkor jelzi e a csengő a tv raksit?
Milyen messzire hatásos az AT rakétája? 150 méter körül mintha már jelentkezne nála bullet drop.
És végül, repcsikben, bombázómódban az a kis beosztásos dolog a célkereszt alatt, az milyen távokat jelöl? 20m -ek? Esetleg 50? Gondolom az arra való, hogy a pl 50m re lévő célt ha a megfelelő vonásnál látom, akkor engedem ki a bombákat.
És mielőtt jönnének a rutin lámalerázó faszságok, igen, megjártam a gúglit, meg olvastam egy rahedli guideot, a fentiekre sehol sem találtam választ -
Most itt vagizik h mennyire jófej megint...hagyjad.
-
MSN,PÜ
nem államtitkokat akar megtudni hanem egy szaros TS hibát te nyomi
-
j4n3k #90148 Én tudok segíteni, de én vagyok a kis csicska akit mindenki utál... biztos nem hiszel nekem. ha kell a help felveszlek msre, küld privibe. -
le "mute"-tak 
-
dxdiag
sound
basic acceleration -
Kis problem.... Ts re felmegyek, működik egészen addig amíg be nem tölt a map! Aztán játék közben már pofázhatok nem hallják a társak... Mi lehet a bibi? 1 hete még működött....
-
Nálunk már esik és beázott a tető)))): -
Landor #90143 mi ez a többesszám, kérem!?
aaaa már dörög az ég! mégse kell légkondi (mára)
-
nnna akkor ideje felmennem a szerverre és elkenni a száját ennek a vietnámos kecsegnek 
-
Landor #90141 mi ez a többesszám, kérem!?
aaaa már dörög az ég! mgése kell légkondi (mára)
-
lehet...mert akkor most nem lopkodnál tankokat az ellenféltől:) -
Landor #90139 -
syscoHUN #90138 Na azert nem 2cm-rol kene nezni egy 19-es tft-t. 8) -
marcio mela #90137 Egyszer megbeszéltük csináljunk magyar squadot.Valamelyik ranked szerveren nagy mapon.Egysszer se sikerült aztán egy időre nem játszottam. -
willis #90136 aham most is készülök indulni karkandra