172102
  • n003
    temeg ha ma este rájaérsz jöhetnél gyakni helit :))
  • n003
    hmmm asszem kicsit kezdek öreg lenni ezekhez mee nemtom értékelni
    ez a hoher gyerek meg valami töketlen baromnak tűnik aki fiatal korára megcsapott a hatalom szele kb annyira mint egy tesco-s 50kilós biztonságiembert :(((
  • HTS s3rg1nh00
    rá kell kapcsolni,mert csak 1 beszólás van bent,és az is elég gyengusz...bezzeg egyet nem sikerült lekapnod,ami állat volt...csak szóljatok,h.ha felbaxátok az agyam legközelebb,azt használjam
  • FreDDy556
    a kedvenc sztorim: mec fobezen varok a tankra. beulok, elindulok es kilonek towwal. elbujok, latom hogy a gyerek a fobezen ul a towba, es jon az egyik emberunk, es elviszi a tankot. kilovi egyszer, megint elviszi, kilovi megint, ez igy ment 4szer, mire eszrevette hogy a fobezen ul a towba :S en meg csak vigyorogtam |)
  • Fsensei
    Hát az nem is.
  • HTS s3rg1nh00
    ha full egyenes volt a röppálya,néha az is elképzelhető,kivágja desk-re a játék....sajnos voltam már így vezető,és gunner szerepben is....velem még ált.ami előfordul,h.amikor helyet cserélnék,Esc-et nyomok,ami 10ből 9 esetben megint csak halál,de azt legalább csak egyedül szívom meg
    amúgy -es reggelt(még1x THX Yan-nak a userbar-ért)
  • schrank
    a niggeres az tegnapi és nem szép
  • Fsensei
    Nah összegyűjtöttem a legjobb beszólásokat amiket sikerült lekapnom.Van egy-két igazi csemege
  • kBagyula #90869
    Jó reggeltet!
  • Nagydög
    Kozpontozas, szekreny kartacs, kozpontozas!
  • schrank
    ki ez a sok kis kopasztökű nyáriszünet van vagy mi a ...szom
  • Nagydög
    Telepits egy helyesiras, vagy ne legyunk maximalistak, egy iras cheatet!
  • item
    így legyen ötösöd a lottón..
  • item
    Üdv Noob kolléga, hát igen, mostanában nem alszom től sokat...
  • erdos
    kuss kurva
    Olyan elegánsan káromkodnak na :P
  • Nagydög
    Nem baj! Lehet, hogy helipilotanak amator, de taplonak verprofi.
  • Running
    A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
    TS: 193.109.252.107:8775 //alapcsatin leszünk

• Axl Rose
    Én is ott voltam, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 25th klánból is volt 1-2 aki szarrábombázta az anyahajót.

Beszálltam a csapatszállító helibe, felvettem 1-2 embert, utána jött egy repülő és szarrálőtt még mielőtt felszállhatutnk volna.

A másik meg hogy vki beszáll a helibe, beszállok TV-zni.
    Felemelkedtünk és ugyanazzal a lendülettel orra buktunk és úgy fúródtunk bele a földbe, hogy majdnem feljött az olaj.

Mondom neki: Bena, az ilyen minek ül helibe ?
    A válasz az volt, hogy "Kuss kurva."

No mind1, ez van...
  • Nagydög
    Mindketo kezdo BF-esnek, es halado seggfejnek tunt.
  • Fsensei
    reggelt
  • Fsensei
    Hát igen...A magyar publikosok mindig hozzák a formájukat
  • joebacsi
    pájinkásat
  • Nagydög
    Tegnap jatszottam egy kicsit a DR szerveren. Ez a FIAK gyerek bombazta lelkesen az anyahajot, bar annyi esze nem volt, hogy egyszer egyszer bele ne repuljon a mozdulatlanul allo hordozoba. Kicsit kesobb a celkeresztem ele kerult. Vad bekaugetesben indult, majd futasra valtot. A teljes tarat kilottem ra az M16-bol, es egyszer sem talaltam el, pedig talan ha 30 meterre volt tolem.

A masik idiota a sajat csapatban volt. Elvitte a Cobrat, majd mikor uvoltoztem neki, hogy szedjen fel, visszafordult. Harom nekifutasbol nem sikerult a fedelzet kozelebe kerulnie, majd jott FIAK mester, es belelott egy raketat. A pusztaban messzire ragyogo szellemi orias kiugrott a helibol az anyahajo folott, a maganyos Cobra meg elvitorlazott a latohatar fele. Az mar igazan aprosag, hogy valaki szolt, hogy az urge TK-zott a repcsiert.
  • erdos
    Az a gyanúm h te se dőlsz be a számoknak
  • n003
    szesz Ájjtem :)) kicsit karikásak a szemeid :))))
  • n003
    Assault Rifles 12h 27m 15s A:34% K:664 D:29 K/D:22.90
    hmm érdekes
  • item
    Még a PB listán nincs rajt, de ami késik az...
  • item
    Reggelt az uraknak...
  • erdos
    szerinted?
    picit nézd meg jobban a statját aztán meglátod. egy pályán játszott csak és gyalog valami 30 körüli a kdr-je. jah és közel 1400 kill 3 nap alatt. The really action hero...
    (de lehet csak irigy vagyok )
  • uwu
    Puskaporos jóreggelt
  • erdos
    pilótaként is pirossal van, mintha ellenség lenne.
    Amúgy meg pálinkásat!
    Lesz ma heli-repcsi ereszdelahajam Running?
  • MaskimXul
    Szal
    http://maskim.fw.hu/nme.jpg
  • MaskimXul
    Ha már gyűjtjük a bugokat..

A kép alján kell figyelni, a csávónak végig írta a teamkillt, ha megölt egy ellent, és a pontot is vonta, ha viszont mi nyírtuk ki, nekünk is teamkill volt. Ha ő vezette a helit, és nem volt benne más, nem láttuk a saját helinket a térképen.
  • dicehater
    Hivatalos időpont sohasem hagyta el a kiadó száját, reméljük még dolgoznak rajta mert a beta 1-2 patchben is gyakori a server crash. Lehet én vagyok a hülye de én nem érzékeltem rajta a "lehasalsz és rögtön nem tudsz lőni" javítást (sokan emiatt is várják), legalábbis supportnál biztos nem. Az új pálya nem rossz de a serverek szinte üresek, alig van rajtuk több 50 ember nagyritkán...
  • Kissztani
    Tudja valaki mikor jön ki az 1.4-es patch???
  • FreDDy556
    en regen ugy mondtam hogy humvi :)
  • atomboy
    Ekkora felbontasban jatszol?
    Es nem latok hammert, inkabb hummert...
  • Kovács legény
    a sör az jó
    csiter az nem jó

asszem rehogáltam minden témára
  • oSACoDrPiedone
    Na jóéjszakát éljen a Battlefield2
  • oSACoDrPiedone
    Az ellenséges Kommander valószinü egy Cheater volt or Hacker!Nem lehetett megmozdulni a pályán!Jött az Arty és a rengeteg Hammer!